Jak na zralé ženy

chtěl bych radu jak svést něja

Chtěl bych se zeptat jak svést starší ženu. Nějaké rady od zkušenějších?
Každá žena je trochu jiná, a tak generalizovat není úplně košer. V zásadě se dá ale říci, že by ses měl zamyslet nad tím, co takové ženě může scházet.

Použij svůj šarm a snaž se být zajímavý a plný energie. Starší (a nejen ty) ženy jistě ocení někoho, z koho vyzařuje radost ze života. Vedle takového člověka (pokud to nepřehání) je snadné také vnitřně omládnout. Je dobré mít také výrazné zájmy, něco, co by s tebou taková žena mohla sdílet, co by pro ni bylo něčím novým a dobrodružným, k čemu by se sama ani neodvážila, ale s tebou by mohla být zase mladou holkou poznávající svět. Má to ale své hranice, u některých příliš náročných věcí si naopak může připadat, že na to již nemá a to ji odradí.
Co starší žena určitě nebude chtít, je nudný paprika, který za vrchol svého rozhledu považuje sledování fotbalu v televizi. Takového dost možná má nebo měla už doma.

Pokud chceš opravdu někoho svádět, tak si s tím dej práci a čas. Nemysli si, že dvě lichotky a mladé tělo ti zajistí letenku do její postele. Spřátel se s ní, povzbuď jejího ducha a uvidíš, kam tě to samo dovede.

Alespoň takový je můj pohled...
tak to jste toho moc nevymudrovali hoši :-) Hanka
ja mam asi stastie na take.Moje sex partnerky su cca97Percent:-)
Jakou paničku chceš svést? Je o dost starší?
To je docela dost. Čím tě zaujala nebo jsi hlavně na starší?
Je taková svá přirozená a něčím mě přitahuje
Questo post è stato eliminato dall'utente.
A ty jestli píšeš W to jsi Čech?