Napsal si to přesně.
Kolik to musí dát práce a času vymyslet naoko zajímavé téma ohledně zviditelnění profilu.
Další pár co žebrá o kredity a má ještě dva inzeráty ve službách.
Poprvé chceme vyzkoušet focení jako pár, ale fotograf nám musí zaplatit
"samozřejmě počítáme s finanční odměnou pro nás"
počítat můžete, jen jestli bude co😃
Kolik to musí dát práce a času vymyslet naoko zajímavé téma ohledně zviditelnění profilu.
Další pár co žebrá o kredity a má ještě dva inzeráty ve službách.
Poprvé chceme vyzkoušet focení jako pár, ale fotograf nám musí zaplatit
"samozřejmě počítáme s finanční odměnou pro nás"
počítat můžete, jen jestli bude co😃
Nechci těmto křivdit, protože nevím kolik chtějí.
Ale dřív jsem párkrát na podobné nabídky zkusmo reagoval a ty jejich představy o honoráři byly, jako kdyby už nejmíň 5x fotili pro Playboy titulní stranu.
A samozřejmě žádný obličej atd.
Autoři podobných inzerátů tady vůbec netuší, kolik se normálně platí hezkým aktovým modelkám, které se tím živí a nemají problém se zveřejněním fotek kdekoli.
Ale dřív jsem párkrát na podobné nabídky zkusmo reagoval a ty jejich představy o honoráři byly, jako kdyby už nejmíň 5x fotili pro Playboy titulní stranu.
A samozřejmě žádný obličej atd.
Autoři podobných inzerátů tady vůbec netuší, kolik se normálně platí hezkým aktovým modelkám, které se tím živí a nemají problém se zveřejněním fotek kdekoli.
Ale já nepsal proto, že bych jim vyčítal, že se chtějí nechat vyfotit za FO.
Spíš jsem jen chtěl ostatní upozornit na to, že obvyklé finanční podmínky v této branži jsou podstatně nižší, než si podobní inzerenti představují a požadují.
I když nakonec je to stejně na dohodě obou stran - každý strůjcem štěstí svého :o)
Spíš jsem jen chtěl ostatní upozornit na to, že obvyklé finanční podmínky v této branži jsou podstatně nižší, než si podobní inzerenti představují a požadují.
I když nakonec je to stejně na dohodě obou stran - každý strůjcem štěstí svého :o)

Co takhle dát tomu tady šťávu
Každý den , i když jiné fotky a videa atd , jsou jiné ale co to nějak oživit něčím co tu chybí? Napiš svou představu co by se tu ještě mělo ukázat co tu chybí, ve vícero nás třeba to chytne a více přidáme, 😈😛 pojď té s fantazií ven