Ahojte,
Napadlo ma sklbit ASMR so zvazovanim, tak skusam ci ma niekto realnu skusenost, respektive mozno niekoho napadne lepsie scenar/vylepsenia.
Idea:
Presvedcit slecnu, ze je v miestnosti plnej ludi pomocou deprivacie zmyslov.
Prevedenie:
Polozit kreslo do stredu izby, slecnu ulozit do pololeziacej polohy, zafixovat ruky, a roztiahnute nohy, nasledne nasadit masku, sluchadla s potlacenim hluku a zacat budovat atmosferu: otvorenie dvier, pozdravy, suchot vyzuvanych topanok, etc. prichod ludi, obdivne sepkanie, komentare... prejst sa v roznych vzdialenostiach okolo....letme aj odvaznejsie dotyky...etc. nechat to chvilku budovat, nasledne zavelit "kto sa s nou chce hrat" a zapojit hracky...
Zaver:
V idealnom pripade by mal mozog presvedcit slecnu ze je vystavena skupinke ludi ktory ju sleduju a hraju sa s nou.
1) Myslite si, ze by to mohlo fungovat?
2) Skusali ste niekedy nieco podobne?
3) Napady? Vylepsenia?
ASMR
Ahojte, Napadlo ma sklbit ASMR so zvazovanim, tak skusam ci ma niekto realnu skusenost, respektive mozno niekoho napadne lepsie scenar/vylepsenia. Idea: Presvedcit slecnu, ze je v miestnosti plnej ludi pomocou deprivacie zmyslov. Prevedenie: Polozit kreslo do stredu izby, slecnu ulozit do pololeziacej polohy, zafixovat ruky, a roztiahnute nohy, nasledne nasadit masku, sluchadla s potlacenim hluku a zacat budovat atmosferu: otvorenie dvier, pozdravy, suchot vyzuvanych topanok, etc. prichod ludi, obdivne sepkanie, komentare... prejst sa v roznych vzdialenostiach okolo....letme aj odvaznejsie dotyky...etc. nechat to chvilku budovat, nasledne zavelit "kto sa s nou chce hrat" a zapojit hracky... Zaver: V idealnom pripade by mal mozog presvedcit slecnu ze je vystavena skupinke ludi ktory ju sleduju a hraju sa s nou. 1) Myslite si, ze by to mohlo fungovat? 2) Skusali ste niekedy nieco podobne? 3) Napady? Vylepsenia?