Oholený kokot mi pripadá ako mladý neoperený vrabec vypadnutý z hniezda
Ja by som skor povedal ze je to o vkuse. Uplne vyholeny to tiez nieje ono. To potom vypada ako keby mali ti ludia 15 rokov. Ale ja osobne si skracujem a upravujem ochlpenie a samozrejme ze gule uplne oholit. A manzelka tiez nieje zastanca uplneho holenia a uz niekolko rokov sa holi na pasik. A okolie muslicky do hladka
Presne tak. Každý podľa svojej chuti a preferencií. Ako sa hovorí - nie je pekné čo je pekné, ale čo sa komu páči...A ku kritike nepochopenia otázky... Opakuje sa to tu viackrát. Zrejme ju bolo treba naformulovať inak... Aby sme to aj my nechápaví pochopili...Lebo tiež teda celkom neviem "co chtěl básník říci"
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nie tak celkom že aj keď si to oholim malo by to nejak vyzerať a keď som chlapty neurobím pristávaciu dráhu že estetika aj tu má svoje miesto ak nezarastam a dám do hladka ok ale keď som chlpaty ako opica nevyrobim si tam trojuholník a ešte mi zatlieskaju fajn si oholeny odfjknute splnené to ako keby som si na brade vyholil štyri pásiky tiež sa na mňa budú pozerať ako na debila o to mi skôr išlo

Holenie muzi penis a okolie
Prečo sa podľa vás veľká časť mužov dole oholi aj napriek tomu že to po holení často vyzerá horsie ako pred. Keď vidím tie vyholené trojuholníky a iné nezmysly, novotvari ktoré su viac vtipné nevkusné veď predsa aj holenie tváre , brady fúzov, vlasov má nejaký vkus. No tam dole to neplatí a čast radcov aj tu povie do hľadka ale nikto nepovie to čo skutočne vidí že je to jednoducho ,,divne,, a ako husky pritakaju áno áno áno 😃