Bezpečnost

Násilí při setkání s Amatéry

Chci se zeptat jestli už se tady někomu přihodilo při setkání něco nepříjemného. Nemyslím nesympatie nebo že to nejiskřilo. Myslím opravdu třeba násilí ..nebo hrubost...nadávky...
Ano mám zkušenost že jsem došel na místo určení. Tak tak jsem utekl jako vždycky když jsem hledal někoho Bi a nebyl jsem naivní. Od pohledu z něho vyzařovala nenávist vůči někomu kdo má rád stejný pohlaví
Náš jeden zkoušel vydírat, protože mu žena nedala. No moc nepochodil.
A pak se ani nedivím že žena ze schůzky vycouvá...🤷‍♀️
Taky mě jeden zkoušel vydírat...dal moji fotku na FB...a kdo prý mě zná...no viděl to soused...
Zase to ber z té lepší stránky. Seznamka se důvěrně se sousedem :-) Ne dělám si legraci, chápu, že to musí být něco krajně nemilého.
Proto sem žádné fotky nedávám. Ani své, natož mé ženy (souhlas by mi stejně nedala). Řídím se pravidlem: Co internet jednou schvátí, již nikdy nenavrátí. A kdyby přeci jen, tak bez obličeje a jiných znaků dle kterých bych mohl být identifikován (např. tetování, jizva, šperk, prostředí...).
A že tady těch debilů je! Stačí mrknout na čet a hemží se to tam , kdo šukal nějakou z.... Kdo šukal tu s tu, pošlu fotku jestli znáš tuhle... Tvl pak jdi s někým na blbý kafe...
Tak takému len ukázať gulový blesk z blízka.. a nakopnúť prdel tak, že bude týždeň chodiť ako kačica..!
ano bylo. Urážky, nadávky atd a to jen protože jsem hned neroztáhla nohy a nesedla na zadek😂 Taky pamatuji asi tak 10 let zpátky jsem narazila na magora a skončila v nemocnice, Pan popletl mne se svým majetkem, stává se*385*
To byl asi pacient a debil v jednom.
To je hodně špatná zkušenost, ale platí jako všude a vždy, že 20% je prostě uchylaku a divných lidí a tady je jen ta koncentrace vyšší, protože jde momentálně o jediné místo, kde si mohou ukájet své touhy. A pak je taky problém s definicí slušnosti a normálnosti. V dnešní době se okolo nás jen a jen stupňuje hulvátství a drsňáctví a to se pak odráží v celé společnosti. Když se dnes chováš a jednas jako slušný člověk, jsi bran za slabého. No a já, já prostě klidně příjmu, že jsem považován za slabého. Je mi naprosto jedno, co si o mé mysli ten, který mě viděl jen malý okamžik.
Ono asi takhle obcas se v zivote musis chovat trosku jako svine aby si prezil ale i to ma sve limity. Precijen at si muzu myslet ze sou zenske mrchy, stale plati, ze sou ten slabsi element, ktery musime chranit a nekdy se to vyplati v podoe, ze nam daj neco po cem strasne moc touzime. At u je to sex, obeti, laska ci potomek.
Cuze?!? Jako fakt?? No ty vole... :(
Hodně chlapu mysli že pokud jsi cizinka, musíš byt vděčna za všechno. Idiotu je hodně
Mela bys chut se o tom zazitku rozepsat? At uz jako varovani pro ostatni zeny, nebo abychom i my muzi meli lepsi predstavu, jake tu mohou nastat situace.
obavam se ze kdyby to chtela zdelit napsala by to rovnou ale zjevne je to dosti traumatizujici, proto to neudelala.
To je urcite moznost, a budu pro to mit pripadne pochopeni.
Kluci nemyslím že to je dobrý nápad.
Rozumim, tak alespon popreju, at se ti takove situace uz navzdycky vyhybaji 🍀
No ty bláho...právě to jsem myslela...s někým si píšeš...poznáváš...první setkání mezi lidmi a pak stejně nevíš co se z něho vyklube...
no uplne asi asili ne, ale jednou sem se sesel s parem byt jak nejaky squatersk doupe, melsem strach tak sem se vymluvil ze mi vola kamos a vzal sem spatecku.
Ja to mam este o to horsi jak nevidim tak nevim jeslti treba za mnou si nestoupne treti osoba a nemajzne me po hlave, proto radej kdyz uz bych nekam sel napisi kamosovi a kdyz se mu do odiny neozvu vidi mou polohu a kde jsem a muze zareagovat. Trosku nezvyk, ale co uz. Jinak snad se z toho zazitku dostanes, kdyby si se chtela jen popovidat tak klidne napis sz.