Já většinou kondom používám při souloží, hlavně té anální. Ale párkrát jsem se do ní vyhonil a obsah vytlačil do pusy.
Možná je tím že pohlavní nemoc můžeš chytit i přes orální sex, něco jiného je to s holkou, u holky je malá pravděpodobnost že by měla třeba HIV, ale u chlapů je to o 80% vedsi pravděpodobnost, chlapy používání málo ochranu i u orálního sexu pro požitek ze sexu, proto vedsi riziko u chlapů.
Ty by si byl v životě ještě hodně překvapený...neříkám že to co píšeš není možné...ale HIV je asi definitiva,ale to rozhodně není jediné čeho by se záletník měl bát.
Chlamydie ti udelaji ze života peklo, taky opar,genitální bradavice,....moc pěkné zážitky přinese...ten kondom je to nejmenší co si mohl udělat...
Fascinuje mě jak tu každý hledá zdravé protějšky...ale těch infekcí je tolik...které ani nevíš že si chytil...než na to přijdeš tak svým promiskuitním jednáním je dalších pět kteří tvé jednání doslova vnese do života pohromu...a myšlenka že od chlapa je vyšší pravděpodobnost přenosu HIV jak o ženy...mi přijde zcestná...
Za těch pět minut zábavy to rozhodně nestojí
Chlamydie ti udelaji ze života peklo, taky opar,genitální bradavice,....moc pěkné zážitky přinese...ten kondom je to nejmenší co si mohl udělat...
Fascinuje mě jak tu každý hledá zdravé protějšky...ale těch infekcí je tolik...které ani nevíš že si chytil...než na to přijdeš tak svým promiskuitním jednáním je dalších pět kteří tvé jednání doslova vnese do života pohromu...a myšlenka že od chlapa je vyšší pravděpodobnost přenosu HIV jak o ženy...mi přijde zcestná...
Za těch pět minut zábavy to rozhodně nestojí
Každej na to má nějaký názor, lepší být chráněny jak nechráněný :)
Keď som mal 15 chodil som v Nitre pri internáte a občas som našiel použitú gumu, bol som ešte panic vtedy. Vzal som ju domov a pozeral si ju. Občas bolo z nej cítiť semeno. A raz som tam našiel chlp, bolo to super.
Taky je zbožnuju. Pro začátek je rád nosím a stříkám do nich.
I já k tématu. Moc mne vzrušuje mít kondom. Jak běžně přes den,tak i honění v něm.
Navrhuji navrhnout zde téma o nejbizarnější příspěvek ve zdejším foru.

Kondomy
vse kolem nich