Projdem se nahy ale jestli u toho budee zena bude mi stát
Jako prvotní zkušenost samozřejmě na nuda pláži kde se dá chodit jak jsme na svět přišli. Ale už jsem si to párkrát zkusil na Hloubětíně U Kyjského Jezera. Pozdě večer měl jsem na sobě pouze triko slabé lehké tepláky boty kalhoty jsem sundal tričko taky měl jsem tam v ruce a jen tak jsem se procházel. Po půl hodině tam as procházela žena se psem tak jsem stál jak sloup aby mě neslyšela a jak odešli tak jsem pokračoval v procházce. Holt je to nastavený tak že víš u ní chlap nohou ženskou tak se rád podívá a nic neřekne ale kdyby ženská udělá chlapa tak je úchyl 😆😆😆😆
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahoj ponahotime dnes třeba
Chodím lesem vedle na pizzu. Cestou zpátky zablbnu. Honím občas svlečený na odpočívadle nad Kynšperkem.
Když pojede nějaký nešťastník naproti, mohl by se vybourat.
Taky to miluju v lese.. Najdu si misto kde se muzu opalovat nahy, je to uzasny.
Kdy dame vyjizdku? 😍😄
Jo, za horkých letních nocí občas provozuju nahatej hiking a chodím po přírodě. Je to spíš forma naturismu, než exhibicionismus, přes den bych do toho asi nešel. Nikoho jsem zatím nepotkal, jen stáda srnek a divočáků. Akorát si myslím, že už mě u toho vyfotila nejedna fotopast a docela bych chtěl vidět výrazy myslivců a hajnejch když ty fotky najdou 😁
Jj. Taky chodíme s přítelkyní často zablbnout do přírody. Je to vzrušující. Tedy když počasí dovolí. 😀
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ano, taky občas v létě zajdu. Dříve jsem to dělal více. Zašel jsem do lesa, svlékl se a nechal tam oblečení a kousek jsem se prošel nahý. Je to docela adrenalin při pomyšlení, že tě někdo může vidět nebo snad na tom místě nenajdeš svoje oblečení.
Tak to asi bydlíte na vesnici ne? Představa že si nahý zajdu tady do lesíka na sídlišti je dobrej bizárek. :D
Chození to zrovna ne, ale jen tak se někde fláknout, tak to jo.
Taky chodim do lesa se opalovat nahý nekde v klidu.. Miluju to
Mno, v lese... lépe na kraji, na louce. Je tam více sluníčka ;-)
V létě jak je aspoň 15°C, nejlépe 20 a více.
Párkrát do roka noční procházky cca 2 hodiny :)
Lesík u Ostravy
Párkrát do roka noční procházky cca 2 hodiny :)
Lesík u Ostravy
Chodím na ryby a tam jsem většinou nahý. Mám místa kde není moc lidí .

Chození v přírodě
Kdo pak chodí venku nahaty? Třeba po lese