Posledních pár let vůbec nic, žena je nemocná, tak na to nemá žádnou chuť, tak buď ruka, nebo občas nějaká ta placená holka 🤷.
Já jsem s tou mojí už přes devět let a letos "mi dala" 5x
Tak
, jinak to nejde
Prumerne 1x mesicne, no muze to byt lepsi, ale i horsi...ja za 5 mesicu nic
Jsme spolu 17 let a sex máme tak 3-5x do týdne. Vlastně se u nás děje opak toho co vídám kolem sebe. Pravé rodeo začalo prvním těhotenstvím a manželce se v tu dobu neskutečně zvýšil apetit. Pravda, že při druhém dítěti to bylo ze začátku hodně málo, ale jen než si to všechno sedlo. Většinou si pustíme večer film a po chvíli už jsme v ložnici.
Jen bych chtěl říct, že to jakou chuť má žena na sex dost ovlivňuje chlap samotný. Pokud žena nemá na bedrech celou domácnost, má pak čas a chuť myslet i na něco jiného než jestli nezapomněla něco nakoupit nebo kdy musí dát další pračku, uklidit a navařit.
Jen bych chtěl říct, že to jakou chuť má žena na sex dost ovlivňuje chlap samotný. Pokud žena nemá na bedrech celou domácnost, má pak čas a chuť myslet i na něco jiného než jestli nezapomněla něco nakoupit nebo kdy musí dát další pračku, uklidit a navařit.
To je zajímavé téma i pro budoucí vztahy ale třeba mě konkrétně by zajímalo, jak to funguje v rámci vztahu a domácnosti, proč někde je to aktivní a někde ne..
Zda spolu partneři spolupracují i v běžném životě, starají se o sebe, dbají na sebe, kolik tam je stresu a zda to třeba neberou jako automatiku, že čekají co bude.
Protože někdo je spolu desítky let a pořád se přitahují a pak opačná strana, kde to není téměř vůbec, určitě tam jsou faktory, co tomu zabraňují.
Zda spolu partneři spolupracují i v běžném životě, starají se o sebe, dbají na sebe, kolik tam je stresu a zda to třeba neberou jako automatiku, že čekají co bude.
Protože někdo je spolu desítky let a pořád se přitahují a pak opačná strana, kde to není téměř vůbec, určitě tam jsou faktory, co tomu zabraňují.
Ale ten stres může také pohřbívat vztahy. I když člověk nemusí lít ani kouřit stes také může dělat hodně a nervpzita.
Respekt opravdu...my jsme taky 20let
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Hmm, tak to máte dobrý. My to máme bohužel už jen na čůrání:-))
V našem případě to není o zdraví, ale spíš o ztrátě chuti že strany mé ženy.
Jj, taky řešení. Podobně to tak děláme spolu. Jen je to více o aktivním pohybu, výletech apod.
po porodu se to smrsklo na jednou za měsíc. A tak to trvá už skoro tři roky.
Taky 35 let spolu, ale alespoň 1x týdně a výhoda je bi nejsi tak vázaný
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Čestnost sexu doma
Ahoj, zajimalo by me, jak casto a jakou formou mate doma sex? Stačí vám to jednou do měsíce, nebo spis kazdy tyden? Jako kazdy druhý chlap porovnávám a premyslim, jak to je jinde :)