Ako mam zmazat album. Vie niekto poradit?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mně se to zdá celkem jednoduché a intuivní, ale dobře no...
1. v pravém horním rohu je tlačítko "+Přidat". Klikni na něj a po rozbalení zvol Nové album.
2. zvol si název alba a kategorii, případně i popis a další volitelné parametry (téma atd.)
3. klikni na odeslat
4. na další straně přidej fotografie - uděláš to třeba tak, že si je myší přetáhneš do prostoru s oranžovým nápisem "Nahrát nové fotky".
5. můžeš si jednu zvolit jako úvodní (hvězdičkou)
6. až jich bude minimálně 6 můžeš album odeslat ke schválení (zelené tlačítko dole pod přidanýma fotkama)
Hotovo. Nyní stačí počkat, až album admin schválí.
1. v pravém horním rohu je tlačítko "+Přidat". Klikni na něj a po rozbalení zvol Nové album.
2. zvol si název alba a kategorii, případně i popis a další volitelné parametry (téma atd.)
3. klikni na odeslat
4. na další straně přidej fotografie - uděláš to třeba tak, že si je myší přetáhneš do prostoru s oranžovým nápisem "Nahrát nové fotky".
5. můžeš si jednu zvolit jako úvodní (hvězdičkou)
6. až jich bude minimálně 6 můžeš album odeslat ke schválení (zelené tlačítko dole pod přidanýma fotkama)
Hotovo. Nyní stačí počkat, až album admin schválí.
Prosím o radu. Vytvořil jsem album, přidal fotky a v profilu se zobrazuje že mám 0 alb. Co s tim? Diky
Já mám vytvořené album, jsem certifikovaná a nejde to album nikde vidět...jen je přes něj napsané - vytvořeno .... admin mi na otázky ohledně toho neodpovídá...ráda bych album zveřejnila.. ??
A ještě jeden stupidní dotat, dá se určit viditelnost fotoalba?
Muzes ho skryt a kdyjoliv obnovit. Pokud jsu VIP tak ho muzes chranit heslem.
zkus ohledně přidání či smazání fotky kontaktovat admina, jinak to myslím ani nejde.

Přidávání fotek
Poraďte