Do nedávna jsem si myslel, že to je asexuální.
No a pak je přítelkyně nechala na sex a byl jsem mile překvapen. Přišlo mi to velmi sexy.
No a pak je přítelkyně nechala na sex a byl jsem mile překvapen. Přišlo mi to velmi sexy.
Tak si začínám myslet, že pokud tu budu ještě pár měsíců , tak asi získám pocit, že nejsem zcela v pořádku. Tady se totiž líbí každému všechno , od povadlých prsou, přes chlupaté ponožky, až k ochlupení genitálii. Ale dobře, řeknu Vám pravdu , mně se určitě chlupaté ponožky nelíbí , respektive , je to roztomilé v obýváku , ale v ložnici to je rozhodně asexuální .
Líbí, a dokonce v tomto počasí jsou úžasné
Je to sexuální uchylka jako každá jiná, vychazi myslim z neake plysomanie, dotykani se plysaku ci tak neco...tyto uchylaky vzrusuje i flanel, material fleece a zena ma na sobe bundu a oni ji hladi tu bundu a udelaji se...no inu kazdy je jinak divný...
Mne treba tlusty ponozky prijdou nechutný- ženské nohy jsou zajimave sami o sobe nebo v necem tenkem co podpori liniji nohy a ne v necem chlupatem nevabnem.....
Mne treba tlusty ponozky prijdou nechutný- ženské nohy jsou zajimave sami o sobe nebo v necem tenkem co podpori liniji nohy a ne v necem chlupatem nevabnem.....
Ano, nosim je velmi rada...jak do postele, tak jen tak na běžné nošení
To jsem asi jediná, jak tady na to koukam😁
Já je také ráda nosím. Mám jich plno. Podkolenky, nadkolenky... Jedny mám dlouhé až ke kalhotkám.
A k tomu teplý zupanek 😜
A k tomu teplý zupanek 😜
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Můj názor je ten, že samozřejmě to musí být nějaké hezké ponožky a ne nějaké špinavé a nedej bůh páchnoucí, sice jsem nikdy nezažil ,že by ženě nožky nějak nevábně voněly...…
Za mě teplé ponožky u žen v pelíšku jednoznačně ano...
….pokud má žena studené nohy, nikdy nedosáhne orgasmu....
Za mě teplé ponožky u žen v pelíšku jednoznačně ano...
Na horách ve stanu nepohrdnu ani dvěma páry tlustých ponožek a sex to nikdy nezabilo :-D
Je to užasné :)) a hodně líbivé že jo?
njn, asi žádna, co? nebo se najde????
také je nosím ráda,můžete se podívat do galerií
Konečně se jedna kočka nestydí a napíše, že je má ráda. Co holky, která je ještě ráda nosíte??
je to sexy
Nechceš nám ty svoje chlupatinky ukázat?
Holky nestyďte se a podělte se jaké nosíte rády.....
Ano je to moc hezké na ženě, mám rad takové ty jemně chlupaté.....jsou prostě sexy na krásných ženských nožkách..
Tak jen jediná holčina je má ráda??
taky vám přijdou sexy? holky pořád s prstama v puse? většinovou společností je to odsuzováno jako nehezký zlozvyk ale mě to rajcuje úplně nejvíc..najde se tu někdo komu to taky přijde sexy nebo ideálně holka co si nehty kouše a ráda by změnu a poznala někoho komu se to líbí? víc info u mě v profilu..
Asi jsi si popletl téma, tady je to o teplých ponožkách, které rády nosí ženy....
jj,sorry..bohuzel mi nejde prispevek smazat..

Ženy v teplých ponožkách
Nosíte je rády? Líbí se vám?