...tak pokud NECHCEŠ, prostě to NEDĚLEJ!
Demokracie, svoboda a trh neznamená, že MUSÍME, ale že MŮŽEME -- a v tom je ta obrovská svoboda!
Zvláštní je, že řeči o tom, jak ženský chtějí jenom peníze trousej chlapi, který nemají ani ženskou, ani peníze.
Demokracie, svoboda a trh neznamená, že MUSÍME, ale že MŮŽEME -- a v tom je ta obrovská svoboda!
Zvláštní je, že řeči o tom, jak ženský chtějí jenom peníze trousej chlapi, který nemají ani ženskou, ani peníze.
Ty si stěžuješ, ale napsat se ti nedá, jelikož máš zablokováno......
ona blokuje hned když ji někdo napíše o sexu je divná a navíc mladá a nechce to je totalně divná
Jojo, me prijde taky ze je nejaka jeta na hlavu
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Máš pravdu, pokud někdo nezvládne ti slušně odpovědět zadarmo, ukazuje se, že lidskost neuznává ..
při tom běh stránek samotný je tak za 100 měsíčně + 60 kaček tak domena měsíčně myslím že by nemuselo byt placeneho nic
No ty máš teda přehled 😂😂😂😂😂
no ale je to tak no
Mě udělili -900 kredit za to že jsem napsal na chatu že je trapná ona osoba co kazdCh 30sekundava opakovaně jeden a ten samí příspěvek

Monetizace už fakt všeho??
Ahoj teď mi jeden dotčenec "umožnil" že mu můžu napsat ale strhnou se mi tím kredity.
Jakože cože??
To už budem jak na oficiálních seznamkách jde se platí i za ukázání fotky toho druhého??
Tady bude druhej mít možnost určovat si za co vše v případě zájmu bude muset druhá strana platit, aby ho mohla kontaktovat nebo shlédnout???
Už přehnaný stavět tady vše na penězích
Fotka mi vložit nejde.