Ahoj, chápu tvé problémy a obavy. Micméně, něco o sobě. Jsem Hetero a přeorientoval jsem se na Bi. Proč? Ženy jen loví a nechtějí sex, jen za něco a nemusí to být zrovna peníze, jde o vlastnění. Já chci sex a protože je zcela těžké najít vhodnou ženu, zvolil jsem muže a jinou alternativu, protože je s nimi zcela jiná domluva. Asi si nezkoušel anální sex. Já ano a v obou směrech. Já například takový M hledám a chtěl bych s ním anální sex. Mimo asi 5 cm mě tam vejde celý. Zvaž mou alternativu, protože ti nabízím možnost sexu. Nejsem gay. Můžeš si užívat, nebo se litovat a mastrubovat. Života je třeba si užívat, pokud je šance a bez předsudků.
Sam
Sam
Ja ho mam este o nieco viacn ez 1 cm dlhsieho a tiez uz neviem kde hladat a co s tym robit idealne by som chcel 20-22 cm, ale clovek si nenavybera
Ahoj, chápu tvé problémy a obavy. Micméně, něco o sobě. Jsem Hetero a přeorientoval jsem se na Bi. Proč? Ženy jen loví a nechtějí sex, jen za něco a nemusí to být zrovna peníze, jde o vlastnění. Já chci sex a protože je zcela těžké najít vhodnou ženu, zvolil jsem muže a jinou alternativu, protože je s nimi zcela jiná domluva. Asi si nezkoušel anální sex. Já ano a v obou směrech. Já například takový M hledám a chtěl bych s ním anální sex. Mimo asi 5 cm mě tam vejde celý. Zvaž mou alternativu, protože ti nabízím možnost sexu. Nejsem gay. Můžeš si užívat, nebo se litovat a mastrubovat. Života je třeba si užívat, pokud je šance a bez předsudků.
Sam
Sam
Ale vždyť Ty reálně nehledáš,domlouváš se,to jo.Ale pokud má dojít na setkání,tak se vymluvíš,nebo odmlčíš.
Hladam, ale skor zeny a najme a hlavne v mojom blizsiom okoli, vies
Právě ,že vím.Zajímavé je,že se Tvé nejbližší okolí nachází i pokaždé jinde.
Sešel jsem se s dvěma holkama otud ale ani jedna nechce vztah,můžou mou velikost potvrdit.Ja tu nepotřebuju ukozavat jakyho mam ptáka,a kazdej kdo Ho ma tak velkyho ví jakej je s tim problém.Pokud ma nějaká zajem fotku pošlu.
Přesně, měl jsem jich několik, které s manželem nespaly, protože je to jen bolelo. Když hledaly milence, tak se 17/5. Chce to ale reálných 17/5 :) pro holky je důležitá tloušťka. Délka spíš vadí.
Trocha neuveritelny problem nehras sa len tak nahodou?Je tu myslim dost zien co hlada velky curak nebudes jeden z tych pisalkov honicov?
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Prilis velky penis...
Mam ho 26/7 ....