Manželky už to nechtějí

Jak je to možné?

Všude se píše ze ženy středního věku kolem čtyřicítky jsou jako dračice a sexu si užívají plnými doušky. Snad proto ze se boji aby jim neujel vlak. Z praxe ale mohu potvrdit ze stejně jako já tak i všichni moji přátelé jsou na tom stejně. Naše manželky to nechtej. Možná ze si chodí užívat jinam, ale spise to vypadá,ze už o sex nemají zájem. Mate taky tento problém. Přece nebudu svou manželku přemlouvat k sexu. O čem by ten sex potom byl?
Ahoj vsem,ja nemel sex s pritelkyi nekolik let a ted ho mame denne,rano,vecer.
Mluvíš mi z duše. Mám to úplně stejně.......Tak v tom nejsem asi sám.
No to jsou zase názory.Pánové nebrečte a raději se snažte.Pokud poskytnete manželce kvalitní sexík,tak se s Vámi bude milovat ráda a často.Jsme s manželkou spolu již více než dvacet let a rozhodně si nemohu stěžovat,naopak ženy v tomto věku jsou již zkušené a milování si umí opravdu vychutnat.Jo a pro toho chytráka,co zde píše,že inteligentní a vzdělané ženy jsou horší milenky,nežli ty ostatní ,tak tomu přeji ,ať má štěstí na ty nižším IQ.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Rozhodně o sobě nejsem přesvědčen,že jsem nějaký nadsamec,ale ženy se mi líbí , vážím si jich a taky se podle toho k nim chovám.I v sexíku platí stejně jako jinde,přej a je Ti přáno,přesněji dopřej a bude Ti dopřáno.
Ono možná to nadprůměrné finanční zázemí vás (nebo manželku) vyčerpává a pak není chuť. Znám spoustu lidí, co se honí v práci a doma to pak stojí za prd.
Už jsem taky zjistil, že žena, co má v hlavě doslova "nas*ráno", umí v posteli více než nějaká vzdělaná otitulovaná manažerka a nikdy ji "nebolí hlava". Nechci nějak urážet vzdělané a výše postavené spoluobčany, ae dost jsem na toto téma četl (nee v Blesku) a je to uspěchanou dobou, kdy už i mladí muži nemají třeba erekci - právě ze stresu, vyčerpání.
Je blbá doba - buď sex nebo peníze :-(
Já myslím,že chtějí,ale ne z tim svým po20 letech.Co znám,všichni chlapi říkají,že jejich ženy nechtěj,jak občas slyším,ale sám vím že maj milence.Ale co se do toho plést,je to každého věc!Věřím,že takových je 60%
Píšeš hlouposti ,sám moc dobře musíš vědět,že 60 % žen rozhodně nemá milence a neodpírá doma muži sex.Nemám moc kamarádů s kterými se bavím o intimních záležitostech,ale žádný si nestěžuje.Z některých příspěvků zde spíš vyplývá,že Ti muži nemají v podstatě ženy rády ,mají nějaký problém,komlex a pak holt musí masturbovat.
Tento názor "majkih" je přesně vystihující a tak to je ! Ten kdo to má jinak tak ať je ještě chvíli v pohodě a dočká se.Jsem 45 let ve vztahu a nakonec masturbují jako za mladých let, přejí všechno dobré ale rada neexistuje- můj názor...a ty procenta jsou daleko vyšší *277*
Jak dlouho vydržíte bez sexu?
Autor: ryobv
07.09.2015 14:46:11
Zajímalo by mě,jak dlouho vydržíte bez sexu,tím nemyslím to že si to prostě uděláte rukou,ale soulož,kouření,honění od partnera a podobně,jde mi totiž o to že přítelkyně tvrdí že sex nepotřebuje,nespala se mno již asi půl roku a prostě jí to nechybí,nevěrná mi není,to jsem si téměř jistý,ale už fakt nevím co mám dělat,zajímal by mě názor především od ženských,problémy samozřejmě doma nějaké jsou,ale asi tak,jako všude jinde.
