Thajské masáže s HE

Ahoj, když jezdím do Bratislavy, tak prakticky ve všech thajských/filipínských masážních salonech v centru mi vždycky byl nabídnut HE. Ale v Praze jsem to zkusil již ve 3 a nic. Jak to tady chodí?

Tak proč nejdeš rovnou na masáž péra do chilli salonu ( Praha )Buchta tě masíruje a pak vyhoní . Já to dostal od partnerky k Vánocům ,a bylo to fajn .
Ma někdo zkušenost stimhle v Hradci Králové ?
Nějaká zkušenost s Hotelem Golf v Motole?
v sangdao na žižkově starší thajka za litr vyhoní, s 500 se mi vysmála. taky se zeptala sama na olejové masáži, když jsem byl nahý a trochu mi v něm zahučelo, ale je hodně opatrná v tom kontaktu. A trochu mě 'sprdla', proč jsem se nezeptal rovnou.

Tak si kluci svoje tipy nesyslete a řekněte svoje zkušenosti.
Ahoj a co Ústí/Děčín/Teplice? Zkoušel někdo? ☺️
Lidi jako vy dělají to, že si lidi představují masérky jako kurvy. Prosím všechny takové idioty s jejich HE aby si dali facku a prohodili se dveřma. Děkuji za všechny opravdové MASÉRKY, které díky vám musí trpět neustálé kecy, narážky a návrhy.
Tak včera mi v Praze thajka sama během masáže nabídla HE. Žádné narážky ani kecy jsem neměl.
Muzes mi prosim rict kde hsi byl na te masazi rad bych zasel
jakou přesne masaz jsis koupil? z nabidky
dekuji ti za info určitě rad vyzkouším
Bump nahoru. Kde v Bratislavě?

Mám podobnou zkušenost všude v ČR i SR (Bratislava, Brno, Praha), že mi nikdo HE nijak otevřeně nenabízí, a já jsem natolik slušný, že se nechci ptát během masáže.
Ve všech v centru okolo Hviezdoslavova náměstí mi to nabídly.
S tím jsem se nikd nikde nesetkal !
V salonech thajka vsude, v tavanu taky, staci si pri svlekani nenechat trenky ale jen se prikryt rucnikem
Co Tavan v Hiltonu? Celkem me tou rukou provokovala tak se cekal co bude jeste kdyz sem mel ty jejich mini tanga co pujcujou ale nic, pravda ze sem se ale neptal.
To je chyba. Měl jsi se zeptat. Maximàlně by tě odmítla.
Jinak cena vždy požadováno 50 E, ale nikdy jsem nedal víc než 20 E.
Zkoušel jsem ThaiPro na Proseku, pak v Nuslích, v saunach Vltava a nic.
I tried Thajka Masaze in every branch. They will give you HE if you totally naked, and choose “body oil massage”.
Chodím na thajské masáže v Brně. Když jsem byl naposledy tak jsem přemýšlel jestli to neskončí erotickou masáží. Vždy si sundávám i boxerky. Masírovala vniřmí stranu stehen a občas jakoby nechtíc se dotkla péra nebo koulí. Bylo tak často že si myslím že to nebyla náhoda. Příště se rovnou zeptám jestli nebude šťastný konec.
Kde to bylo? Ja jednou dostal happy end v Ma lai od jedne mladé, ale uz jsem tam na ni nenarazil
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Neví někdo kde nabízí thajské masáže s HE ve Znojmě a okolí? Popřípadě mám se rovnou zeptat masérky, jestli tuhle službu nabízí?
Slušně se jí zeptej. Maximálně ti řekne že ne.
Přesně takhle to dělají v Bratislavě, jakoby omylem (častým omylem) Tě dráždí a pak nabídnou HE. Ale v Praze zatím nic :-( Nechce se mi věřit, že by to nikdo nenabízel.
Mě to zatím nenabídli. Příště se na to rovnou zeptám. Pak dám vědět jsk to dopadlo.
Já se jim vždycky trochu nastavím, aby to nebylo faux paus :-D
Ahoj. Včera jsem byl na masáži. Zeptal jsem se jí jestli bude šťadtný konec. Nic neřekla. V průběhu masáže letmo zavadila o péro a koule. A na závěr mě pěkně vyhonila. Byl to super zážitek
Super a prozradíš salon? Stejný postup mají v Bratislavě, jen si vždycky řeknou o 50 EUR, ale vždy souhlasily s 20 :-)
Já byl včera na Hatích a po mojí otázce, jestli bude HE zakončení, celkem ochotně řekla že ano a kolik jí za to dám. Řekl jsem že 500 a HE udělala v prostřed masáže, musím podotknout, že to bylo super, holka věděla a uměla. Jen domluva byla trochu úsměvná, uměla jen anglicky a já umím jen německy.
Má někdo zkušenosti s thajskou masáží ve Znojmě s HE zakončením?
Questo post è stato eliminato dall'utente.