Questo post è stato eliminato dall'utente.
Nejaký heterak alebo bi, co si ho necha vyfajcit?
No, myslím, že si zabudol ešte dopísať písmenká d,e,l. Kto iný by takto zaspamoval fórum...kto iný nedokáže rozoznať rozdiel medzi zoznamkou a fórom...alebo...aha, jasné - v zoznamke si neuspel, tak z číreho zúfalstva skúšaš tu...
Viem ako som citlivy na anali a viem ze ma to vzrusuje ked sa mi takto zena povenuje prstekom ci jazyckom alebo vibratorom. Pocity vzrusenia su uzasne a z toho prameni tuzba zazit a citit v sebe muza aj ked som hetero ale kde najst taky par ktoremu take milovanie nieje cudzie a pustil by ma medzi seba.
Som sice hetero ale s bisexualnymi chutkami a pri pomysleni na to ze mam v sebe priadneho chlapa a k tomu ma este pofajcieva zena alebo si na mna nasadne ma dostava do stavu neskutocnej nadrzanosti. Jedine co ma mrzi tu na amateroch je to ze najst taky realny bisexualny par je velky problem ale snad sa niekto ozve alebo este najdem.
Tiež mávam občas také návaly Bisexuality a dostanem chuť na dáku Bi akciu so sexi párikom chudších postáv, pričom bozkávanie a maznanie s chlapom ma vôbec neláka
(čo neznamená, že to musia byť modely +/- dáke kilečko nemusí byť problém proste si musíme navzájom sadnúť ako ludia). Ktorá by začínala pomalým spoznávaním sa napríklad v saune kde by sme sa pred sebou pomaly odhalovali, vymenili dotyky pod plachtami, ak by to bolo možné ... Alebo by sme sa ocitli spolu niekde na izbe, začal by som sa bozkávať s tvojou polovičkou, bozkával by som jej prsia a hral sa s nimi ty by si mi vytiahol môjho tvrdého vtáka a začal sa s nim hrať a fajčiť potom by sa k tebe pridala aj ona raz dva by som bol hotový... :D potom by sme sa pekne vymenili a pokračovali až do posledej kvapky ;)
.
:
:
keď čítam tie inzeráty, tak vidím, že kopec ľudí hľadá to isté, tak by sa zaujímalo kto sa už reálne stretol s niekym z amatérov v rámci BI ...
Mám pocit, že kopec ľudí sú tu fakt len ťahajú fotky a majú silno prehnané nároky len = zbierajú fotky a vyhovárajú sa= odrbávači...
Každopádne ak niektorý párik zaujala moja predstava kľudne mi napíšte možme minimálne pokecať...
(čo neznamená, že to musia byť modely +/- dáke kilečko nemusí byť problém proste si musíme navzájom sadnúť ako ludia). Ktorá by začínala pomalým spoznávaním sa napríklad v saune kde by sme sa pred sebou pomaly odhalovali, vymenili dotyky pod plachtami, ak by to bolo možné ... Alebo by sme sa ocitli spolu niekde na izbe, začal by som sa bozkávať s tvojou polovičkou, bozkával by som jej prsia a hral sa s nimi ty by si mi vytiahol môjho tvrdého vtáka a začal sa s nim hrať a fajčiť potom by sa k tebe pridala aj ona raz dva by som bol hotový... :D potom by sme sa pekne vymenili a pokračovali až do posledej kvapky ;)
.
:
:
keď čítam tie inzeráty, tak vidím, že kopec ľudí hľadá to isté, tak by sa zaujímalo kto sa už reálne stretol s niekym z amatérov v rámci BI ...
Mám pocit, že kopec ľudí sú tu fakt len ťahajú fotky a majú silno prehnané nároky len = zbierajú fotky a vyhovárajú sa= odrbávači...
Každopádne ak niektorý párik zaujala moja predstava kľudne mi napíšte možme minimálne pokecať...
