Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahojky pokud máš zajem o to se se mnou na čemkoliv domluvit tak se ozvi na Whotsap 💝💝733 673 121
Dělám to stejně už od 15 let každé ráno.
Honím často honím rád, musím si to každý večer udělat.
Na mě ti vždycky příjde nejvíc ráno krátce po probuzení, večer většinou není moc chuť, takže většinou masturbuju každý ráno a nebo občas i během dne, když to na mě příjde.
Honím si péro několikrát denně je to bezva🤣
ja bez orgasmu neusinam nevstavam 💦😉ikdyz mam 7 km z bazenu. kdyz jeden dva dny vynecham dalsi dny dozenu, musim to mit. pred 20 lety to bylo jeste horsi. rikal jsem si prokleti, mladej bez holky...prokleti. dneska jsem za to rad. je to normalni . jsem singl , nemam zenu., milenku...rozhodne je to normalni
Máme z toho potěšení, možná je to pořád stejne ale taky pořád stejně příjemné.
Někdy počkám až žena usne, a pak si ho tajně vyhoním. Vzrušující je ten strach, že se vzbudí
Když se vzbudí pomůže?
Nevzbudí, jsem opatrný
Ahoj to máš pravdu, také honím před spaním už od puberty.

Masturbace každý večer
Poslední dobu jsem si zvykl každý večer masturbovat, je to jak když má někdo rituál ranní kávu, tak já mám rituál večerní masturbaci.
Kolik z Vas to má podobně? Vždy si říkám přes den jaká je to blbost si to dělat a večer se nastavení mysli změní:-)
Nehledam tu žadný další honiče, jsem normální hetero. Jen mě zajímají Vaše zkušenosti žen/mužů a jak často.