Musim suhlasit s autorom. Ona nieco cez 40 ja nieco pred 35 a honim si potajme ako pubis. Ma to logiku? Asi nie lebo zeny...
vytvorim podmienky na sex,ja aktivny ona pasivna. Tvrdi ze to ma rada ale asi tak tri dni po menzese a cely mesiac nic. Vypnuta. Mam bujnu fantaziu vymyslam, experimentujem ona bez napadu. Prida sa ale iba kvoli mne. Sem tam ma zablesky a vtedy si to uzijeme. Oto viac ma to mrzi. Trpim lebo inde chodit nechcem.
ženy chtějí sex, ale chlapi nemají myšlení pro nové a zajímavé věci...
Proto pokud žena chytne milence, tak se pak dějí věci které nikdy nedělali!
Třeba análek s manželem nikdy ! ale s milencem ho přímo vyžadují a dále ......
Možná některé jo ale ta moje ne. Čumí večer na televizi a když na ní šáhneš, hned se ošívá se slovy " myslíš taky na něco jinýho než na ten sex?" A to mě za mlada kouřila i na ulici. Milence taky nechce. Jak řikali chlapy v hospodě : každá manželka se časem změní na tlustýho kamaráda...
Pánové co si zde stěžujete,zkuste se zamyslet zda neděláte něco špatně.Já sám mám přesně opačné zkušenosti.Zrovna tak na různých akcích ,kde se jedná o sexík najdete ponejvíce ženy středního věku.
Moje má už vyšší střední věk a mrdat by chtěla pořád (tedy momentálně asi ne, když je skoro 40 stupňů...), skoro každý den taky onanuje. Má zájem i o trojku, ale tam to naráží na to, že nechce s každým a orientuje se podle fota, což s sebou nese další problémy, které patří jinam...
Ahojky já jsem na tom stejně,miluji sex a chtěla bych moc a čím dál víc.ale je tu to ale ????Co se přidat k vám brali by jste mě *21*Jsem pro každou špatnost a hlavně pro něco pěkné a příjemé.Budu se těšit na pismenka od vás pá H*52*
Ahoj

Ja mám taky isty problém, moja má 45 a tiez to nechce, ja 56 a este by som to robil.. Co uz??? UZ pár rokov nesexujeme. a vy?
Manželky to chtějí....ale?? Chlap neumí zavést nové věci do sexu, a to je pak konec a žena nechce! Po více jak 30 letech manželství je nyní žena kdo to má asi raději a škádlí!! starší ženy už ví co chtějí a jak to chtějí !! A to v tom ta krása sexu! Za mlada nic neuměli a jen leželi!! Po 50ce je sex úžasnějsí jak ve 20 letech!! Všichni si to vychutnáváme plnými doušky!Není pravda že na stáří mají lidé málo rádi sex...Já bych řekl, že daleko více jak za mlada!!!
Mě tady ta diskuze přijde trošku hloupá. Proč to ty ženy aasi tak nechtějí? Každého omrzí sex se stejnou osobou po nějaké době. Vemte tu babu na výlet, něco ji kupte. Něco z čeho bude mít opravdovou niternou radost. (Kytku umí koupit každý máslo, stejně tak řetízek, je to fajn ale nic origo). Vemte tu ženskou na véču a hlavně o sex neproste, to přece každýho odtradí. Naopak, budte trochu zmrdi :) easy
Jo tak nějak...zkuste ženě která nechce mít sex půjčit nějakého mladšího hřebce, a dívejte se na jejich sex...
nebudete věřit tomu na co se díváte!!
Pojedou jak kdyby to měli naposled!!
Ne že nechtějí souložit ale změna s nimi udělá přímo dračice, jen vyzkoušejte!!
samochvála trochu zapáchá,víš to
Zajímalo by mne, proč muž začne chodit se ženou a potom si ji i vezme, která nemusí sex a on ano? Potom potupně hledá dlouhodobou milenku. Bojí se prozrazení. Když se ho zeptám, proč si ji tedy bral, tak mi odpoví, že si vybíral partnerku pro život a ne zda mu věnuje nebo nevěnuje 30 min týdně intimností! To přece nemá logiku. Sex k životu patří a mělo by to od začátku vztahu klapat ve všem. Je dost na tom, co způsobí stereotyp po 10, 20 .... letech. Ale přistoupit na takový nesoulad už od začátku?
