Miluju sex a obzvláště v přírodě
Miluji sex venku probouzí to zvířecí touhy
Když jsme s přítelkyní v přírodě, vždy proběhne sex a líbí se nám když nás nekdo sleduje a za tímto účelem jezdime na Dařko a nebo na Hrádek u Pardubic a tam budeme i celý tento vikend a moc se těšíme na nové zážitky 😊
Také to milujeme je to neskutečný rajc
Doma je to nuda 🤷♀️🤪
Tak jeď do přírody rád tě tam potkám
Rád bych to zkusil někde v přírodě v Praze😏
Chodí někdo šukat na trojku Dubici u České lípy?
Jediná určitě nejsi. I já si to dělám kdekoli kde děcko zrovna zalíbí. Bohužel jsem single a ve špatné lokalitě takže sám sobě si. A asi bych neměl vůbec žapdný zábrany kdyby mě někdo načapal.
Též občas chodíme . Ale nemáme strach že nás někdo uvidí . Naopak chodíme do místa kde je vždy pár honiču sleduje nás za keřem
Ahoj a kam tak nejčastěji chodíte já jsem z Brna a rád bych vás třeba někdy někde potkal
Jak sme psali-lom. jiný místa kde se dá téměř legálně šukat neznáme
Jestli myslíte lom pod hády tak tam občas také zajdu rád bych vás tam někdy potkal tak klidně dejte vědět kdy tam budete
Když můžeme, tak jsme venku. Je to super, ona že strachu, že nás někdo načapá se udělá během chvilky a já se zase těším, že nás někdo načapá a třeba se přidá.
Moc rád vás potkám, načapám budu divákem i se rád případně se přidám Tomáš
Ahojky rád vás nacapam a přidám se
Ne to rozhodně nejsi....párkrát v lese a bylo to vždy nej....rád bych třeba vlak,
Dáme si to v lese? Je to super a ve vlaku bych rda
Ahojky tak se sejdeme někdy
ahoj, udelame to spolu venku?
Ale tak snad kdZ si to uděláme hezké
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mě by to vzrušovalo třeba na magistrátu města haha
Souhlasím. Rozhledny jsou fajn.👍
taky to máme rádi ale letos jsme ještě nebyly tak snad brzo vyrazíme počsí je na to skvělé
Taky to rádi děláme venku v přírodě
Jezdíme s přítelkyní na Dařko, nuda pláž, jsou tam místa kde nikoho nerusime a užíváme si a vždycky se nekdo najde kdo nas šmíruje, bud z vody, nebo v opodál a nekdo si i pohoní a nas to moc vzrušuje. Uz se těšíme na léto az tam zase zajedeme a nekdo nas bude sledovat.
To píše Podle me modelka dokonale sexy
...a to píše AI, nebo analfabet???????
Ahojky napiš do zpráv

Sex v přírodě ha
Jsem jediná, co má úchylku to dělat někde v přírodě a vzrušuje ji ta šance ze mě někdo může chytnout?