Skúsenosti s Ižou

Bol niekto na párty v Iži ?

My sme sa chystali na Silvestra síce sme boli v postieľke , ale s chripkou .
Questo post è stato eliminato dall'utente.
a iza vobec funguje este?! podla mna uz dost davno nie....neviem o tom ze by sa tamo robili este akie
Cawte DAREBACI ak mi slubite ze nebudem hladnyyy tak ked vyde niekedy cas priiiiidem vas pozriet
Ahoj kamos! Knam ked prides tak nudzu o hladne brusko mat nebudes! Je u nas vzdy hojnost jedal a budeme radi ked prides, tesime sa na teba.
Teraz bude akcia v Iži 13.2. chystá sa niekto?
My rozmýšľame že by sme niekde išli sa zabaviť.
Už sme si mysleli že Iža vôbec nefunguje , prečo nie je medzi oficiálnymi stretávkami . A ked už aj nie od koho sa dozvieme nejake info .
Ahojte Iza funguje naplno .Neni to medzi stretavkami,lebo admini nedovolia vyhadzovat stretavky a preto sme si vytvorili nato vlastnu stranku,na ktorej sa da zaregistrovat a prihlasit sa na party. Vsetci sa vsak prihlasuju telefonicky je to tak diskretnejsie. nasa stranka: www.mimaparty.sk tel:0944276881 Budeme radi ked nas navstivite
mna tam pacilo vsetko , jedlo ,jacuzzi ,sauna ,len skoda ze neboli tam tolko ludi kolko som predstavil .Ja chodim na swinger aby som som si tam uzil a necakat tak vela ako vzdy , ved som sympaticky a slusny ,naco cakat tak vela ked mozem lepsie sa zabavit posteli
Ahojte všetci..... v Iži sme boli na silvestra prvý krát a naše dojmy sú nezabudnuteľné.... Všetko bolo splnené nad očakávanie... zábava, jedlo, pitný režim, jaccuzi a hlavne starostlivosť majiteľov..... nič nám nechýbalo..... tešíme sa na budúcu párty.... radi prídeme znova si krásne užiť a zabaviť sa....
Do Iže chodím veľmi rada.Je tam príjemne a útulno.Chodia tam super ľudia s ktorými sa vždy super zabavíme *350*.Obsluha a papaníčko na *114*.Majka,Miki len tak ďalej...Už sa teším na sobotu *21*...
Touto formou by sme chceli poďakovať a,,zvýýrazňujem,, POĎAKOVAŤ!!!!,,
Usporiadiateľom za skvelú Silvestrovskú párty. Samozrejme aj za predošlé párty ktoré boli pre nás ako pár neopísateľným zážitkom nielen kôli Vám usporiadateľom ale aj kôli ,, tak ako sme sa nazvali Rodine,,.
Atmosféra super!
Spoločenstvo párov, manželov ktorí tam chodia v četne nás si so západom Slnka a príchodom noci užívajú fantastickú atmosféru takejto párty.My to nazývame ,,RODINA,,
Zabudneme na starosti a povinnosti všedných dní. Vypneme donekonečna obohravanú platňu šekov a života v realite. Plnými dúškami sa zabavame a užívame vešetky možnosti tohto KLUBU.
Či je to sauna, alebo všetkými oblúbená Jakuzzi s obsluhou vždy usmiateho a sympatického barmana.....
Či je to jedlo podavané všemi spôsobmi , čiže All incluzive!....
Alkohol nalievaný všemi spôsobmi....
Samozrejme aj nealko...
Takže to zhrnieme...Cítime sa lepšie ako doma! Preco???,,,No preto lebo doma nás neobsluhujú!!!!
Veľké vďaka Vám všetkým....Vidíme sa...
Máme za čím ľutovať určite keď sa bude dať pôjdeme sa pozrieť
My si v Iži nenecháme ujsť žiadnu akciu. Keď môžme stále sme tam. V Iži zažívame super zábavu, stretávame úžasných ľudí a prostredie je nabité erotikou, pohodou.....Organizátori sú skvelí neustále sa snažia každú akciu niečím oživiť a tiež ich prístup nemá chybu- proste sú naj,naj......Neváhajte a ochutnajte toto skvelé miesto.......wau
my sme boli spokojní, so všetkým :) ale treba prísť pozrieť osobne, možno vám to sadne, možno nie, každý má iné nároky, očakávania, my sme skúsili toho viac, a v Iži sa nám páčilo :)
Ahoj, prosim ta aky je to ten klub "lži". Je tu nejaka konverzacia, ale vobec netusime, kde to je. Radi by sme takyto klub navstivili, ale potrebovali by sme vidiet oficialnu stranku. Dik za odpoved;)
v izi uz ten klub davno neexistuje...
Tesime sa n Izu, to co sa deje v Jahodnej nema obdobu :-)
Super zabava, prijemne prostredie, super ludia
pekne prostredie, Jahodna sa nechyta :-P
To nikto nebol v Iži ? Alebo prečo mlčíte ?