jo musime umet hledat, proto ze kdyz zenska je s tebou x-let, zacina to byt stereotyp, hlavne pro ni, zacina se vymluvat na bolesti hlavy, na unavu, pri tom ze v rodine vydelava jen chlap a aby udrzel rodinu nad vodou musi makat 12 hod. denne a i prez to prijde domu a chce zasukat z milovanou zenskou ale VONA JE UNAVENA! A pak kdiz si da sklenku tak ti povida ze chce jineho, co se bude starat o rodinu a ty jsi furt v prdeli, nejsi doma a ze nejvetsi chut ma rano kdiz jsi v praci a bla bla bla! takova je skutecnost je malo normalnych zen co te budou vazit po letach spolecneho zivota. ale jen tak nezavazne pobavit se a zasukat tak to jo!
Ač jsem žena, musím ti dát za pravdu. Ono je to dnes těžké, jak s muži, tak se ženami. Ale udivuje mne, co poměrně dost mladých žen odmítá manžela se sexem. A nemusí to být po nějak moc dlouhém soužití. Někdy mi připadá, když chtějí ženy muže získat, tak se snaží, pak už nemusí. Vždy se říkalo, že mužům vadí stereotyp, oni jsou lovci a musí lovit. Ale vidím kolem sebe, že ženy si neváží toho, co mají.
Jsme s manželkou spolu déle,jak dvacet let a nemohu si stěžovat.Spíš manželka z nás dvou je ten temperamentnější a nejlepší milování si užíváme vždy na dovolené.To,že má dvojice v některých případech jinak častou potřebu sexíku je běžná věc.Tak tu pánové nebrečte a raději se snažte,ať partnerku milování s Vámi baví.
Je hezké, jak to vy máte doma. Jenom by mne zajímal váš názor, když spolu dvojice začíná chodit a potřeba sexu je u nich dost rozdílná, zejména žena, když sex moc nemusí, zda je dobré, mávnout nad tím rukou, ve vztahu pokračovat, oženit se s ní a pak aby muž z nedostatku sexu v manželství hledal potupně milenku. Už se mu totiž nechce manželku pořád prosit a přemlouvat. díky.
Tak to já mám na to jiný názor. Když spolu dva začnou chodit, jsou zamilovaní, tak ta tělesná blízkost k tomu patří. A často. Nemohou se toho oba nabažit. A když jeden v této době chce a druhý zas moc ne, tak se ti dva k sobě moc nehodí. Nemyslím zakládat vztah a život na sexu. Ale sex je velkou součástí života. Stačí, když postupem času jej začnou vytlačovat jiné věci, stereotyp, děti, existenční problémy, nemoci.... Nechápu, když dva mladí lidé spolu jen žijí a už v té době musí muž hledat milenku na sex, protože partnerku sex nebaví. Připadá mi to dost potupné, že muž žije se ženou a on musí celý život hledat u milenek to, so by měl mít normálně s partnerkou.
Celá tahle debata je o ničem.Jak jste na to přišli,že ženy od určitého věku nemají zájem o milování?Naopak umějí si ho daleko lépe vychutnat,nestydí se partnerovi naznačit,jak jim to nejlépe vyhovuje a snadněji dosahují vyvrcholení.Samozřejmě jsou i ženy které to mít nemusí,ale to platí i pro muže.Snad jen pozor na hormonální antikoncepci ,pokud nesedne,může to mít tento následek.Hlavně si ale neplést potřebu uvolnění přetlaku s milováním,to pak lehce jeden z partnerů ztratí zájem o sex.
Nemám v mém okolí žádnou ženu, která by odmítala sex. Jenom mám kolem sebe docela hodně mužů věku 40-45, kteří si stěžují, že s jejich manželkami nemají dostatek sexu. Proto hledají dlouhodobé milenky s dodatkem, že na vztahu ale nic měnit nechtějí, jen hledají sex. Je to od nich jenom finta?
No moje manželka taky sex nechce, nebo jinak, pokud nejsem já iniciátor, tak se nesouloží. No a když už, tak mi připadá, že jí to nebaví. Bavit se o tom nechce, tak co mám dělat.
Nejsi sám, já to mam stejný. Když vidim jak je kyselá a když teda chceš no tak Ti dám " no tak na to se můžu vykašlat, to si raději pomůžu sám...
