Milenka pro ženatého

Je možné, na tomto serveru najít milenku? Přijde mi to nereálné.

Zdravím také mi to přijde v celku nereálné. Hodně narážím na to že jsem ženatý když už dojde na nějakou bližší konverzaci. A to jsem naivně myslel že milenecký vztah je I pro zadané ženaté vdané. Ale asi se pletu🤷
Úplně podobně nemožné mi přijde zde najít kompatibilního milence pro zralou a single ženu. NE kamaráda s výhodami či ošousta cestujícího po zdejších amatérkách. Ale prostě se zde moc nevyskytuje normální ZODPOVĚDNÝ muž, prostě klasický milenec, který by byl přítelem, milencem a ženě občas pomáhal a hýčkal si ji. A ona mu bude oplácet stejným ale v ženském principu, přitom si oba zachovají určité soukromí, svobodu.
Tady ne ,na jiném serveru ano. Našli jsme s manželem zadané i ženaté muže k nám do trojky😉 tady pouze hledání a nic. Tam téměř hned, pohodovi, sexy a jak jsme si řekly,tak to bylo 👍
Ano, manželka má většinu zážitků odtud a vždy se zadaným nebo ženatým mužem
Jako věř mi, že to je možné, ale spíš jde o to, že většinou zjistíš při fyzickém kontaktu to, že dáma není atraktivní. Koukni na můj blog , tam mám popsané dvě zkušenosti, a v tomhle duchu to tu vždy až na výjimky bylo podobně.
Přečetl jsem si oba blogy. Měl bych dotaz, zda na schůzky chodíš za účelem vrznout si a nebo najít partnerku ?
Tak kdysi to bylo spíš za účelem poznání lidí odtud. Doslova mě zajímalo například to, kdo se skrývá za profilem ženy, která má v popisku " bud originální , nescházím se , nikoho nehledám" takže spíš to byly takové otevřené a dopředu nebylo nic dáno. Ale pár jich bylo i opačného rázu, což ale bylo zřídka, že žena věděla co konkrétně chce a dokázala to pojmenovat.
Četla jsem blogy. Máte dar slova. Výstižně napsané
Tak to bych neřekl, spíš mi dost často někdo a já si to o sobě také myslím, že to spíš analyzuji než popisuji jako někde v krásné literatuře. Což jsem tedy sám za sebe rád. Ale i tak děkuji *4*
manželčina mamka by mohla být skvělým řešením
Taky si myslím ze je to nereálné taky zkouším a nic
Lili678
Lili678 Inattivo 6 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Stesti je v opere dulezita vec.
Ano, štěstí na této stránce je hodně důležité. Buď jsou tady fejky, nebo chcou peníze 🤷🏻‍♂️
Já si nemyslím, že by to bylo toliko o štěstí. Spíš jde o to pochopit co celkově a hlavně koho zaujme, a pak jaké mohu já sám použít či nepoužít prostředky. Lidská krása je v tom, že se jako lidé věčně domníváme jak jsme originální. No. V některých věcech opravdu nejsme. Z logiky, muž si zde založí většinou kvůli základním pudům , ženy v tom mají trochu něco více, jde o absence , deficity atd. stačí jen poskytnout to, co ženě aktuálně chybí a najít pro ni přijatelnou formu, to je celé. Ale opakuji to, co jsem uvedl výše, koukni na můj blog a přečti mé zkušenosti. Může se ti na krásno stát to co mně, a pak tedy stojí za úvahu, zda to dobrovolně celé podstupovat .
Lili678
Já ale mluvil spíše o sociálních validacích *4*
Z čehož vlastně vyplývá co jsem zmiňovala už jinde.
Zde se od ženy očekává nadšené obdivování chlouby, případně smysl pro humor a povídání si. Pokud sdílí nějaký obrazový materiál, měla by mít pečlivě separovanou hlavu, pokud kromě ucházejícího těla má neuchazejici xicht. S tím pochopitelně souvisí, že by měla být natolik soudná a nedomlouvat si v takovém případě žádné schůzky.
Chudák chlap, když už se ukeca přetrpět kafe přece jen nevleze na kde co
Hele, nevím, umím poradit nebo vysvětlit druhým. Kdysi jsem tu absolvoval několik společných káviček, Bohužel z valné většiny jsem s nimi nebyl spokojený . Dost často si myslím, že ženy tu spousta žen přeceňována a chlapy jen pro svou šatnou logiku dost často podceňovány, samozřejmě ne všichni. Ta holčičí rovnice, že ten chlap který neumí zde ženskou originálně oslovit to nedokáže proto, že to nedokáže ani venku, je dost často špatnou myšlenou ze strany žen a žena která dle tohoto kréda jedná, je dle mého názoru tak trochu omezená. A to neříkám jako muž, který by tu neměl úspěch :-)) Je to tu prostě prča :-))
Lili678
třeba to je tím že žena nemá problém sehnat chlapa na sex? Pokud chceš úroveň, toleranci a přísně pravidla, asi budeš muset platit. pardon ale jen tak zašukat fakt nevidím problém. Aspoň já nemám😂
Jo, kunda proti vodě, utáhne tři lodě.. *159*
Ale milenka vždy stojí peníze.
Milenka nemusí stát peníze, některá vyžaduje jen čas, pozornost a "péči". A právě proto raději někteří pánové vytáhnou peněženku. Kdysi jsem slyšela zajímavou myšlenku - ženě se neplatí za sex (ten chce taky), ale platí se za to, aby odešla bez dalších nároků...
Jjeenntaakk
Jjeenntaakk Inattivo 6 mese fa
Máš recht, jako výše uvádějící, jedním slovem tragédie, je to zde pro štětky, fejky, úchyly a místní inventáře. Za Kaufland *114* *34*
Vždyť jsi si sem přišel hlavně popovídat,jak sám píšeš.
Jjeenntaakk
Jjeenntaakk Inattivo 6 mese fa
A jak by sis to predstavoval.??
Abys mel kam jit, kdyz ti da manzelka volno. 😀😀😀
Dá ale je to hlavně o náhodě a štěstí.
Realnejšie by bolo hladať v sw klube, alebo na nejakej disco, tu už len dopisovanie zo známostami.
Taky si myslím. Zkouším to zde přes rok. A nic. A to Nejsem ženatý 🤔