Sledování profilů

Může mi někdo vysvětlit, cože to má za smysl, nebo já tomu nerozumím ? Občas mi někdo začne sledovat můj profil, ale nic nenapíše . Jsou pitomci, kterým jsem to zrušil a oni to udělají znovu . Co tím jako chce někdo říct , nebo k čemu to slouží ?

Třeba někoho zaujme cos napsal do blogu, do povídek a zajímá ho, co napíšeš dalšího. Když sleduje tvůj profil, dozví se to. Takhle fungují všechny sítě (fcbk, insta...). A není povinnost těm co sleduješ psát, komentovat obsah. Stejně jako ve všech jiných sítích. Jistě v nějaké sítí také nějaký profil sleduješ, čteš příspěvky a nemáš potřebu to jakkoliv komentovat, však?
Zbytečné řešit, sledující automaticky mažu. Objevují se pravidelně po zveřejnění galerky nebo zapnutí webky.
Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili.
Krasné a trefné přirovnání. 👍
Možná chtějí mít přehled, jak se zrovna v danou chvíli aktuálně jmenuje tvůj profil....
Proto sledující mažu, abych zabránila snadnému hledání.
Proto si k uživatelům píšu poznámky, protože podle nich je najdu i po změně nicku :o)
Promiň, ale neodpustím si dotaz. Je na tvém profilu něco co by stálo za sledování? Nic jsem tam neobjevil 🤔
Když zapnu galerky a videa, myslím si, že ano. Nicméně zapínat je všechny a k nim skoro 30 blogů nebudu.
Ano, s tím se dá v klidu souhlasit :-)
Tak nyní již chápu sledování profilu. Už je určitě co sledovat 👍😀
Slouží to lidem které zajímá tvůj obsah. Znamená to že když si na hlavní stránce kliknou, že chtějí vidět jen tvorbu lidí co sledují, tak jim to vyfiltruje příspěvky od nejnovějších.