Tak proč nejdeš rovnou na masáž péra do chilli salonu ( Praha )Buchta tě masíruje a pak vyhoní . Já to dostal od partnerky k Vánocům ,a bylo to fajn .
Ma někdo zkušenost stimhle v Hradci Králové ?
v sangdao na žižkově starší thajka za litr vyhoní, s 500 se mi vysmála. taky se zeptala sama na olejové masáži, když jsem byl nahý a trochu mi v něm zahučelo, ale je hodně opatrná v tom kontaktu. A trochu mě 'sprdla', proč jsem se nezeptal rovnou.
Tak si kluci svoje tipy nesyslete a řekněte svoje zkušenosti.
Tak si kluci svoje tipy nesyslete a řekněte svoje zkušenosti.
Ahoj a co Ústí/Děčín/Teplice? Zkoušel někdo? ☺️
Co Tavan v Hiltonu? Celkem me tou rukou provokovala tak se cekal co bude jeste kdyz sem mel ty jejich mini tanga co pujcujou ale nic, pravda ze sem se ale neptal.
To je chyba. Měl jsi se zeptat. Maximàlně by tě odmítla.
Chodím na thajské masáže v Brně. Když jsem byl naposledy tak jsem přemýšlel jestli to neskončí erotickou masáží. Vždy si sundávám i boxerky. Masírovala vniřmí stranu stehen a občas jakoby nechtíc se dotkla péra nebo koulí. Bylo tak často že si myslím že to nebyla náhoda. Příště se rovnou zeptám jestli nebude šťastný konec.
Já byl včera na Hatích a po mojí otázce, jestli bude HE zakončení, celkem ochotně řekla že ano a kolik jí za to dám. Řekl jsem že 500 a HE udělala v prostřed masáže, musím podotknout, že to bylo super, holka věděla a uměla. Jen domluva byla trochu úsměvná, uměla jen anglicky a já umím jen německy.
Má někdo zkušenosti s thajskou masáží ve Znojmě s HE zakončením?

Thajské masáže s HE
Ahoj, když jezdím do Bratislavy, tak prakticky ve všech thajských/filipínských masážních salonech v centru mi vždycky byl nabídnut HE. Ale v Praze jsem to zkusil již ve 3 a nic. Jak to tady chodí?