Nitra já stihla trans subinka v albume submisivne podržím ako kurvicka aj viacerým chlapom ak by ste mali záujem píšte
Bi sex je fajn a hlavne keď sú bi pár . Bi sexualita je o užívaní si rovnakého pohlavia . Homosexualita je úplne niečo iné a v tom má veľa ľudí skreslené predstavy . Všetko je o komunikácii medzi partnermi. Prečo bi ženu sú sexi a muži nie? A pritom sa bi muži ženám páčia ako mužom bi ženy.
Som z BB - Bisexuál.Pokial mas čas chuť na na real , nie len pisanie ozvy sa :-)
Ba Vlcie hrdlo kto dojde na honicku pri pecku? Poppers mam
Ahojte sme zrely BI par,obydvaja uz mame BI skusenosti a urcite sa nehrame na to co nie sme,ako iny ludia na amateroch.Hoci sme na amateroch dlho este sme nenasli to co hladame,vela ludi tu klame a hra sa na to co nie je.No verime ze sa nam to raz podari a najdeme to co nas naplna a po com tuzime.A+J 

ked tu citam Vase prispevky mam aj ja stasnu chut to skusit. Niesom na maznanie to sa mi hnusi ale mam chut zobrat do pusy pekny penis a citit ho ako chuti. Ja bez skusenosti, Presov a Kosice okolie. Aj ked uz som parkrat skusal najst na amateroch, zatial bez uspechu.
This sounds interesting...anyone keen?
Pekny vecer. Asi som uz pozde zaregistroval toto kvázi pozvanie na sw.party. No neda mi neskusit napisat a mozno to este "stihnem". Som 51 rocny Bi z Lucenca a uz davnejsie hladam nieco podobne, cize sw. aj pre Bi muzov. So vzdialenostou nemam problem. Ak som to nestihol, nevadi, no aj tak by som Vas rad spoznal. Dobru noc. IVAN
Aj ja by som chcel už vyskúšať bisex praktiky. Najlepsie keby ma nejaky muž pretiahol pri prítomnosti ženy :)
Som mlady chalan a tiez ma laka skusit bi trojku. Ak by mal niekto zo zapadneho Slovenska chut, tak sa ozvite :)
Tiez som bi a zial mal dom sex len jednotlivo bral by soom M+M+Ž
Ja som z vychodu a uz dlho hladam bisex parik na vsetko pekne v trojke alebo uz viac bisex orientovanych ludi.No nepodarilo sa mi najst takyto parik,skusal som uz aj nieco malo z muzom ,ale co som skusil 3jku z bi parom bolo super.Preto by som rad nasiel parik v pohode na uzivanie si a hlavne diskretny :)
ešte som nezažil trojku s bi chlapom alebo teda že by k niečomu medzi nami chlapmi došlo ale pekná predstava že by som lízal kundičku jeho žene a on by ma pri tom pretahoval zo zadu.
Rad by som nasiel dvoch a viac starsich panov na spolocnu akciu na vychode je to vobec moze? Ci iba kazdy pise a skutek utek? Uz som tu nejaky ten rok a zatial iba obzeranie fotiek a nic viac presvedci ma niekto aj o tom ze ma niekto zaujem o realne stretnutie?
