Prihlas se do cizinecke legie na ukrajine. Posledni vec co te bude trapit bude tvuj penis.
zacni brat brom snizuje libido pry az na 0.
Cože? A nějaké pilulky nebo v jaké formě?
nevim radej chci byt nadrzenej protoze az nebudu moci mit sex zbyde mi max lizani nebo hrani si s pipinou. Si este mladej, to, ze ja sem nadrzenej je, ze ve vztahu nam sex moc nefungoval takze sem si to castokrat musel delat sam no.
Stav neustálé nadrženosti se musí léčit u odborníka, třeba to bude jednoduché, viz příklad:
Muž přijde k doktoru, že mu stále stojí, což mu způsobuje velké potíže zejména v létě.
Lékař ho prohlédne, chvíli uvažuje a pak sáhne muži mezi nohy. Tomu okamžitě klesne a on se šťastný ptá: "Výborně, pane doktore. Jak jste to udělal?"
"Měl jste tam termita a on vás trvale dráždil."
"Co jsem dlužen?"
"Nic, ale toho termita si nechám." (edited)
Muž přijde k doktoru, že mu stále stojí, což mu způsobuje velké potíže zejména v létě.
Lékař ho prohlédne, chvíli uvažuje a pak sáhne muži mezi nohy. Tomu okamžitě klesne a on se šťastný ptá: "Výborně, pane doktore. Jak jste to udělal?"
"Měl jste tam termita a on vás trvale dráždil."
"Co jsem dlužen?"
"Nic, ale toho termita si nechám." (edited)
Seber odvahu a svěř se psychologovi. Tohle už je vážné...

Pořád chci sex
Ahoj...
Bojuji s tim uz dost dlouho... Nemohu si pomoct a potrebuji sex doslova kazdou hodinu... Je jedno kde a s kym... Pokud jde o zenu... Musim masturbovat i v práci...
Mate nekdo nějaký zpusob nebo radu jak se dostat do normalu a nebo byt ukojen???