Úprava ochlupení penisu.

Ahoj všem a prosím předem o slušnou diskuzi, jelikož názory budou různé a je nesmysl se hádat. Jak vnímáte problematiku úpravy ochlupení na penisu? Je to samozřejmě každého věc, ale můj osobní názor je ten, že určitá úprava je vhodná. Samozřejmě jde asi i o to, jaké má člověk tělo, jelikož pokud je někdo hodně chlupatý po těle, tak by pak vypadalo divně, aby mě vyholené okolí penisu. Kdežto, když někdo po těle chlupy moc nemá, tak vyholený penis tak nějak ,,zapadne" do toho celkového vzhledu. Vnímám i to, že to bude různé dle věku. Přeci jen chlupy jsou znakem jakési pohlavní vyspělosti a proto i chápu, když je někomu třeba 18 a chlupy si nechává bez jakékoliv úpravy a na úpravu přijde až postupem času. Já osobně mám penis úplně vyholený. Vedlo mě k tomu zejména to, že po těle chlupy moc nemám, dále sportuji a hlavně během aktivity v letních měsících mi to přijde víc ,,fresh". Plus samozřejmě musím sebekriticky dodat, že částečně jsem byl ovlivněn i okolím u nás na sportu, kde oholenost využívá většina kluků. A jak to máte Vy? Názory? Případně mi klidně napište soukromou zprávu a můžeme to více rozebrat. Hezký den.

Jsem celkově chlupatý, takže mít vyholené jen péro by bylo divné. Džungli bych taky nesnesl a I pro ženu by to asi nebyla žádná hitoska. Takže v okolí jsem zastřižený na krátko a mám oholené koule.
Chlupy mi přijdou odpudivé, nevím proč. A tak jsem jednu dobu penis měl vždy úplně oholen. Poslední dobou nechávám lehce zarostlý a jen zastřihuji. I když někdy není čas ani na to zastřihnutí 😅
Oholený penis je jako lízátko, neoholený taky jako lízátko ale vytažené z pod gauče.
Moje žena je s tebou naprosto zajedno *92*
Tak co se týka penisu tak z mého pohledu oholený popřipadě upravený.Nevadí mi trochu chlupu ale když je zarostlý že pomalu ani nejde vidět je za mě docela odpudivé hlavně v připadě kuřby 😁 Osobně mi je jedno jestli ma chlap žadne,krátké nebo dlouhé ale představa že na mě vytahne chlap džungli no to ne 😁😊 ale zase se určitě najdou lidi kterým se to libi někomu se zase nelibi když je někdo uplně oholený. 😊
Naprostý souhlas...............
Ahoj. Já jsem momentálně úplně holej . Do nedávna jsem si holil jenom kulky ale asi před měsícem mi žena řekla že by se jí to líbilo celý holý. Myslel jsem si že se budu cítit blbě a že si na to nezvyknu. Ale je to v pohodě. Po těle mám jinak velmi málo chlupů. Takže za mě dobrý rozhodnutí.