Kalhotky tchýně

Moc mě vzrušuje moje tchýně.

Tchýni je 42 let prsa 5 krásná postava. Jednou když jsem u ní byl v koupelně tak jsem tam viděl na prádelnim koši kalhotky a tak jsem si čuchnul a rozhodně nelituju takovou nádhernou vůni jsem ještě necejtil
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Zajímavé že se tu pokaždé vynoří ze tmy někdo jako on . Takový přerostlý nic ,s hubou plnou blbých keců a sexuální zkušeností rovnající se nule. Snad už se nad tebou některá slituje a ujme se tě. Protože až si příště zase zašukáš a bude to poprvé,přestaneš tu trollit do každého vlákna ty svoje ubohý poznámky. (edited)
Jen potvrzuješ to co jsem psal výše.
Ano máš pravdu začnu se ji od tebe učit. *3**22**9*
Chacha, cheche, chocho. Meďo Béďo otestuj tu “sebereflexe” sám na sobě.
No jestli je u tebe všechno OK tak já jsem papežová milenka.
Všichni blázni říkají, že nejsou blázni *14*
Máme to stejné. Taky rád její kalhotky.
Ted jsem měl také konečně možnost privonet.. voněla luxusně, omotal jsem si ke kolem ptáka a v hlavě plno představ
Jo to znam 😄 u me pribeh skoncil s zenou jsme od sebe a tchyni nevidim
No právě že už ne. Jen mi tu jeden sledovatel poslal vzkaz tak jsem chtěl dát info. :)
Tak dneska se zase po dlouhý době zadarilo dokonce měla šatičky a když se ohnula vykoukla na mě v kalhotkách schovaná šťavnatá kundička oh
Je tady někdo kdo šuká pravidelně svoji tchýni která má ještě pravidelnou menstruaci?
Dejte mi vědět.
No jeto, trochu od tématu spodního prádla. Ale je to v tématu o Tchyni.
A tak jsem jsem napsal, jestli tady není někdo kdo šuká vlastní tchyni? mě to to téma zajímá a hledám kontakty na takovou rodinu.
Pánové je tu někdo kdo měl sex se svou tchýní? Pokud jo zajímal by mě váš příběh.
měl ses vyhonit,vystříkat a semeno pěkně slízat.ještě lepší je,když jsou kalhotky čerstvě svlečené.
Tak jsem dneska od tchýně dostal pusu takovej pocit už jsem dlouho neměl
Nene přátelská pusa na rozloučenou no. Bohužel bude to dlouhá cesta ale já to dokážu.
No to asi nepujde je to jen fakt ta přáteská pusa takže na tohle neni čas
ale sestřenice která přijela na návštěvu.má 40 let a velkou potřebu sexu.vždycky se kolem mne motala,sem tam zavadila o ocas v kalhotách a nic víc.ted to bylo jiné.nikdo nikde,sami doma.protože přijela vlakem,její kalhotky,poctivé bavlněné voněly určitě fantasticky.ráda si pohonila kundu jak měla trochu příležitost.i tentokrát.přes mezeru mezi dveřmi a futrem jsem jí sledoval.to byla jízda.krásně vytekla do kalhotek.po sklidnění jsem jakoby nic vešel dovnitř pokoje.dělala že se nic nedělo.po chvíli se šla osprchovat.opět pohled pro bohy a ocas v ruce.chvílí po tom co vyšla s koupelny jsem se šel vykoupat já.první co jsem uděl,bylo natažení použitých kalhotek na hlavu,kundí části na obličej.to byla vuně.ocas poslušně tvrdnul a já jsem si začal honit.byl jsem tak zabraný,že jsem vubec nevěděl že karla,jak se jmenovala vešla do koupelny.vubec na nic nečekala a hned se snažila ocas dostat do ust.to jsem zjistil že je v koupelně.do kundy mne hned nepustila,ale ku podivu jsem si po dlouhé době pořádně análně zašukal.až po společné koupeli jsme skončili v posteli,kde po přípravě jsem konečně zajel svým ocasem do její kundy a užíval si.bylo to příjemné zpestření před svátky.než odjela,tak se přidávala k manželce do trojky.už aby zase přijela.to už nebude šukačku na zapřenou.
Nějaká rada od zkušených jak svedu starší ženu?
