Sex s mladsim

pre a proti, skusenosti

ked som citala podobnu temu, len z chlapskeho hladiska (sex so starsou) napadlo mi, ako by asi vyzeral ten zensky pohlad na vec a vase skusenosti, prip. co hovori pre a co proti?

tak do toho :-)
Sex zo staršou ženou celkom fajn
ja by si rad popisal neskor aj viac s ženou parom 60-90 podari sa mi to a hlavne z Ba a blizkeho okolia
Je to ako keď v chladiacom boxe v Billa nájdeš v zadu o týždeň čerstvejši jogurtu a doma zistíš že ti nechutí lebo má zlé zloženie. Nie vždy to čo je čerstvé je aj chutné..
Pre - dobré kĺby. Proti - predčasná ekakulácia. A kopec iných pre/proti. Musíš skúsiť.
Podľa albumov musíš byť krásna žena.

Máš dokonalé vnady.

Aj starší by mali mať šancu dokázať, že sú dobrý milenci.
Otázka je síce na ženy, Ale ... Mal som doteraz tri staršie partnerky a dôvod prečo chcú mladšieho je potencia. Nie je nič nezvyčajné, že ženy, ktoré majú partnerov po 40tke majú podpichovačné reči a používajú dvojzmyselnosti. Nemajú to doma, tak skúšajú chytiť si vonku mladšieho. Z vlastných skúseností viem, že len malé percento pokusu staršej o mladšieho skončí sexom. Takmer všetky pokusy zo strany žien končia cúvnutím. Zľaknú sa, prehodnotia si to. Končí to najčastejšie, zase len flirtom a stále to isté dookola. Alebo možno im stačí ten pocit, že by mohli mať mladšieho. A s takouto predstavou sa robia, keď ich starý nechce, nemôže. Tie, ktoré chcú ozaj sex s mladším, sú nymfy v rokoch, alebo odvážnejšie povahy. Samozrejme sú v tom aj iné okolnosti, ale toto je ten najčastejší prípad.
Neprotirečíš si trochu? Tak chce si ho chytiť, alebo chce len flirtovať? A ak chce len flirtovať, potom nie je rozdiel či je to starší, alebo mladší. Dokonca v tejto oblasti majú tí starší navrch... a nefandi si, aj ten dobrý výkon sa dá u chlapov nájsť aj po päťdesiatke či šesťdesiatke...
ahojky napis mi prosim prosim prosim prosim p
Zasa je to tu všetko čisto ženský pohľad *3* 3 príspevky od žien a 200 nadrzanych ponukajucich sa zufalcov. Toto fórum vie pobaviť *1*
Milé rad ma láka sex zo staršou ženou hlavne su ale sympatie a diskrétnosť. *21*
Nejaka v KE pre mna .? Mam 22 :) budem velmi vdačný
100% súhlas s "VYPLNMA" Najradšej mám mužov okolo 30, no máloktorý je zabezpečený a má možnosť pozvať ženu k sebe. 99% mužov či už mladších, alebo aj starších tu len hľadá možnosť kde si zadarmo zatrtkať a je im jedno s kým.
" zabezpecenost " jak usmevne :)

