Jako nechapu moc co čekaš za odpověď 😂 každa žena je jiná,každa snaší jak porod tak po porodu jinak.Některá je po porodu uzka některá zase naopak 🤷🏽♀️ maš byt pro ni oporou a řešit to s ni a ne tady nadavat že sex je po porodu na 0 😂😂 zkus si porodit ditě
logicky se muže stat že to už nebude stejne ale maš to řešit s ni a ne tady remcat 🤷🏽♀️
logicky se muže stat že to už nebude stejne ale maš to řešit s ni a ne tady remcat 🤷🏽♀️
Aj tu na amateroch niekedy človek stretne fotky, že to tam dole bolo rozstrihnuté a človeku stisne z toho v žaludku…
Teda dievčatá dajte si pozor na šušku. Dá sa porodiť aj normálne bez nožníc.
Lebo tie tie nožnice velakrát roztrihnú radosť, aj rodinu, a ostanú len smutné deti.
Teda dievčatá dajte si pozor na šušku. Dá sa porodiť aj normálne bez nožníc.
Lebo tie tie nožnice velakrát roztrihnú radosť, aj rodinu, a ostanú len smutné deti.
Dělaš si srandu? Vzpamatuj se ty vole tak sis neměl dělat ditě bože když ti to tak vadi a je ti z toho zle.
Si mysliš že chcou aby jim někdo nastřihavá vaginu? Bože co za sebestředneho člověka ty jsi.
Nechapu že si vubec s tebou baba děti dělala když teď pišeš tohle všechno.
Ne vždycky jde porod do 10 minut a ještě tak že děcko jen vystřeliš.
Sama mam po porodu tak vim co za bolest a trapeni to je ještě když maš poraněný spodek ikdyž jsem ho neměla nastřižený,ale řict toto? Že ti to přijde nechutné a zveda se ti z toho žaludek?? Pane bože přesně takové chlapy nepochopim jak si dokažou vubec někoho najit.
Chtěla bych vidět tebe po obličeji i po těle jestli jsi dokonalý.Což pochybuju 🙃 baba ti porodila ditě a ty řekneš že je nechutný že je nastřižena 😂 ja vas aso nikdy nepochopim jak někteři dokažete byt tak sebestřední
Si mysliš že chcou aby jim někdo nastřihavá vaginu? Bože co za sebestředneho člověka ty jsi.
Nechapu že si vubec s tebou baba děti dělala když teď pišeš tohle všechno.
Ne vždycky jde porod do 10 minut a ještě tak že děcko jen vystřeliš.
Sama mam po porodu tak vim co za bolest a trapeni to je ještě když maš poraněný spodek ikdyž jsem ho neměla nastřižený,ale řict toto? Že ti to přijde nechutné a zveda se ti z toho žaludek?? Pane bože přesně takové chlapy nepochopim jak si dokažou vubec někoho najit.
Chtěla bych vidět tebe po obličeji i po těle jestli jsi dokonalý.Což pochybuju 🙃 baba ti porodila ditě a ty řekneš že je nechutný že je nastřižena 😂 ja vas aso nikdy nepochopim jak někteři dokažete byt tak sebestřední
Zrejme nie každý vie, že pri nástrihe sa prestrihne zopár svalov. Prestrihne sa pošva. Keď to je zle zošité, alebo len odfláknuté, tak tie prestrihnuté svaly nezrastú. Prerastie sa to len dákou blankou. Čo má za následok, že pri sexe je to také volné, ako kýbel. Nehovoriac o tom, že v tom prípade je tam na stene pošvy aj taká špára, čo je dosť nepríjemné…
Kým sa to vyriešilo, že som ju dostal na tú operáciu, aby jej to napravili. Tak po tej operácii dala výpoveď…
Psychologička mi ešte v prvom roku toho problému hovorila, že na takom probléme vzťah môže zle skončiť. Mala pravdu…
Len som zvedavý, či aj iný majú, mali podobné skúsenosti…
Kým sa to vyriešilo, že som ju dostal na tú operáciu, aby jej to napravili. Tak po tej operácii dala výpoveď…
Psychologička mi ešte v prvom roku toho problému hovorila, že na takom probléme vzťah môže zle skončiť. Mala pravdu…
Len som zvedavý, či aj iný majú, mali podobné skúsenosti…
Pro tvoji informaci v dnešní době se už malo nastřihava.Když už k tomu je duvod tak k tomu ten duvod je opravněny
nechapu proč tě tak vysira to že tvoje žena měla nastřih protože kdyby ten nastřih neměla tak by ji to ditě mohlo roztrhat a nasledky mohly byt ještě horší pro tvoji informaci 😉 a srovnávat porod zviřete a člověka je docela ubohé 🤷🏽♀️
nechapu proč tě tak vysira to že tvoje žena měla nastřih protože kdyby ten nastřih neměla tak by ji to ditě mohlo roztrhat a nasledky mohly byt ještě horší pro tvoji informaci 😉 a srovnávat porod zviřete a člověka je docela ubohé 🤷🏽♀️
Nevim jak u vas ale u nas se nastřihava jen když je nějaky problem (že by ditě mohlo ženu natrhnout) divala jsem se na vic porodnic a všichni mi řekli to stejne
Navic existuji porodni plany kde si člověk muže napsat co chce nebo nechce ale ja bych teda aby mě radši nastřihli než aby mě ditě roztrhalo
A jestli něco doktoři nebo sestry atd pokazili tak jste to měli řešit hned a ne až bylo pozdě
Navic existuji porodni plany kde si člověk muže napsat co chce nebo nechce ale ja bych teda aby mě radši nastřihli než aby mě ditě roztrhalo
A jestli něco doktoři nebo sestry atd pokazili tak jste to měli řešit hned a ne až bylo pozdě

Sex po nástrihu šušky
Mali ste rozdiel v sexu pred a po nastrihnutí šušky?
Partnerke hneď po pôrode vypadli stehy, nebola dobre zošitá. Neriešila to, dáko jej to zrástlo… Sex tak bol 0 bodov niekolko rokov. Človek nevedel či je dnuka, alebo medzi stehnami…