Nějaká rada jak na tchýni? O vikendu ji s tchanem uvidím.
Proste si s ni normalne povidej a mimo jine se zmin, ze ji to moc slusi. Uvidis, jak bude reagovat.
Jo to bych mohl zkusit ji říct že jí to sluší
Ale nebude to pak vypadat že po ní jedu? O.o
Ja myslim, ze to jen takovy naznak zajmu. Muze to vzit jako signal, ze se ti libi, a take nemusi.
Tak to budu muset říct když s ní budu sám jinak by to bylo o hubu. Uvidíme snad k tomu bude příležitost. A možná bude i "novoroční" pusa
A kolik je tchanovi a jak se k tobe chova?
No hele tchanovi o 2 roky víc než tchýni a mam s nim kamaradskej vztah
Tak to je dobre, ze jste kamaradi. Horsi by bylo, kdyby v tobe citil konkurenta o svou zenu.
No to ne nemá k tomu důvod ale jinak je to strasnej zarlivec uvidime rád bych se s tchýní aspoň líbal
Tak to je spatne, ze je tchan velky zarlivec. Mozna ma z toho tchyne velky respekt, a bude se bat projevit. Anebo ji to uz vadi, a treba by i neco rada podnikla.
No kdyz jsme si dali pusu na vanoce rikal ze pohoda ale byla to takova ta kamaradska vis co jinak k věci no nevim zkusim ji říct že jí to sluší a usmát se uvidíme
Myslím, že pěkná, byt přátelská, pusa naznací hodně, pokud je tchyně vnimavá žena.
No možná že jí to ani nedošlo :) což je škoda musím si to nějak promyslet
Opakování je zákon uspěchu :-) Je nutné jí dát pusu znovu, třeba jí to dojde.
No Už jen najit příležitost
Tak mě placla po zadku se slovy kde je vystrceno tam je dovoleno mam to udělat taky až bude příležitost?
... že váháš jak ona tak ty taky, držím palce a chceme pak písemně tvé zážitky
Zkusím to až u toho nikdo nebude
Doufak že se mi to brzo povede jsem zvědav co řekne
Rika se dost pravdive, ze dcera je obrazem matky. Jak jsou si tvoje zena a jeji matka podobne? Maji i podobne chovani, temperament?
Podobný si jsou ale jsou i chvíle kdy jsou každá jiná
A co vis o tchynine temperamentu? Zminila se nekdy nejak?
Zminila se treba nekdy co delala rada v mladi? A co se ji libi ted?
O tom jsme se nebavili. O víkend budu s ní a tchanem tak mi poraď jak na ní co zkusit?
Tak jsem měl zase příležitost si přivonět. Byl bych hloupej toho nevyužít
to mě taky no prostě pokaždý taková slast
Ja jsem s ni zatím taky nebyl sám je to škoda
Nooo...Když nad tím přemýšlím,tak si říkám,že je to lepší než čichat toluen...
Kolik jí je? a jakej s ní máš vztah?
No tak vidis to mame skoro stejný máš její fotku? Kdyztak pošli do vzkazu
Jak se ti to povedlo ji vidět nahou?
Tak tos po ní měl skočit když jí to nevadilo :)
Mozno to bol aj naznak niecoho mal si to vtedy fakt skusit,mozno by si ju zlomil.
Neviem ci ju milujes,chces ju len pretiahnut tato predstava ta vzrusuje a nazyvas to slovami,ze ju milujes.Je to len chtic.Neviem ci k nej prechovavas aj city ktore by sa dali pomenovat milovanim.
Já si nemůžu pomoct ale asi tu tchýni miluju
CHtěl bych si to s ní rozdat jen nevim jak začít
Ono je to lakava predstava ale asi dost nerealna aby matka zviedla dcere muza.Jedine ze by podnet vysiel z jej strany alebo by ti to nejako naznacila.Je to dost horuca poda pod nohami ja by som sa do toho asi nepustal.Predstava uzasna ale nasledky ak by to prasklo nepredstavitelne.Keby tak tvoj navrh neopatovala a povedala dcere ze si ju zvadzal radsej ani nemysliet ale ak mas odvahu skus mozno zazijes nico uzasne vela zdaru.
No zatim jsem s ní nebyl sám ale když mě objala a to byl pocit