Automyčka?

Ahoj, měla bych touto cestou dotaz spíše výhradně na lidi, kteří s tím mají konkrétní zkušenost. Tedy především zaměstnance benzínových pump, kde je součástí automyčka. Často vyrážíme s manželem o víkendech do přírody a když se pak vracíme, bereme to zrovna přes myčku. Konkrétně u Shellky ve Zlíně. Pohrávám si s myšlenkou využít ten čas během mytí k vykouření manžela. Nicméně je vidět, že kousek nad čelním sklem je kamera. A mě by zajímalo, jestli je tady někdo, kdo by dokázal říct, jestli ta kamera vidí na řidiče a spolujezdce. A pokud ano, tak jestli je tam vidět ikdyž probíhá mytí a toto sklo je od vody a saponátu... Děkuji

Už jsme tam “zlobili” opakovaně a nikdy nikdo nic neřekl *3*
Neboj. My v myčce pícháme běžně a nikdy nic. A jestli to někdo vydí, neřeš.
Hmm. Asi se budu zamyslet. Zazil jsem tohle nekolikrat a doted jsem na kamerami nepremyslel.... :-)
Ahoj skoda ze moj neni jako ty.. neres to a vykur ho. Myslim ze ti jde o ten pocit ze se nekdo diva...a pokud se bude divat tak vas urcite rusit nebude..
Tak ta kamera sníma auto jako celek, a záznam ukládá na disk, většinou obsluha na monitor nekouká a k záznamu se vrací jen tehdy když se něco stane. Většinou tato kamera není jediná je jich tam více a to právě kuli případnému dokazování škod. Konkrétně ale tato je většinou dost špinavá a pokud není po každém míti očištěna což není úplně tak možné je jen malá možnost že někdo pozná co se v autě děje. Jinak dnes jsou kamery úplně všude dokonce i tam kdd nikdo nepředpokládá že tam je.
Například? To mě totiž zaujalo.................
Tak dnes už nikoho nepřekvapí že kamery jsou opravdu všude. Samozřejmě každý počítá na veřejných místech že jsou, pak téměř každý barák si
Sleduje prostory před i za domem. Ale třeba u lesních cest jsou různé fotopasti a dokonce i u různých vodních nádrží. A Pak jsou místa kam chodí lidi za sexem, a tam si různé.kamerky dávají lidé které baví tímto způsobem šmírování.
Takže když si nevinně někde odskočím na malou v lese, můžu počítat s diváky?
Mě taky v lese uviděli....bylo překvapení ostuda a adrenalin
Tak pokud někde v okolí je skládka dřeva můžeš téměř s jistotou počítat s fotopasti. A dnes jsou fakt dobrý. A je jen a jen na člověku kde fotky skončí. Jednou jsem byl s kámoškou v autě a jak tak koukám na stromě vedle fotopast a to bylo parkoviště u Milady (Ústí nad Labem) A jednou jsem byl v Dubí u jezu a tam si maním natáčel jak s kámoškou blbneme a to video se dostalo až ke mě.
Díky. Takže do lesa už budu chodit nejen s pohledem pod nohy abych nezakopla třeba o spadlou větev, ale i s pohledem do výšek.