Ano.. a to tu jsem jeden týden😇😁 ale tak já se nejak nestydím za to, že se sem fotím, tudíž ani neskrývám obličej.
Ano, soused z vesnice. Od tý doby vím, že dobře šuká :) A taky tu od tý doby nemám fotku.
(edited)
to se chlubil ? nebo si ho vyzkousela ?
Tak to.. je hodně dobrý😁
Mě kontaktoval taxikář, co mě vezl tady na amatéry, myslím, že je to neprofesionální, jinak mě poznali i v baru a na ulici i fanoušci z facebooku.
Poznal mě tu bývalý kolega z práce. Bylo to velice nepříjemné a trapné vysvětlování.
Snažil jsem se z toho nějak vykroutit, ale nevěřil mi to. Tak jsem nakonec musel přiznat, že jsem takový jak popisuji v profilu.
Tipuji, že ano, ale bez odvahy to říct. Počítáme s tím, že se to může stát.
A my někoho? Ano. Ještě když jsem tu byl sám pod modrým nickem, narazil jsem před roky na známý pár. Nedávno jsme se potkali náhodou na SW, nečekali nás tam, vyl z toho příjemný pokec a oprášení staré známosti.
A my někoho? Ano. Ještě když jsem tu byl sám pod modrým nickem, narazil jsem před roky na známý pár. Nedávno jsme se potkali náhodou na SW, nečekali nás tam, vyl z toho příjemný pokec a oprášení staré známosti.
Tohle vazne neřešíme a jinak ano poznal. Muj kolega z práce (muze z paru) který tu má take profil a zná nás oba. Tak jsme asi hodinu kecali pak po telefonu..😁 My to ani nějak neskrýváme. Mame radi to co radi mame a muzeme za to byt rádi. Spousta lidi se k tomu nikdy ani neodhodlá aby to řekla doma a neco podnikly.

Už vás tu někdo poznal?
Poznal už vás tady někdo z okolí, práce, rodiny, kamarádů atd.?