Objava fotografija

Zasto je ovde u fotografijama krcato stranaca a nasih zena i parova tako malo zar smo toliko stidljivi da se i fotke bez lica objave?!

Svi se brinu da ce se saznati i da ce ih netko prozivati, jqvite se u box pa cu ispricati sta imam
Ima dosta faktora ali izmedu ostaloga i jedan prema nasem misljenu najvazniji je pristup sexsu i sexsualnosti kod ljudi sa nasih prostora i Ceha Slovaka i drugih EU naroda pogledajmo samo cinjenice koliko ima nas na fotkama sa licem a koliko hjih koliko njihovi zena sa ponosom isticu svoje fotke potrebe kroz galerije profile oglase itd.Samo vidite kroz jednu temu ganbang sexa imali sa nasih prostora i jedna autenticna fotka a njihovi ima gdje zene pokazuju sa poredanim punim kondomima koliko su ih ispraznile za jednoga druzenja,zato nema fotki sa nasega govornoga prostora .
Tocno tako. Mislim da u tim drzavama pogotovo u velikim gradovima poput Budimpeste,Bratislave,Praga nitko nikoga ne poznaje i svatko ide svojim poslom i briga ga sta drugi rade. Zato i je tako sex slobodan i bez straha u slucaju da ih netko ne prepozna. Nas su i bez slika lica prepoznali pa smo dozivjeli neugodnosti. Nas identitet se prosirio internetom brzinom pozara... 😭 ....ali sad je ok. Proslo to krizno razdoblje. Zivot,cuckold ide dalje... bez obzira sto netko o time mislio.. 💪
Svaka cast zivot je vas bez obzira sta netko o vasem zivotu mislija cinjenica je da kod nas bar svatko zabada nos u tudu kucu s svoju nevidi
Upravo tako pristup sexu i sexualnosti kod nas je jos uvjek tabu tema
markos56
markos56 Inattivo 5 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Pitanje je
Zene i parovi nas pojedinaca ima na sve strane i nije nam tesko pokazati alat
Bullmaser
Bullmaser Inattivo 5 mese fa
Ma znam da je ceski ali nasih ima dosta i svejedno nema nista..
Bullmaser
90% neaktivnih
Neznam zasto ne izbrisu profil ili da ih se automatski izbrise kad ih nema vise od 3 mjeseca
Bullmaser
Nazalost aktivnih je malo a vecinom koji jesu su pojedinci
Bullmaser
Ista situacija i kod mene vecinom traze bi odnos ili pusenje i drk
Bullmaser
Pise da i ja ne trazim muskarca ali dzaba
Bullmaser