Questo post è stato eliminato dall'utente.
lizani analu nechavam muzum i jine praktiky strikani a moceni na mne atd.na veku nezalezi,jen dopoledne,a u tebe nebo priroda.muzeme se taky sejit na pivo,kavu,a domluvit se.ja muz 60l.bi.a buz.plnostihli praha rad nosim kamkoliv plenky s dam.pradlem.libi se ti to a ches mne pis.vladimirvalencik31@gmail.com
Se zenou si vzajemne lizem analky. Bud soucastne a nebo nejdrive ja ji a pak ona me, a oba se snazime jazykem zajizdet co nejhloubeji:-)
Já to dělám ráda a manžel mi zadek pěkně nastavuje. A dávám si na tom záležet, když mu zadek pěkně roztahuju a probírám jazykem. kdo nezažil, nepochopí, ale ty výstřiky potom jsou fantastické!
Análky líže i Kristyyy13 a uuhaah a možná i fernanda 
Je to uzasna vec, nechat si to od zeny udelat a ji to doprat taky
Je to vyborne, kdyz tohle zenska dela a ja ji to rad oplacim :-)
Lízání análu miluju, ale někdy bych chtěl aby mě pak i ženská pěkně pomilovala připínákem. To musí být super pocit.
Moc ráda lizu anal, ale chlapi to moc nechtěji.
Dobrý den. Miluji lízání zadečku...jedna kamarádka ležela na zádech a lízali jsme si zadečky v 69 až jsem jí z toho celou bez honění postříkal :)
Ahoj,chci se zeptat. Chlapskej anal jen olizujes,nebo se snazis zajizdet jazykem dovnitr analu. Lizani analu mne silene vzrusuje . Jirka.
Možná to většina chlapů nechce, ale já si dávám lízat skoro od každé a mimo dvou mladých telátek mi ho vylízala každá :) Samozřejmě stejně i já oplácím. Přijde mi že se dnes už nejedná o nějakou šokující praktiku :)
Ja bych chtel ;).
to kterej chlap rekl?

Ta to já to zase moc chci, lízat se navzájem.
nemůžu mluvit za ostatní chlapy, ale já jsem to jednou zažil (kamarádka to vyloženě chtěla) a cítil jsem se rozpačitě, nějak jsem se nedovedl uvolnit... Jinak já lížu holkám zadeček rád :-)
ahoj, psal jsi, že (kamarádka to vyloženě chtěla) - lízat ti arsch, dal bys mi na ni kontakt, plíz? Chtěl bych to vyzkoušet. Dal bych ti za to kontakt na holčiny, co to chtějí taky:) Honza
ahoj, znám holčinu, co ti udělá klistýr a pak se baví tím jak to z tebe leze a kouká ti přitom do očí. Vyměnil bys kontakt?
Tak pro buzeranty jistě vítaná praktika.
Přestali jsme koukat jen na sebe ;)
Ahoj. Miluji oboustranné lízání zadečku. Jednou když mi kamarádka ležící na zádech, já nad ní klečel, lízala zadeček a držela za boky abych jí neutekl, postříkal sem jí celičká prsa i bříško... a to se pinďíka nikdo ani nedotkl :) Přeji hezký den
Tak takové praktiky nejsou špatné, naopak můžou být příjemné, ale musíte být v pohodě a uvolnění - samozřejmě i čistí, nepůjdeme po celém dni, co něco děláte a když se Vám chce s prominutím srát něco takového dělat..
velebnosti jdu blejt

Lízání mužského análu
jsou tu ženy co to mají rády?