S Frantou souhlas, když je možné něčím oživit skomírající dlouholetý vztah, tak je lépe zůstat doma a neblbnout jinde ale obávám se, že např. po 27 letech soužití už není čím oživovat, protože všechny možné pokusy a oživovací nápady s menším či větším úspěchem proběhly a jediným oživením je poplácat jiný zadek.
S pohledy ženě do očí bych si zase až tak hlavu nelámal, protože kvůli panímámě, která ztratila zájem a kde nepomůže už ani sexuální defibrilátor poslední pomoci, nebude přece pantáta držet celibát. Totéž platí i obráceně. Pokud máš Fráňo doma přítelkyni a máš jí pořád co dávat zejména poté, když to předtím neměla, je to trochu jiný příběh než u páru, který je spolu léta, letoucí. Po pár letech soužití, byly i naše ženy dračice ale po těch skoro třiceti už to některé z nich prostě nebaví a oživit to prostě není jak. Pokud by snad někomu můj příspěvek nesednul, prosím nekamenujte mě, vždyť je to jen diskuse a skromný nápad, jak pomoci soudruhovi, který zde diskusi započal. S úsměvem mávám. Pa
Všude se píše, že ženy středního věku.......neber vše co se píše vážně, jsou to většinou z poloviny nesmysly, protože vše je věcí individuální a náruživá může být jak čtyřicítka, tak i dvacítka, potažmo dáma šedesátiletá ale ta už většinou svoji náruživost neukojí, protože není moc s kým. Nebo může být všechno úplně naopak. Ti lidé co píší o všem možném, mnohdy i nemožném se prostě nějak živit musí.
Manželství je krásná věc ale primárně to pár let po svatbě už není o náruživém sexu, což je možná trochu škoda ale je to tak trochu přirozené. Zkus jíst guláš nebo svíčkovou čtrnáct dní v kuse a uvidíš, že tě přejde chuť a když nic jiného nebude, budeš to jíst, jen abys neumřel hlady. Manželku k sexu přemlouvat nemá smysl, protože všude kolem jsou milióny žen, které se přemlouvat nemusí a pokud má chlap trochu styl, sex bývá dílem delšího okamžiku. Jediné co bych doporučoval je, nehledat takové ženy na amatérech ale zajít na jinou seznamku, kde sex není doménou, protože k přivábení berušky, uklízečky či letušky, je třeba trochu úsměvu, šarmu a vtipného slova. To je má rada, to je má pomoc, jak zvládnout situace, kdy manželka řekne ne a ano je v nedohlednu.
Tak to jsem asi divnej, protože u mě je na prvním místě právě to, aby se žena vycukala, já si to pak užívám mnohem víc a není vyjímkou, že se vycuká dvakrát, či víckrát a stejně její zájem opadá, tak čím to je potom?
Napsal jsi to velmi velmi dobře. Jen bych doplnil, že chlap se má k ženě chovat jako k vyjímečné osobě, zvlášť když je to vlastní žena a dala mu třeba i děti a ne jako ke služce. Podle toho má a nebo nemá chuť. A podle toho buď si to užívá nebo neužívá a občas splní manželskou povinnost.
Ano....!!Přesně napsané !!!
Nevím jak 40 ky ale 50ky jsou jako dračice a sexy neukojeny...chtějí pořád a kde se na ně hrabou 20-30ky!!To jsou přímo profesorky sexu !!To si piš!!
Vsechno je otazka spravne motivace...
A nejvetsi zabijak je stereotyp.
Holt je treba vyvinou aktivitu...kreativne pripravovat nove a nove.Akce..prostredi...technik y...pomucky.
Kazdy je zvedavy.
Da to ale praci.Nic neni zadarmo a bez prace.
No jo kluci to máte trochu pravdu. Já myslim že zas tak schvácená není. A i kdyby byla, může přece unavená ještě relaxovat. Vždyť jí ten relax chci dopřát. Nejde jenom o to vopíchat jí a ulevit si, to určitě ne.
myslím že je špatné hned radit aby šel někam do společnosti a hledal ženu tam.Proč hned musí být nevěrný? :-)
stačí zkusit navrhnout třeba že by pozvali chlapa do trojky... nebo pár.. cokoliv a nebát se toho. nejak ten vztah oživit.. zpestřit
Myslíš, že ženská ktorá nemá chuť na sex pristúpi na trojku?