Návštěva Extasy v Brně. Odpolední Gang bang celkem ušel,dvě kočky a pár chlapíků.Večerní tzv. Otevřená párty na kterou mohli i samotní muži stála za prd. Páry které na tuto akci přišli,neměli ve většině případů zájem o samotné muže až na jeden nebo dva páry silnějších postav.
Chodime s partnerem na Dabelske soboty a muj nazor je trochu jiny.Ne vzdy je to jak pises.Clovek ktery ocekava sexmodely,sexualni maraton a obdiv vetsi casti opacneho pohlavi,by mel navstivit spis nocni club.Swingers je o necem jinem.Ja byla nekolikrat na gang bangu sama,jednou byl naprosto obracene...vic zen jako muzu.Swingers klub je o zabave v jakekoli forme.
Tak to sis špatně přečetla,nepíšu že se muži neprosadí na akci gangbang(na této akci je to napohodu),ale že se muži špatně prosazují na následující večerní Otevřené párty,která je od 21h.
Souhlas.Na otevřené párty v Brněnské Extasy se samotní muži moc neprosadí. Samotným mužům v tomto klubu bych poradil akce Gang-bang.
Ahoj, který klub byste doporučili pro Gang Bang akci? Našla jsem jen Fantasy (ale to mě moc neláká, protože se tam prý víc seznamuje, než píchá) a klub v Jungmanově.
Já jsem byla v Jungmance na jednom středečním gangbangu a byla jsem naprosto spokojená a taky uspokojená :-) Bylo tam hodně lidí, což znamená větší výběr... obecenstvo mi nevadí, ale využili jsme i menší zavíratelnou místnost.
Takže bych ji za sebe doporučila. Jiné kluby v Praze neznám.
A jak jsem tu četla, že v některém klubu je podmínkou, že pár MUSí přibrat dalšího muže - tak to mi teda příjde zvrácené :-O
Takže bych ji za sebe doporučila. Jiné kluby v Praze neznám.
A jak jsem tu četla, že v některém klubu je podmínkou, že pár MUSí přibrat dalšího muže - tak to mi teda příjde zvrácené :-O
nám proto vyhovuje právě jungmanka, může se vše, nemusí se nic...tuhle středu se tam zase chystáme.
Byl někdo na gangbangu v Cassiopeii? Je to u Čáslavy.
Nevím jestli si pochvalujete přeplněný klub, chlapy,kteří se na vás lepí jak vody na med nebo ten zatuchlý vzduch tam... ach bože ...
To jsou zase divne reci...asi je za to nekdo placeny.
Vzdyt co muze byt lepsiho nez plny klub...alespon lze snadneji najit vhodne protejsky.Mame mnohem radeji kdyz je plno nez kdyz je prazdno...
Neni nic trapnejsiho nez temer prazdny klub jako v nektere dny byva v jednom prazskem klubu zde take jiz zminenem.
Mimochodem Jungmanka nikdy nebyla uplne plna mimo Silvestra....
Tak o co tady go?Ze ma nekdo potrebu ocernovat...
Vzdyt co muze byt lepsiho nez plny klub...alespon lze snadneji najit vhodne protejsky.Mame mnohem radeji kdyz je plno nez kdyz je prazdno...
Neni nic trapnejsiho nez temer prazdny klub jako v nektere dny byva v jednom prazskem klubu zde take jiz zminenem.
Mimochodem Jungmanka nikdy nebyla uplne plna mimo Silvestra....
Tak o co tady go?Ze ma nekdo potrebu ocernovat...
Evidentně nejsi žena.. mluvil bys jinak!
tak to máš teda pravdu,.
Zkuste Gangbang ve Fantasy.Za ty prachy to ujde(muž 500Kč).Levnější a dobrou akci nenajdete.
Docela dobrý byl gang-bang v Brně club Extasy.Celkem pěkná hromádka nadržených chlapů.
Dobrý tip:Zkuste v úterý club Fantasy.Vstupné pro muže 500Kč,bomba cena.
Dobrá (a hlavně nenápadná) reklama :)))
Taky sem tam už byl,ale co mě vadilo,tak spousta párů neměla zájem o muže.Jídlo ok,točené pivko taky.
Co třeba takhle Gang-bang v Brně v clubu Extasy.V poslední době jsou tyto akce hojně navštěvované.
Tam sem byl taky.Výhoda:kočky k sobě musí pustit samotné muže. Nevýhoda:U nejhezčích bab jsou fronty,jak za komančů na banány.
Reklama,fronty jak na banány,..Bývali doby,kdy samotní muži nemohli vůbec do swklubů.Ted když konečně můžou,tak se jim pořád něco nelíbí.Co takhle sbalit kočku a přijít v páru? Pro některé muže by asi bylo úplně nejlepší,kdyby si zašli do nějakého privátku,tam mají vše jisté a ještě by ušetřili nějakou tu korunu.
jo zajdu si raději do privátku,nebudu čekat ve frontě.

Gang-bang ve swingers clubu
česko