Co takhle dát tomu tady šťávu

Každý den , i když jiné fotky a videa atd , jsou jiné ale co to nějak oživit něčím co tu chybí? Napiš svou představu co by se tu ještě mělo ukázat co tu chybí, ve vícero nás třeba to chytne a více přidáme, 😈😛 pojď té s fantazií ven

Hezké a zajímavé by bylo hrát s vícero páry lechtivé hry dohromady třeba 😉😋😎 co vy?
Zlepšit zde poměr nebo teda spíš nepomě 100 chlapů na 1 ženskou, jak toho docílit nevím😀
Potřebujete nápad,na čem ještě vydělávat?Pokud by to bylo pro potěchu ostatním,tak to má smysl.Ale jelikož za kredity se na ty fotky stejně nepodívám,tak je jedno co sem dáte.
Chtělo by to více kamer na železničních přejezdech, a aby bylo více lidí na odklízení sněhu, hlavně na přechodech pro chodce.
Oživovat něco co páchá vlastní sebevraždu *3*
Záběry z dronu, interaktivní 360° kamera, vysokorychlostní kamera (Slow motion), infrakamera. (edited)
No a pak to zase hezky zpoplatnit *35*
Napsal si to přesně.
Kolik to musí dát práce a času vymyslet naoko zajímavé téma ohledně zviditelnění profilu.

Další pár co žebrá o kredity a má ještě dva inzeráty ve službách.

Poprvé chceme vyzkoušet focení jako pár, ale fotograf nám musí zaplatit
"samozřejmě počítáme s finanční odměnou pro nás"

počítat můžete, jen jestli bude co😃
Nechci těmto křivdit, protože nevím kolik chtějí.
Ale dřív jsem párkrát na podobné nabídky zkusmo reagoval a ty jejich představy o honoráři byly, jako kdyby už nejmíň 5x fotili pro Playboy titulní stranu.
A samozřejmě žádný obličej atd.
Autoři podobných inzerátů tady vůbec netuší, kolik se normálně platí hezkým aktovým modelkám, které se tím živí a nemají problém se zveřejněním fotek kdekoli.
jj, ani já se nechci dopustit křivdy.

Ale, oni mají dva inzeráty ve službách:

1, hledají pár
2, hledají fotografa

už to je nějaký čas zpět, co jsem se díval na weby kde se nabízejí ženy fotografům za částku a podmínky které si dojednají.
Ale já nepsal proto, že bych jim vyčítal, že se chtějí nechat vyfotit za FO.
Spíš jsem jen chtěl ostatní upozornit na to, že obvyklé finanční podmínky v této branži jsou podstatně nižší, než si podobní inzerenti představují a požadují.
I když nakonec je to stejně na dohodě obou stran - každý strůjcem štěstí svého :o)
Nevím jak jinde, ale vzít si peníze za to, že mě někdo vyfotí pro mou potřebu mi přijde zvláště tady jako pěkná p.čovina
Tak když najdou někoho,kdo jim ty peníze dá,proč ne.
Né že bych vám chtěl do toho kecat ale ví do zaměstnání chodíte taky zadarmo *19*
"Napiš svou představu co by se tu ještě mělo ukázat", nooo... někdy je lepší některé věci nevidět 😆