Samostatne zeny su presne tie typy femme fatale, po ktorych mladsi muzi idu.Netreba ich vodit za ruku ani na vecere.Vedia si program zorganizovat same pre mladych muzov je to skutocne lakave, ved nemusia byt pre partnerku tymi co vymyslaju program a staraju sa o nu. Muzi aj ocenia pozvanie na veceru , pripadne ked za nich aj zaplati. Takze vyrok ze by mal byt mladsi muz zabezpecenym je malichernost.To tak mozno tie damy co nemaju ani ponatie co je typ Femme Fatale. :)
Ak by mala nejaká žena záujem priťahujú ma staršie ženy odomňa ak chcete tak napište nejaká mam 20 rokov. A neustaale mam chuť na sex
Rad by som skusil starsiu urcite to je ovela lepsie zos starsou .PO,BJ
Co ja viem, ci by som chcel uplne mladeho na sex? Ked si spomeniem na moje zaciatky v mladosti tak to nebola ziadna slava. Predcasna ejakulacia, ziadna vydrz......*92*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja sa zámkom cítim , aj keď mám 34 🤣🤣🤣🤣
Je to zbytočne asi sem písať ale za pokus nič nedám no :) . Takže mám 22 rokov a ešte stále som Panic ...áno viem je to nezvyčajné ale je to tak . Rád by som našiel tú príjemnú ženu , ktorá by ma zaučila ....hormóny robia svoje , takže v predstavách ma láka všetko od nežnosti až po rôzne perveznosti :P ...nebránil by som sa ani nejakému páriku . Fotky nemám v galérii ale do správy Vám pošlem bezproblemov aké budete chcieť
Keď som mal 23 zoznámil som sa z 35 ročnou. Rada ku mne chodila... vždy ma brzdila ale najradšej mala sprchu. Sadla si na práčku a pozerala sa... vždy mi poďakovala...verím že sme si to obaja užívali...a nie len u mňa...bar, zastávka, tmavé uličky... myslím že si to vedia užiť obaja ak chcú...
Ktorá by mala záujem o sex s mladším ? Mám 51r.
Mam 24 a som z Malaciek 😋 ak ma niekto zaujem tak spraaava hehe
ajoj mam 18 som z Bratislavy z Ružinova a tiež tu hladám ženu ktorá by ma chcela zaučiť👅🍑 foto mám v albe tvár pošlem
Zdravim najde sa neaka zena ktora ma chut na mladsieho aj v Presove a okoli ?
Som mladý 19rocny chalan a hľadám nejaku dámu na sex na veku mi nezáleží
nejaká žienka alebo párik ja 24r 20cm MT/ZA správa :)
pre mna je zajko min. o 15 rokov mladsi odomna ale takeho tu najst je nemozne
Ja som tu nasla o 18r mladsieho🤭
to je pravda najst o rokov mladsie sosby je nesmierny problem ja by rad nasiel aspon - co je nemoz ne
Mám 19 rokov. Hľadám ženu na spoločný sex, kľudne mi napíšte
mam 21r a mam rad starsie. fiac info v sprave
ahoj, páčim sa Vám píšte, rád sa stretnem !
Ja mám 36 rokov..a mala som dvoch naraz 18,19 rocny.bolo to super...*114**21*
ahoj aj ja hladam zenu ktora by ma mala chut zaucit... asi tak do 30
Ahojte.. Cez vikend budeme vo Zvolene.. Hladame naozaj mladuckeho iba pre nu... Kludne aj panic... Mlady, stihly... Proste chlapec.... Najdeme?
Hladam starsieho bi na fajku honkuuu
Aj my hladame mladuckeho zajka ale ked aj napyse mlady tak ma 185 cm 90 kilo a ten uz ako zajko nevizera.Nasa predstava mladeho stihleho zajka je 175/60.
Ešte stále hľadáte? ;) Ja mladý 18 ročný chalan
Ahojte mam 20 hladam zienku milfku 45+ :) Strasne ma pritahuju starsie najlepsie vychod mlady sexy chalan :)
Aj mna by rad manzl videl s mladuckym stihlim zajkom
Ja mlady 24 r :) max som mal 26 r. Babu .... no neni to 30 ani 40 :) rád by som to skúsil auto mám viem prísť:) piste ak sa nájde niejaka
