Dalsi co si pomylil nudaplaz s bordelom
Baliť na nudapláži snáď nie je až tak spoločensky neprijateľné. Podobne by sme mohli povedať, že ulica nie je bordel, práca nie je bordel, škola nie je bordel...
Kedze sme na stranke akej sme a ide o nudaplaz, zrejme mu nejde o nevinne balenie 🤷🏼♀️ a nemeni to nic natom ze slovaci nepochopili koncept nudaplazi. Kazdy druhy prispevok kto ide honit na taku a taku nudaplaz alebo trtkat.
"Nevinné balenie" - čo to je? Prejavenie sexuálneho záujmu o druhého človeka, alebo masturbácia - inak oboje absolútne prirodzený a zdravý jav - sa u Teba viaže s pocitom viny? Pochybujem, že 99% tých, ktorí si idú na nudapláž vyhoniť alebo zatrtkať, to robia verejne, uprostred davu. V drvivej väčšine prípadov sa aspoň minimálne skrývajú, prípadne to robia v noci, aj keď tu deklarujú niečo iné. Málokto má chuť platiť pokuty, alebo vziať si dlhšiu dovolenku na oddych v base. Ty sama by si snáď odmietla milovanie pri západe slnka na prázdnej pláži? Ak áno, tak gratulujem k výnimočnosti.
Neraz som zazila ako kkt nejaky honil na zlatych takze tak 🤷🏼♀️ svoj nazor som si napisala samozrejme nehadzem kazdeho do jedneho vreca ale tento prispevok tym zavana
OK. A to milovanie pri západe slnka? :D
Čiastočne ti rozumiem, ale... ktoré balenie je nevinné?
A v čom je problém? Už len ti stačí tu manželku niekde nájsť

Zvodca
Chcel by som vidiet ako na fkk plazi, niekto bali moju mamzelku.