Říká se tomu retardovaná ejakulace, také s tím bojuju. Je to poměrně vzácná sexuální porucha, které může mít různou intenzitu a různé příčiny.
Může to být buď psychika (nervozita, stydlivost, což může přerůst v to, že se na to človek příliš soustředí a tím víc je nervózní, partnerka na něj začne tlačit apod.).
V dnešní době se to začíná víc objevovat u chronických honičů - penis si prostě navykne na určitý pohyb, určitý tlak a soulož nefunguje tak dobře.
Co pomáhá - úplně přestat s honěním. U těžkých případů může být potřeba i půl roční půst. Další dobrou věcí jsou masturbační pomůcky (uměla vagína), aby si člověk navyknul na správný pohyb.
Může to být buď psychika (nervozita, stydlivost, což může přerůst v to, že se na to človek příliš soustředí a tím víc je nervózní, partnerka na něj začne tlačit apod.).
V dnešní době se to začíná víc objevovat u chronických honičů - penis si prostě navykne na určitý pohyb, určitý tlak a soulož nefunguje tak dobře.
Co pomáhá - úplně přestat s honěním. U těžkých případů může být potřeba i půl roční půst. Další dobrou věcí jsou masturbační pomůcky (uměla vagína), aby si člověk navyknul na správný pohyb.
Jde o to,jestli je partnerka pasivní (leží jak dřevo a čeká,až budeš),je fajn,že ti ho vyhoní,také,jestli se udělá i ona,možná to chce delší předehru. Možná by pomohl
koníček,nebo najít těsnější polohu.Možná je sex nudný.Sám si ho vyhoníš,protože cítíš,co tě nejvíc dráždí !

Tak s tímhle jsem se setkával také a souhlasím s "peperoni" , že je nejlepší na to nemyslet a užívat si.Čím víc chceš,tím víc to nejde.
Tohle znám je to jen psychika. Když jsem dřív jezdíval na služební cestu a vracel se vždy po čtrnácti dnech pěkně nadržený a chtěl jsem se rychle udělat ,ale místo rychlovky to byla dlouhá tvrdá soulož kolikrát i bez vyvrcholení,někde zase si to chtěl člověk vychutnat a udělal se raz dva.Myslím že prostě jen moc chceš se udělat ale má to opačný efekt.Chce to prostě na to moc nemyslet a nechat tomu volný průběh.
Zkus to 14 dnů nedělat a pak se na ní vrhnout.

Moc dlouhá soulož
Taky se nemůžete udělat do partnerky? Jak na