Ktora by to chcela somnou vyskusat ? :)
Ahojte budem od 24 do 28 januára na východnom slovensku a rad by som nasiel pohode holku alebo párik. Som športovej postavy nefajčiar... ak máš chuť pokecat zoznamit sa kludne napis budem rad :) Foto nemám problém zaslať ;)
Musím povedať, že trochu kultúry tu chýba :D nič sa nevyrovná žene v naj rokoch 40+ :) mal som viac takýchto vzťahov (nie jednorázovky), zažil som a chcem takéto ženy :) tieto ženy si to užívajú a nie sú to žiadne pretvárky.
Hladam zrelu nadrzanu panicku z Ba okolia ...
Nějaká zralá paní co bychtěla fotecky odemne a slyšet nějakou cunarnu?;)
Nějaká zralá paní co bychtěla fotecky odemne a slyšet nějakou cunarnu?;)
Mal som starsiu a bolo to super. Ziadne keci hned si zobrala co chcela :-)
Nejaka zabka z presova ktora to chce pekne urobit
Klasika. Spravte z tohto zoznamku. Nechapem naco sem pisete. Pomaha to?
mile rad by som spoznal stretol zrelu zienku z BB, ZV ZH a okolia
Nasla by sa nejaka dama z BB,ktora by ma zaucila?
Raz som si nabalila mladsieho, mal asi 20 rokov. Mozem povedat ze to bol velmi zaujimavy zazitok. Sledovala som ho ako sa ma nevie nabazit. Samozrejme som mala ovela viac skusenosti ako on. Bol z toho neskutocne hotovy. A mne sa tiez pacilo pekne mlade telo :) Uzila som si.
celkooooom chcem som zo salee, tak sa ozvitdee prosiiiim
Ahojte hladam babu/ženu ktora by ma zaviedla do tajov sexu
Ahoj, ja ta zavediem do tajou erotiky a sexu, nechces? :-)
Ahoj juuj bol by som veľmi rád urobila by si pre mňa to najlepšie potešenie :)
Ak by mala nejaka zena realny zaujem o stretko s mladsim tak budem rad ak mi napisete. Foto v albume
Neaky mlady stihly drobny zajko ktory ma pred manzelom ......
Ja som napriklad sex s mladším mala.rozdiel je medzi nami 8 rokov
Ja som už mal aj desať ročný rozdiel a super,,, staršie sú fest nadržané perverzne a vedia čo chcú *21*
To nie je až taký rozdiel, zober si že sú pary kde žena má kľudne cez 40a zajac čerstvých 18
Ak sa prihlasi zachovala sympaticka 60nicka.... *3*
chcem oveľa staršiu zatiaľ na skype sex ,rozprávanie.písanie...
Ahoj , mam taky pocit ze sa tu mozem nieco priucit :) prosim napis som k dispozicii,.
Facedrop: 100% súhlas s tvojim hodnotením situácie. Na mladého chalana celkom,zrelý prístup a triezve uvažovanie. Máme podobné skúsenosti a ako na strane mladších mužov, tak aj na strane starších sa nájdu nezrelí blbci. Prišli sme na to, že s vekom automaticky neprichádza,múdrosť a zrelosť.....ale prečo pre boha sú všetci infantilní a obmedzení blbci na Amatéroch....*1* Na toto nám skúste niekto odpovedať....*4*
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Zase nie kazdy chlap(-30) je mantak co sexuje ako zajac.niekto dokaze pocuvat rec zenskeho tela a bavi ho sex,uspokojovanie zeny...ale mas pravdu ze 90% percent chlapov bude ako pises...
Akoze asi kazdy mladsi chce skusit starsiu, ja napr mam 20 a skusenosti rozhodne su, ale nejaku do/okolo 30 by som chcel vysukat, predsalen vzdy sa je co priucit a aspon taka netape ale vie co robit a co chlapa uspokoji
Ahojte chceli by ste 27r chalana?
Nejaka starsia ktora by chcela zajacika kukni moj album ci sa paci a napis
Podľa § 201 Trestného zákona platí (sexuálne zneužívanie)
(1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.

