Vedro nás odradilo od rozpálených rozhleden. Jeli jsme se koupat na Jezero Sadská. Před polednem byl na nudě klid - na louce s posečenou trávou tak tři páry a několik seniorů mužů. Našli jsme si místečko trochu kryté keři na straně louky. Voda krásně teplá, osvěžující. Ve vodě lidí ještě méně, většinou se slunili na louce. Vstup do vody pohodlný, písečný, voda celkem čistá, krásné pohledy na les okolo jezera. Když jsme se vyvalovali na břehu, přišla na nás chuť. Chvíli vzrušování prsty a líbačka a pak jsem z boku zasunul. Šlo to dobře a měnili jsme polohy. Krásně mě kouřila, dělal jsem jí to na pejska zezadu, nasedla na mě a jela jako posedlá. Nikomu jsme nevadili, někdo se na nás koukal z dálky, jeden senior se přišel podívat blíž. Ale decentně, dělal, že si prohlíží vstup do vody. Nikde žádné děti, to bychom s tím hned přestali. A zase do vody. A zase si lehnout a tak to šlo dokola. Odpoledne přicházelo více lidí, tak jsme to zabalili a jeli do Sadské na kávu a dort.
Máte velice hezký koníček. Skvělé je že nejde jen o sex, i když ten na veřejnosti je adrenalinová záležitost, ale i o poznání krajiny, technických zajímavosti a koneckonců i počin pro udržení fyzické kondice. A také dobrý nápad.
Rozhledna Líský nad stejnojmennou vesnicí. Ve všední den kolem poledne. Moderní rozhledna - vysílač s ochozem pro návštěvníky. Polojasné počasí, teplo. Rozhled na Říp, České středohoří a v dálce Krušné hory. Okolo rozhledny naprostý klid, občas vyskočila srna z nízkého obilí. Nahoře pár erotických fotografií. Pod rozhlednou jsme posvačili a kus dál jsme si ustlali na kraji lesa. Nerušeně jsme se asi hodinu milovali. Při další cestě jsme na polní cestě potkali mladou ženu na koni. Jinak ani človíček.
Rozhledna na Kožově hoře u Kladna - ideální místo. Nahoře klid, žádná kamera, dole restaurace. V přilehlém lese už klidu méně, chodil kolem nás nedaleko pejskař, ale dělal, že nás nevidí. Ale asi zavolal kámošovi na mobil, ten prošel zase z druhé strany.
Rozhledna Vysoký vrch u Malých Kyšic. Tak ta nás dostala. Procházka k ní 2 km, v závěru strmě do vrchu. A nahoře ... rozhledna nikde. Nedávno ji zbourali. Tak jsme si ustlali v lese kousek pod vrcholem. Prý tu kdysi bylo keltské hradiště. Nikde nikdo, kvetly kytky a ukázalo se i modré nebe a slunce. Pouze my a duchové starých keltů, kteří to tady dělali dávno před námi.
Rozhledna Vysoký vrch u Malých Kyšic. Tak ta nás dostala. Procházka k ní 2 km, v závěru strmě do vrchu. A nahoře ... rozhledna nikde. Nedávno ji zbourali. Tak jsme si ustlali v lese kousek pod vrcholem. Prý tu kdysi bylo keltské hradiště. Nikde nikdo, kvetly kytky a ukázalo se i modré nebe a slunce. Pouze my a duchové starých keltů, kteří to tady dělali dávno před námi.
Na Kožovce ale kamera byla, sice ne pro celý obvod ochozu, ale byla tam. Už jsem tam ale pár let nebyl...
No tak si možná správce rozhledny pouští ten záznam jak jsme tam šukali a buď kroutí hlavou nebo třeba honí.
Třeba ba třeba je to na monitoru dole pod vstupem na rtozhlednu, jako agitka pro ty, kteří váhají, jeslti jít nahoru! .-)
To jsi mě teda uklidnil!
Nevíte proč ji zbourali nebyla tak stará
Havarijní technický stav. Rozhledna stržena v září 2025.
Rouhledna na kopci Veselov u Družce.
Na Veselov u Družce jsme zašli ve všední den, okolo poledne. Slunce, teplo, nikde ani noha. Dřevěná rozhledna, ne příliš vysoká, s krásným rozhledem. Lehce jsme pojedli na vyhlídkové plošince, zašukali ve stoje, ona opřená o zábradlí. Nikdo se neblížil, takže ještě na pejsky a na koníčka. Pár fotek, pak dolů. Asi 50 m od rozhledny v lese jsme si to na plachtě rozdali ještě jednou. Zpívali ptáčci a v naprostém klidu jsme to dělali asi hodinu.
Na Veselov u Družce jsme zašli ve všední den, okolo poledne. Slunce, teplo, nikde ani noha. Dřevěná rozhledna, ne příliš vysoká, s krásným rozhledem. Lehce jsme pojedli na vyhlídkové plošince, zašukali ve stoje, ona opřená o zábradlí. Nikdo se neblížil, takže ještě na pejsky a na koníčka. Pár fotek, pak dolů. Asi 50 m od rozhledny v lese jsme si to na plachtě rozdali ještě jednou. Zpívali ptáčci a v naprostém klidu jsme to dělali asi hodinu.

Adrenalin na rozhledně
Nejde o Petřínskou nebo Žižkovskou vysílací věž, ale je hodně rozhleden v přírodě, kde jde udělat nahé fotky nebo se i pomilovat. My to děláme s chutí. Vzhledem k věku můžeme ve všední den a to je v přírodě celkově míň lidí. Na rozhledně skoukneme, jestli někde není kamera a pak jdeme na to. Posloucháme, jestli někdo nedupá po schodech. Pánové, dělat jí to pěkně zezadu a přitom hledět do dálky - co víc si přát. Když nám to někdo překazí, jdeme kousek od rozhledny do lesa. Pokud jiný seniorský pár ze středních Čech má stejné hobby, můžem zkusit ve čtyřech tu rozhlednu rozkývat.