Ahojte. Chcel by som vás poprosiť i radu. S manželkou sme už pár krát mali debatu na tému swingers. Nerobím si ilúzie, že sa mi niekedy podarí trojka alebo štvorka, ale myslím, že návšteva swingers klubu na čumendu v Prahe sa zadarí. Z recenzií som sa dočítal, že taký nádych luxusu je vo Fantasy a Paradiso. Ktorý klub by ste odporučili ako prvú voľbu na prvú návštevu? Samozrejme aby som zamedzil šoku, tak plánujem akciu pre páry. Ďakujem
Fantasy……. Za mě na poprvé krásne prostředí
Paradiso - pouze páry případně solo ženy = nebudou tě otravovat sólo chlapi jak např.v Bunkru, nově zrekonstruovaný podnik, hrací místnost je super!
Desire - klub, který se hraje na posh ale není. Menší, čistý, spíš rodinný. Nesmí tam být ale tématické akce ala swingers s Dušanem, bláznivý standup apod. Jinak na pohodu.
Fantasy - asi nejhezčí klub v Praze,mladší páry, hodně placených společnic, rozuměj kurev z Ruska, nic pro mě
Bunkr - největší v Praze, ovšem divočina pro zkušenější swingery, hodně sólo chlapů (což mě osobně nevadí).
Za mě pořadí, kdybych se chtěla někam večer jít bavit - Bunkr-Paradiso-Desire-Fantasy
Desire - klub, který se hraje na posh ale není. Menší, čistý, spíš rodinný. Nesmí tam být ale tématické akce ala swingers s Dušanem, bláznivý standup apod. Jinak na pohodu.
Fantasy - asi nejhezčí klub v Praze,mladší páry, hodně placených společnic, rozuměj kurev z Ruska, nic pro mě
Bunkr - největší v Praze, ovšem divočina pro zkušenější swingery, hodně sólo chlapů (což mě osobně nevadí).
Za mě pořadí, kdybych se chtěla někam večer jít bavit - Bunkr-Paradiso-Desire-Fantasy
Zrovna teď tam byla. Dušan je bývalým majitelem SW klubu Angelswing. A asi jak mu to nevyšlo, tak se snaží dostat všude možně. Povídá se o něm, že se snažil prodávat svou partnerku aby vydělal peníze, dělá ze sebe swingers guru. Za mě je divný, viděla jsem ho jednou osobně a je to pro mě velmi neatraktivní pán. Pardon no.
Ahoj :) Jak se vám sobotní párty líbila? My jsme tam taky byli a byl to krásný objevující večer :)
tak
- jestli te pritahuje , kinky, BDMS, tanecni zabava 20.6. Mege alterno / vytipovat akci na milk&honey ( to je "tanecni swingr" - druha derivace ze sveta swingr )
- singl zena Fantasy nebo Desire, na parovou party, - Praha
- la suttera - Brno. :-D vsichni co se kolem toho klubu toci maji vysokou spolecenskou uroven, ve vsech smerech.
- jestli te pritahuje , kinky, BDMS, tanecni zabava 20.6. Mege alterno / vytipovat akci na milk&honey ( to je "tanecni swingr" - druha derivace ze sveta swingr )
- singl zena Fantasy nebo Desire, na parovou party, - Praha
- la suttera - Brno. :-D vsichni co se kolem toho klubu toci maji vysokou spolecenskou uroven, ve vsech smerech.
Ahoj, my byli jednou v Paradisu v pátek a za nas skvělý,bylo to jen pro páry. Nedocházelo tedy k žádným výměnám mezi páry

Kam zajít poprvé na swingers
Ahoj ráda bych zašla do Prahy na swingers. Doporučíte mi kde to v Praze nejlépe žije a taky který den je nejlepší ? Ráda bych strávila večer mezi fajn lidmi a něco zažila.