(2) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) závažnejším spôsobom konania,
b) na chránenej osobe, alebo
c) z osobitného motívu.

Trestnosť činu sa premlčí až za 20 rokov od jeho spáchania.
Zajko hľadá zrelú samicku mám 26 chuť mám stále vydržím viac x po sebe PD BN To Pe spravím ti všetko čo budeš chcieť napíš mi :)
Ktora by chcela mladšieho?? ????????......
Mám 24 rokov hľadám staršiu ženu kľudne baculku ZA okolie ktorej by nevadil mladší. Ktorej by som mohol plniť jej túžby a plno sa jej venovať ktorá má rada pozornosť mladších, každý má nejaké túžby mojou je staršia žena ak tu taka je budem rad ak napíšeš,foto pošlem veľmi rád sa zoznanim
Chcela by nejaka 18 ročného zajka ? ;) kľudne napíš. Vydržím dlho ;)
aj hexina ?
nemam pocit ze by sa aj ona hadala a spamovala
U vas na vychode to asi riesite inac.Nevsimaj si to a staraj sa o seba.Popripade si nasetri a rozdaj si to so slossex.Ja len upozornujem na to aby presli do kategorie kde sa ponuka sex za FO.Je to jediny par co sa ponuka na kazdom fore a diskusii.
Najde sa zrela zena pre 28 rocneho zajacika zo zvolena
Vidim slossex ze to v Tebe vrie,len musis zajacikovi povedat ,ze trtkas za peniaze a do tohoto fora nepatris.Platene kurvy si inzeruju v inej diskusii.
Ahoj niekto z lv nr? Mladší? S autom naj....
Ahoj ja s autom...................................................
Ahoj som z LV auto mám mladší tiež možeme niečo podniknuť
Akoze ak to plati tak som k dispozicii ;) napis kludne
Kolko je to, mladsi? :)auto mam :)
23.10.2016 12:02
S tým parom "slossex" máš 100% pravdu....a neviem či aj "naruzivkaB" nie su tiež oni..... asi len ostáva nereagovať nanich......ja som s nim komunikoval ešťe cez teletext 792 na markize,to bolo dobrých 20rokov dozadu....už vtedy mali tie iste podmienky ako teraz....predáva ju ako ovcu zo salasa....pýtal darček pre ňu v podobe spodného erotického prádla,alebo min.1000sk....normálne si ju pasie....tak to len na okraj....ahoj

Odpovedať | Zobraziť históriu | Archivovať | Zmazať | Nahlásiť

Toto mi poslal do sukromnej posty jeden Kosican,asi preto ma nazyvaju buzerantom,ze im kazim ksefty.Tam ich uz muselo byt za tie roky bryndziar.
mňa strašne vzrušujú staršie ženy ahlavne to akú sú skúsene a všetko vedia sex s nimi je úžasný :)
manzel by ma rad vydel s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom
Mňa osobne ta predtava laka a drzi uz dost dlhu dobu, ale este som realnu skusenost nemal ... Ale tema je to velmi zaujimava a pride mi ze v cesku je to trosku na lepsej urovni ako na slovensku, ale to moze byt len moj nazor :)
Ja 22r.
Hormon bude ked to so mnou vyskusas
Hormon bude ked to so mnou vyskusas
Ahojte, ja len toľko k tejto téme, nechápem.. a nikdy nepochopím to, že keď si mladá baba (v 99,8% zlatokopka) nájde starého (kľudne aj 50+) chlapa, tak to ľudia berú normálne, ale keď je mladý chlap so staršou ženou, tak je to spoločenský neprijaté, zvrhlé, choré.. toľko k tomu.. budem rád ak sa k vyjadrite k môjmu komentáru. Ďakujem, Mišo.
ja som mal doteraz vždy staršiu miimalne o 8 rokov :D a ani jedna sa nestažovala :D mam radstaršie ako mladšie
Zdravím všetkích hladajucich a serioznich Amikov ktori hladaju mladú krv, svaly, vyzor inteligenciu,kvalitu a chuť sa odreagovať podľa svojej fantazie a tajnich snov. Jednim slovom ÚROVEŇ!!! Ponukám služby ženam a párom. Vek nie je prekažkov! Viac info správa. Pekny deň.
Ahojky.rad sa zoznamim s niakou dámou.pani.slecnou.ktora chce najprv popisat a trosku sa zoznamit kludne napis budem rád;)ja muz 33 a to ostatne neskôr.pa a tešim sa na tvoju správicku.myslim ze tvoj vek nerozhoduje skorej simpatie ;)pa
Dal by som si starsiu :) mam aj skusenosti so starsimi
Ahojte aj ja by som niekedy mal chut vyskusat si poriadne uzit zo starsov zenov a bez hanby si poriadne zasukat
ja by som rad skusil sex so sttarsou este som nemal moznost ale laka ma to riadne
rad by som skusil staršiu už,ja ORAVA, 19 rokov..foto v albume :P
ktorá by zaučila 29 ročného panica???
Prešov... som mlady zajacik ktora by ma chcela?
moj manzel by ma chcel vidiet s ozaj mladym zajacikom
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ahojte navštívte novú tému - Dovolenka Chorvátsko :-)
no sorry
do chorvatska ani omylom *45*
mam rada mladsich lebo nepozeram len na to co ma dole ale musi mi pacit aj na pohlad celkovo,mala som vzdy mladsich,a myslim ked chlap je dobry tak dobre chlapy ktore vedia co a ako aj cca 23 rocne,a su aj viac ako 30rocne ktore nevedia ani bozkavat sa tak ako sa ma
nemyslim ze je to o tom aby starsia zaucila,ale o tom ze chlap ma tajne priania ktore chce skusit,ale napriklad nedokaze to povedat mladej babe
Suhlasim ☺️ Chcel by som to skusit ☺️
hmmm
zaujimavy pohlad *3*
ja osobne teda neutekam z reality a prave pre tie tvoje dalej spominane dovody mladsich muzov volim chlapa az po 35ke, tam sa da predpokladat, ze uz nebude potrebovat ucitelku, ale sexualnu partnerku *4*
U mna je to asi kombinacia oboch *3*
Ale klydne rozvadzaj *3*
alebo použi tie ine kanaly *4*
Samozrejme klUdne a nie klYdne *3*
Mobil obcas prepise
prečo nie? keď aj zaučí *4* vždy je vhodná doba na experimentovanie *2*
Zauci?
To je pre mna prave v kolonke PROTI
Mala by si záujem? ????................
a dopekla zase sa mi sem napisala len cast textu grrrr

