Tak randit není ani takový problém, než se na takové rande vůbec dostat 😁. Já teda už dávno slečna nejsem, ale muži chtějí pořád jen psát a slibují a nic. Neudělají si čas ani hodinu, dvě aby ženu pozvali na čaj. Jít si někam sednout na čaj ci limonádu mi přijde jako nejlepší způsob poznání při prvním rande. Na veřejnosti, neutrální území 😉.
ty si soumen! To je to nejhorsi, co dle me muzes udelat. Ja taky nevim jak oslovit zenu, ale u me to je dane mima ocima, ne ze bych byl pokrytec, ale vesmes ani nevim jak dotycna vypada, musel bch ji nejdrive slyset. Ale parkrat sem zkusil fintu, ze sem slecne co mi pomahala rekl, ze se mi s ni hezky povida a jeslti by si nechtela vymenit cislo. Parkrat to vyslo, psali sme si, ale vypadlo z ni, ze ma pritele. Taky sem jednou ze srandy zkusil rici dvema slecnam, kdyz se me zeptali, jeslti mi nemuzou nejak pomoci, ze mam nedostatek sexu oni se jen usmali, ze mi s timhle bohuzel nepomuzou. No a pak sem to vzdal, tohle spise byl takovy hec, i kdyz pry Sagvan Toffi takhle pry kazdou 10. holku dostal.
Copak Sagvan.....

Jak randit?
Jeden nedávný rozhovor s mým kolegou mě inspiroval k založení tohohle fóra. V podstatě šlo o to, že měl hrozný problém pozvat jednu holku na kafe. Řekl jsem mu, že nejhorší, co se stane, je, že ho odmítne, a když řekne ano, tak si při nejhorším dá dobré kafe. Každopádně mě tak napadlo, že by bylo zajímavé, kdyby tu lidé napsali svoje zážitky, případné zkušenosti a rady. Já nejsem žádný machr, takže se taky rád přiučím a určitě nebudu sám. Takže dámy a pánové, pište, pište. ☝️😄