Ahoj, našel by se pár co rád rybaří a nahotí ? Vysočina - Jižní čechy
Je tu někdo z Plzně severu a blízkého okolí ? 🫣
O vikendu někdo v ATC Merkur Pasohlávky?
Za měsíc jedu na tři dny na ryby, tak snad bude počasí na nahocení. Jinak na rybách jsem v létě vždy nahý.
A asi je to i docela zábava, když místo rybaření sjíždíš Amatéry :)
Když neberou.
Některé styly rybaření to i přímo umožňují 🎣🎣🎣
Když to nejezdí tak to frčí aspoň na Amaterech 👍
To si užiješ více na rybách neš tady
Přesně, také mám takový dojem
Jo, na žďársku jsem vyzkoušela a musím uznat, že to byla velmi příjemná záležitost pro exhibicionistku...
Kdyz je počasí tak jsem na rybách vždycky nahý. Je to skvělý pocit volnosti .I když občas kolem někdo projde a kroutí hlavou.😁
Tak to doporučuji zkusit :) Ideálně s němým, kdo ví co dělá a vezme tě na nějaký dobře zarybněný revír. Protože jinak by se ti to spíš napoprvé nemuselo líbit.
Docela mě tohle vlákno jako pasivního rybáře zaujalo :) Párkrát, a už je to roky, jsem si to u vody udělal. Nikdy mě ale nenapadlo, že bych chtěl chytat nahý. Ono to asi bude tím, že nejsem nudista?
Vnuklo mi to i myšlenky, jestli bych chtěl být nahý u jiných mých aktuálních koníčků - např tabaty/kruháče nebo windsurfing.
Na WS teď určitě ne. Včera byla kosa i v neoprénu 5mm :) Ale třeba mě to v létě chytne. Díky za nasazení brouka do hlavy :)
A co se týká toho skupinového cvičení? :) To by mohlo být zajímavé.
Už vám tu ale zapleveluji vlákno o rybaření až až.
Tak Petrův nahý zdar :)
Vnuklo mi to i myšlenky, jestli bych chtěl být nahý u jiných mých aktuálních koníčků - např tabaty/kruháče nebo windsurfing.
Na WS teď určitě ne. Včera byla kosa i v neoprénu 5mm :) Ale třeba mě to v létě chytne. Díky za nasazení brouka do hlavy :)
A co se týká toho skupinového cvičení? :) To by mohlo být zajímavé.
Už vám tu ale zapleveluji vlákno o rybaření až až.
Tak Petrův nahý zdar :)
Dyje 7b malá laguna do 1.6. o od 1.9. přímo z nuda. Pak je zákaz přes přes sezónu, ale mista se daji najít i bokem oficiální nuda.
Zítra má být 22 C tak Merkur Pasohlávky ryby a první nahota u vody

Nahé rybaření
Má také někdo v oblibě nahé rybaření.