Sice nie som z Kosic,ale dost ma laka nieco podovne vyskusat,som neskuseny bi a laka ma predstava niecoho noveho a vzrusujuceho,rad sa od vas nieco naucim a samozrejme stretnem
Ahoj,citam si forum a nasiel som,ze hladate bi muza,sice som trochu neskuseny bi,ale rad by som to vyskusal,velmi ma to laka,odpovedajte na michaljordan@centrum.sk Nemienim sa pretrcat
Ak raz vyskúšate aj sex s rovnakým pohlavím, ťažko sa už potom vzdáte túžby po ňom. Mal som v mladosti príležitosť na drobné experimenty v tejto oblasti, a zhruba v tridsiatke sa brátila chuť ich zopakovať. Po vyskúšaní aj ďalších možností. ktoré ponúka mužský sex, som sa už toho nevedel vzdať. Treba s tým rátať, že už to nikdy nebude ako predtým, keď to skúsite. Prečo si však odopierať niečo čo nás baví. Žijeme našťastie len raz.:)
Ahoj dufam ze nerusim ale zaujali ste ma v klube BI sex klub, Som sice hetero ale s bisexualnymi chutkami a pri pomysleni na to ze mam v sebe priadneho chlapa a k tomu ma este pofajcieva zena alebo si na mna nasadne ma dostava do stavu neskutocnej nadrzanosti. Jedine co ma mrzi tu na amateroch je to ze najst taky realny bisexualny par je velky problem ale snad sa niekto ozve alebo este najdem. Ako ste vi na tom. Peter
chces mojho na sex

Ahojte práve si tu čítam tie komentáre a docela ma to chytilo, som ženatý už nejaký piatok a moja žena takéto moc nerieši tak ze som experimentoval vonku ,mal som už skúsenosť aj z bi 3 kov a môžem povedať že bi je super, najprv som si myslel ze som gay ale keď som skúsil m+m+z hlavne keď som mal v analiku jeden a žena má ešte fajčila no skoro som odpadol, z mojej strany určite odporúčam a už sa teším na ďalšie skúsenosti a zážitky
Neviete ci existuje na slovensku nejaky bisex club??? kde sa da schadzat bi orientovanym ludom
Ahojte navštívte novú tému - Dovolenka Chorvátsko :-)
Kto vie kde a kedy sa organizuje nejaka dobra bi party? Rad by som sa zucastnil!
Cauko,tak kedy a kde dame nejaku tu sex action?uz som nazhaveny.
ja teda bi nie som, skusonst mam ale nic extra ale musim povedat, ze som zazila 3ku kde muzi boli bi a bolo to jedno z naj v mojom zivote, taka dobra mela, kazdy s kazdym a vzdy by som si to rada zopakovala, keby bolo s kym ....
lebo vela chlapov tu ma bi ale osobne som raz mala inzerat, ze hladam 2 kamosov co su bi na nieco taketo tak sa mi sice prihlasilo kvantum jednotlivcov ale vsetci cakali, ze ja to budem organizovat, davat ich dokopy, hladat priestory .... ako keby som bola zoznamka pre chlapov :-)) ... nie, ze by s tym bol problem ale ani si to realne neviem predstavit, kezde sami viete ako je to tu real vs kecalkovia
lebo vela chlapov tu ma bi ale osobne som raz mala inzerat, ze hladam 2 kamosov co su bi na nieco taketo tak sa mi sice prihlasilo kvantum jednotlivcov ale vsetci cakali, ze ja to budem organizovat, davat ich dokopy, hladat priestory .... ako keby som bola zoznamka pre chlapov :-)) ... nie, ze by s tym bol problem ale ani si to realne neviem predstavit, kezde sami viete ako je to tu real vs kecalkovia
ahoj, sme dvaja kamaráti mackovia a chceli by sme zazit trojku, ked si za, mozme ist do toho ,iesto bude seprember motze byt?
Nemám žiadne skúsenosti s mužom,som ženatý a velmi ma vzrušuje análny sex...keď som vzrušený,tak mije jedno či je ten anál ženský alebo mužský,proste by som ho pretiahol...taktiež ma vzrušujú pekné tvrdé vtáky...láka ma trojka M+M+Ž...tak som BI,či nie som...?
ahoj ja som bol na tom podobne ako ty
Čítam vaše názory a zisťujem, že som na tom rovnako-som ženatý, na sex so ženou sa nesťažujem a predstavy mám ako väčšina z vás-pohrať sa s cudzím vtákom-pofajčiť a potom sa nechať pretiahnuť, potom výmena a tak. Kto si chce popísať-kľudne-čakám...
