Podle mě blbost
Žena, ať už stihla, nebo bacula musí prostě něco vyzařovat, aby s ní byl člověk spokojen, ať už v životě, tak v losteli
Žena, ať už stihla, nebo bacula musí prostě něco vyzařovat, aby s ní byl člověk spokojen, ať už v životě, tak v losteli
Ahoj, jelikož jsem též silnější postavy, tak žiji též s baculkou, jenže má zdravotní problémy tak už s ní dávno sex již není, proto vyhledavam sex za peníze, a tam mě je jedno jestli je hubená nebo silnější.
Osobně sem si cca v 25 uvědomil, že jediné co mě přitahuje jsou bacule. ( myšleno +100kg ) Od té doby se za to nestydím a kde kdo v mém okolí to o mě ví. Jednu jsem si vzal. Porodila mi dvě krásné silné děti. Nerozsypala se v 7 měsíci jak to dnes bývá časté.
Odpověď na tvoje otázky: Ano jsou to pokrytci. Nemají koule stát si za svým názorem.
To že partnerský vztah chtějí jen starší. Za mě to je dáno tím, že starší pánové už chtějí "hnízdit" a je jim jedno u koho.
PS: To jak se často a i tady píše, že baculky jsou lepší na sex. Osobně mám opačné zkušenosti. A zkušenosti mám.
Odpověď na tvoje otázky: Ano jsou to pokrytci. Nemají koule stát si za svým názorem.
To že partnerský vztah chtějí jen starší. Za mě to je dáno tím, že starší pánové už chtějí "hnízdit" a je jim jedno u koho.
PS: To jak se často a i tady píše, že baculky jsou lepší na sex. Osobně mám opačné zkušenosti. A zkušenosti mám.
Začnu tím , že není ošklivých žen a je dobře , že jste každá jiná. Ano znám celkem dost pohledově nesourodých párů ( hubený x tlustý ). Omlouvám se za označení tlustý. Baculka mně přijde nepatřičné u postavy 165 cm a váhy 100kg plus. Asi je normální kdy většina chce zkusit i jinou postavu partnera při milování - sexu, jako jsem to měl já. Osobně vím ze zkušenosti, že postava v extrému je limitující v provozování některých poloh u sexu . Další důležitou stránkou věci je životní styl uvedených postav. Sám žiju aktivním životem a silnější lidé upřednostňují jiný způsob života a to je má odpověď na Tvůj dotaz. Ano sex / milenka může být zajímavý, ale vztah? Osobně preferuji více společných zájmů , zážitků během společného žití. Jedno pořekadlo to říká stručně a jasně "Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá". To je můj názor. Jen dodám, i mně se silnější (rozuměj přiměřeně) ženy líbí.
(edited)
Já třeba vztah nehledám, ale z mý zkušenosti baculky bejvaj šikovnější, přístupnější a "snaživější", takže jako kamarádky na sex/milenky to není špatný.
Máš pěknou decentní galerii a budeš asi kus, ale ve své kategorii. Ty starší a tlouštíci co se ti ozývají jsou, ale asi fér chlápci, chtěj s někým být. Zato ty opěvovači špeķů jsou pokrytci, kteří do tebe chtějí strčit péro, protože je tlačí mrdka. Prostě nevěřím, že chlap by nechtěl mít vedle sebe krásnou holku. Samozřejmě, že tu vyšumí téze, co je to krásná a tak, ale to jsou jen kydy. V životě mi holky při těle, dávaly rychleji a snáž a tady to osazenstvo to dobře ví a tak to zkouší.
Ne nadarmo se říká, že krásná holka doma je jako Porsche v garáži.
Ne nadarmo se říká, že krásná holka doma je jako Porsche v garáži.
Děkuji za názor. Tak šereda určitě nejsem, ale ani žádná královna krásy 😀. Nicméně si nemyslím, že baculky roztáhnou nohy dřív než štíhlé. Aspoň já teda určitě ne. Každopádně, i my ženy chceme mít doma chlapa, na kterého se můžeme dívat jak to "Porsche" 😃.
(edited)
Jako nic proti Porsche, ale doma bych to nechtěla ani zadarmo....
baculky jsou super nejen na sex, na vše v životě
Já si nedokážu představit vztah s hubenou ženskou, vždy jsem měl baculky, jak ve vztahu, tak i jako milenky. Je fakt, že většině chlapů se bacule líbí, ale nejsou schopni si to přiznat.

Baculky na vztah či jen na sex
Zajímal by mě upřímný názor i zkušenosti mužů, ale i žen, na případný vztah s baculkou. Zdá se mi to jenom, nebo je to fakt, že muži často vyhledávají plnoštíhlé ženy jen na milenecký vztah či nějaký sexuální úlet? Ale na trvalý vztah chtějí štíhlou, či normální postavy? Že je vzrušují baculky v posteli, ale doma by ji nechtěli? Pokud ano, tak proč? Je to pokrytectví? Styděli byste se za takovou ženu před kamarády, rodinou???
Jako žena krev a mlíko bych neměla problém s nabídkami na sex či milenecký vztah. Naopak. Ale při inzerci na partnerský vztah se mi ozývali jen starší pánové či tlouštíci :))