Pokud samotná žena přemýšli navštívit dnes Valtice, tak se rád připojím. Tématické a párové akce jsou určitě lepší a pokud jdeš poprvé, tak budeme dva.
Nic od toho neočekávám, hlavně ať je to uvolněné a každý si z toho odnese to, proč Valtice navštívil.
Nic od toho neočekávám, hlavně ať je to uvolněné a každý si z toho odnese to, proč Valtice navštívil.
recenze, jsou sami majitele.
- zkusensoti nemam, jsem singl muz coz je omezujicim faktorem 99% klubu (privatni zabavy) v cr a 100% v EU.
- ikdyz jako singl se na zadnou kvalitni TOP akci nedostanu, to mi nebrani mit kvalitni analyzy "co kdyby ...treba...- horká záloha" , takze neznam provozovatele ani lidi co tam chodi, ale mam info a sam jim ten podnik propaguju kde chodim.
- uprimne od Valtic po Ostravu...cela ta oblast je velmi kvalitne zasíťovaná, troufam si rict ze ze je o level vice nez zbytek.
- Fko , M&H, ALTERNO to jsou symboly, ALE pozor v ostrave se povedl labyrint, a klub E.R + La Saturra... se povedly taky.
- zkusensoti nemam, jsem singl muz coz je omezujicim faktorem 99% klubu (privatni zabavy) v cr a 100% v EU.
- ikdyz jako singl se na zadnou kvalitni TOP akci nedostanu, to mi nebrani mit kvalitni analyzy "co kdyby ...treba...- horká záloha" , takze neznam provozovatele ani lidi co tam chodi, ale mam info a sam jim ten podnik propaguju kde chodim.
- uprimne od Valtic po Ostravu...cela ta oblast je velmi kvalitne zasíťovaná, troufam si rict ze ze je o level vice nez zbytek.
- Fko , M&H, ALTERNO to jsou symboly, ALE pozor v ostrave se povedl labyrint, a klub E.R + La Saturra... se povedly taky.
Ahoj je možnost se přidat?
My chodíme celkem často a už nikam jinam. Majitelé bezvadni, prostředí krásné,čistě a útulné. Na tematické akce bývá lidi hodně, normální sobotu méně, ale to ničemu nevadí. Pro nás ideální klub, kde jsme potkali hodně skvělých lidí. Je zde i sauna,vířivka a ochlazovaci bazén.

Swingers klub Valtice
Ahoj. Nenašel jsem moc recenzí na klub Elite raisins ve Valticích. Máte prosím někdo zkušenost, chodíte pravidelně? Bývá dost párů? Je to tam čisté a útulné? Za jakýkoliv postřeh budu vděčný. Se ženou teprve začínáme, máme za sebou pár návštěv v Praze a zatím nejlepší to bylo ve Fantasy. Tak ať nejsme moc zklamaní :-)