Presne toto ma laka.. Bisex trojka M+M+Z.
Pekne si vyskusat rozne "ulohy" a pozicie... Vsetko z roznych uhlov pohladui...
Nesmierne lakave. Verim tomu ze vela muzov ma take predstavy a sny len vacsina sa k tomu neprizna lebo im to pride ..priteplene..
Pritom to nemusi mat nic s homosexualitou. Je to len spestrenie sexualnej stranky zivota a objavenie novych veci.
Pekne si vyskusat rozne "ulohy" a pozicie... Vsetko z roznych uhlov pohladui...
Nesmierne lakave. Verim tomu ze vela muzov ma take predstavy a sny len vacsina sa k tomu neprizna lebo im to pride ..priteplene..
Pritom to nemusi mat nic s homosexualitou. Je to len spestrenie sexualnej stranky zivota a objavenie novych veci.
Aj mna laka riadna bisex akcia.Mam uz aj skusenosti,ale vzdy rad spoznam nieco nove.
Ja mam tiez take divoe sny a predstavy...ze som s chalanom...ktory mi to bude tajne robit rukou, ci ho jemne pofajka...ale i vzrusi ma predstava, ze by som mu zasunul do zadocku...dlho uz o niecom takom snivam..len najst toho spravneho...diskretnehp a zdraveho BI kamosa... Najdem tu ?
BI sex je úplne naj. Viem o čom hovorím. V posteli som mal niekoľko dievčat a o trošku viac chalanov. Každé má svoje čaro - ale sex v trojke kde je min. on BI - je úplne najlepší.
Takže všetkým nerozhodnutým vrelo odporúčam.
Mňa len trošku šokuje, keď prezeŕám profily na amatéroch, že koľko mužov a párov si uvádza status BI !!!
Tiež mám niekedy pocit, že je to len ich akási zvedavosť a nie ich vnútorná prirodzenosť.
Ale fandím Vám - držím sa hesla:
Jednou skusíš - nechceš jinak
Takže všetkým nerozhodnutým vrelo odporúčam.
Mňa len trošku šokuje, keď prezeŕám profily na amatéroch, že koľko mužov a párov si uvádza status BI !!!
Tiež mám niekedy pocit, že je to len ich akási zvedavosť a nie ich vnútorná prirodzenosť.
Ale fandím Vám - držím sa hesla:
Jednou skusíš - nechceš jinak
moja túžba skúsiť trojku kde minimálne on je bi. s trojkou mám skúsenosti ale on nie je bi. problém je len v tom, že málokto sa prizná že je bi...
Rad by som zazil aj masaz prostaty od normalneho chalana nie g. Alebo ine hry,
Tak teda ja napisem co citim, som zenaty chlap hetero ale vela krat si predstavujem ako mi povie chlap klakni si na styri a zacne mi ho akoby dojit potom mi roztiahne polovicky a vys...a ma ako de...ku. A pritom by som nikdy nezniesol aby ma chlap bozkaval ale sa so mnou mazlil. Skor take hetero uvolnenie s bi nadychom. Ak ma niekto rovnaky nazor rad si pokecam.
Ja som tiez toho nazoru tiez mam take predstavy a neviem co to ma znamenat som bi ale iba sex nie bozky a mazlenie
tak to nie si sám,veľa o tom sniva...ja som mal tak dve fajky a láka ma vyfajčiť niekoho
Uff presne toto aj ja,roztiahnut anal a nech mi lize ,neskutocny pocit roztiahnut anal......

SK BISEX CLUB
3D až 4D sexuálny rozmer :-)
Prosím amatérov, ktorým táto téma nič nehovorí, nech len jednoducho zavrú toto diskusné vlákno. Na vzájomné urážanie je priestoru aj inde dosť :-).