Až moc velký penis

Mám problém s tím, že mám až moc velký penis. Mám 25cm a to i ve velmi mladém věku kdy mi nedávno bylo 18 let. Chci mladé holky, ale pro všechny je to až moc.

napis paru"tomterka" , ty na tebe cekaji, a jestli mas kamose :-D tvoje dvojce :-D tak mi ver, uz te nepusti. *5*... peknou zabavu
Čau, mám docela podobný problém. Mám cca 22cm. Na současnou přítelkyni to je taky trochu moc. Řeším to tak, že ji moc nepouštím nahoru a děláme to klasicky zezadu nebo na misionáře. Dají se na to vymyslet polohy. Při nejhorším tam prostě nejde celej. Je potřeba tu holku pořádně napřed nažhavit a připravit, než se tam vrazí. Nebo zkus hledat takovou co to má ráda, nebo tu přímo vyhledává. Vzhledem k tvé barvě kůže se to nechá předpokládat, zkus nějaký bary.... A nebo nějakou starší co má nalítáno, tam se zaručeně vejde i s pěstí😅
Tak s těma polohama to máš nějaké popletené, nahoře si to ona může sama regulovat, zezadu jí tím velkým čůrákem propíchneš.
To je vidět že jsi zatím žádnou starší neměl. Jinak bys takovou kokotinu nikdy nenapsal..
Jen se ztrapňuješ
Ano,potvrzuji...My starší po takovém jen lapneme...takový mám moc ráda...Do 18 cm nic necítím....pak už ano...píšeš ptákoviny.
Máme to stejně, žena ráda velké ale spokojí se i s mužem který to umí není to sobec a má průměr.