Kdo poradí?

Chtěla bych pierc dolů, kdo poradí.. výhody, nevýhody..? Díky moc za rady

Muj nazor je takovy, ze zenske telo je krasne samo o sobe.. Kazde umele vylepseni je krok zpatky..
Může se stát že to protrhne kondom. Neříkám že musí, ale šance tu je 😅
Ale prdlajs.....................🤣
Vše co je na tobě nádherné jsi jen ty a na doplňku nikdy nezáleží nejdůležitější je mít partnera který bude mít zájem tě udělat nejšťastnějším člověkem na zemi kde jsi na prvním místě ty a né on a jeho touhy
Partnerství je o nekonečném se přetahování o lano
"Lano" je nečekaně poetický falický symbol. Dobře ty!
Hotovo? Jdeme to ozkoušet? =) =P
Haha 🤣 Hotovo není..zatím sbírám odvahu 🤣
Tak to nejsi sama. Také nad ním přemýšlím a určitě jít do studia. Akorát se to údajně dlouho hojí. Což je vlastně logické, když je to na takovém "uzavřeném" místě. Tak pak dej vědět až ho budeš mít 😉
Jinak, já jsem s piercingem dal první sex po 3 týdnech, což teda nebylo rozumné vzhledem k typu 🤣🤣. Ona myslela že budu stříkat a já myslel že se poseru 🤣🤣🤣.
Ale za dva týdny s kratší tyčkou už cajk. U holek tohle ale nehrozí myslím
Hele, úplně to není tak. Právě na takovém místě se dobře hojí, protože tam je přirozená dezinfekce ( moč ). Paradoxně nejhorší na vnější infekce je ucho a nos, kdo by to řekl.
Vim o čem mluvím, bo mám asi nejdelší vpich co se dá udělat 😅 první tyčka byla 42 mm dlouhá na hojení, dneska 34.( deep shaft apadravya ) . (edited)
Dobře píchnout, takže za mě Hell.
To je důležité , aby se neposouval a vypadal hezky...Za mě vzrušující, na holkách nevýhody asi moc nevidím.
Sám mám jeden velký. Tam je trochu nevýhodou, že pro některé legrácky je lépe ho vyndat, ale to u děvčat asi není, nebo mě nenapadá.

Ve finále, když se netrefíš, nechat zarůst se dá i po nějaké době.

Výhody u některých jsou že vzrušují tebe, ale podle mé zkušenosti si člověk zvykne jako na náušnici třeba. Já mám takový který vzrušuje partnerku při sexu, ale mě už celkem nic nedělá.
Já už mám piercingy (jazyk, brada) ale tohle je přeci jen jiný level
Neboj, je to v pohodě. A kdybys potřebovala nějaký specifický šperky, tak mám zdroj kde kupuju. Psal jsem SZ
Hell vidím podobně, mám pár známých co mají dobré zkušenosti odtud.. díky
Ještě nijak 😉 až dopadne, podám info 😅
Budeme napjatě vyhlížet 🙂.
Když si dáš dva, tak půjde zamykat.
Co tě zajímá? Píchal jsem jich kdysi několik.
Udělat piercing něco jako klec na čuráka