tento novy server mi uz lezie na nervy
Ahoj nedame skype? ak ano moje skype je lubos1234567er
tak napíš znova čo si chcela, mne to nevadí, alebo aj do správy *4*
No myslela som to stare zname "na starej pi.. sa dobre cvici"
Ja teda rozhodne nemienim robit nejakemu soplosovi cvicny matrac *23*
Nehovorim ze sex s mladsim nie je fajn
Ale u mna rozhodne nie pod 35

Su aj svetle vynimky
No sex so staršou je fajn,je prístupná mnohým veciam
Ahoj rad sa s tebou stretnem a nie raz a bude to krasne
ale zase ja by som povedal ak je dostatočne tvárny a chápavý tak si ho velmi lahko vycvičíš tak ako to máš rada a potom si to už len užívaš ale samozrejme v tom musí byť aj trochu spontánnosti a prekvapení
keď sa na tvojej pi... tak dobre cvičí, tak mi ju ukáž a môžme si zacvičiť *22*
podľa čoho si určuješ výnimky? veď je pekný, priznaj! *4*
aby si sa dostal medzi vynimky, musis ma zaujat *1*
a nielen velkym alebo peknym vtakom----
Ahoj, tvoje foto je dráždivé skús mi napísať na pakra945@gmail.com
Ahoj kráska máš rada semeno v ústach alebo máš rada keď ťa niekto napusti.
a stojíš zato, aby som sa vôôbec snažil? *2*
a takto si sa odpisal *45*
snaha zbytocna
nevieš o aký poklad prichádzaš *2*
*3**3**3*
takych "pokladov" sa rada vzdam *1*
alebo ch prenecham niektorym menej narocnym damickam
Máš pravdu *24* ja som to bral na seba, ako zrelá dáma mladého chalana *4*
Tak podľa mňa hormóny lásky by tam urobili veľa
hormony lasky? to mam ako chapat? *3*
Ahoj jak se máš kočko chceš sex
Mno ze raz pride chut ktoru nezatajis
Ja tiež nie som najmladší,ale hľadám dámu nad 60 rokov.