Někdo okolí Tišnova ?? Honí se někde?
Občas se procházím u Hodonína kolem Moravy nebo v přilehlém lesíku. Sem tam mně to popadne a vyhoním si ho. Bylo by fajn nebýt na to sám.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
rozhodně se takové věci odehrávají na písácích na Hrádku, bývají tam šmíráci a je spousta lidí, kteří tam čekají, až se nějaký objeví, začnou se rajcovat, mrdat a někdy pozvou šmíráka k sobě do skupinky. Sám jsem se to tady od kamarádů dověděl a vyzkoušel, teď je zima, ale v létě to funguje....

Ahoj všem co se nestydí si přiznat že jsme uchylove. Já už venku,v saunách kabinkách a vlastně všude kde je to možné honím. Musím přiznat že jsem na to asi i zavislej. A zimní období je hrozná nuda. Vím že je spousta páru co mají rádi šmíráky když tiše opodál koukají a ruka jim kmitá po nabehlem peru až se hezky mohutné vystrikaji a jdou pryč. Pokud to čte pár který je takto naladěn napište ia můžeme se společně domluvit. Vše bude tak jak si urcite
Dnes kolem 2-3 Mělník baraba, nahota atd?
Jo, zašel bych někam... honění v přírodě je rajc
Ahoj na Kladne se pohybuji okolo nam starosty Pavla kdyby nekdo mel chut dekte vedet
Jezdím často kousek za most. Vždy doufám, že se někdo bude dívat a udělá se taky.
Brno a široké okolí? Chodí někdo pravidelně, že bych ho "načapal"?
Někdo dnes kolem 8 večer- Bumbálka?
Dnes příšovice u Turnova ? Písečák
Jezdí někdo nekam kolem mořiny?
Varnsdorf a okolí rád bych s někým pohonil v úterý přidá se někdo? senior vítán!
V prirode okolo prahy...napis sz
Bude někdo někde honit venku? Šla bych se podívat
Chtěla bys podívat?Ja bych moc rád
Co bych pro tebe neudělal
V okolí Zlína pořád, můžeme se domluvit 👌
Někdo se vyhinit v přírodě v lesíku nebo u vody Praha západ
Ahoj, hodne jezdim okolo prahy na kole. Zkusime neco?
Pis prosim sz
Pis prosim sz
zdravím, nevím kde, ale taky jsem na tom jako ty, rád honím a jsem u toho vidět a samozřejmě rád šmíruju, občas se něco odehraje na hrádku na nuda pláži, ale tam jsou odpůrci honění a většinou každého honiče zaženou, já to rád dělám i s kouřením a polykáním mrdky, jestli chceš, písni mi do vzkazů...
Ahoj,jsem zde novéj a zkušenost nemám.Ale rád se na tebe budu dívat..pokud chceš.
Ahoj, napis mi sz, treba se domluvime
Honim casto mezi obcema Kacice a Nova Studnice. Nebo taky Lány, Ploskov.
Zdravím, Já chodím tady sem načerpat energii :-) Je to k nezaplacení, jít se nadýchat čerstvého vzduchu pěkně do lesa :-) Přibližné souřadnice, obměňuji dle situace a možností :-) 50.7497892N, 15.1816483E v okruhu těchto souřadnic.
Dobré místo kde se dá zajet na J.Moravě
48.8960450N, 16.5568094E
48.8960450N, 16.5568094E
AHOJ PÁNOVÉ, KDYŽ TAKHLE RÁDI HONITE TAK JE TU NĚKDO Z OKOLÍ PRAHY A STŘEDNÍ ČECHY KDO MÁ PĚKNÝ TVRDÝ OCAS A RÁD MI HO UKÁŽE JAK HONÍ A STŘÍKÁ?? MŮŽU KLEČET PŘED VÁMI A NECHAT SI POSTŘÍKAT OBLIČEJ... NEBO BYCH RÁD VE SPRŠE MYDLIL VĚTŠÍHO... MŮŽEŠ MĚ I POČŮRAT.. RÁD BYCH I NAŠEL VÍC KAMARÁDŮ NA TYHLE HRY A MŮŽU VZÍT OLEJ A MASÍROVAT VÁM HO.. DÍKY ZA ODPOVĚĎ.. PAVEL
Namasírovat pěkně s olejem po celém těle, to je nádhera....
Najde se tady žena z Ostravy ktera by měla zájem pozorovat 45 leteho chlapa při masturbaci v přírodě?
Dneska někdo? :) 49,9401 14,2101 ? Cca kolem 5-6?
Dneska v 5 - 6 to asi už nikdo nestihne, když příspěvek píšeš až v 15:39
Pravidelne honim v aute u Mlade Boleslavi. Pokud se chce nekdo pridat rad neco podniknu spolecne.
Ahoj všem,rád bych poznal starší ženu nejlépe (40až65let) z Ustí nad Labem,rád chodím do přírody a zatím jsem neměl štěstí na lesní vílu.Zatím jen koukání při masturbaci nebo přesněji šmírování.Pokud tu bude stejně naladěná mušlička která se ráda hladí v přírodě a nejlépe přírodní klín tak si to mužem vyzkoušet.Domluva jistá.
Dnes večer venku spindlu vykourim
to je moc daleko...................................
rád bych zašel někam pohonit nechce někdo se mnou??
Mně se moc líbí, když si samec uloví jinýho muže a použije ho pro svou sexuální potřebu. Když mu narve ptáka do pusy a přiráží, chytne mu hlavu, nebo pak mu strčí dva prsty do pusy a chlápek musí olizovat. Já rád vylizuju umytou prdel, baví mě to a vím, že se pak pán na mě udělá a nastříká mi do ksichtu. Několikrát jsem to zažil. Na Liberecku.
mám holku jsem perverzni dominant na ni ale, potřebuji staršího muže abych pasivně byl mu po vůli,, sexuálně, potřebuji zralé semeno,, ze ženou jsem dominant,,, ale pootřebuji muže co bude dominantní na mne, cítit ho v sobě prostě, moc rád někoho kdo to pochopí a zároveň mi dá co potřebuji, i pervers ulety od svazovani vyprasky mazleni ruzne hry ucitel zak děda synek atd vydrzim tvrdy deepthoart mrdani atd mazleni tresty, svazováni, mučení nucené pití semene, škrcení ,,atd , tresty , pochválit za poslušnost mám holku, hledám tajného chápajícího muže,,, takže jsem pasiv ze staršim
Mistře, do kolika témat fóra ještě umístíš svůj inzerát? Probírám tady vlákna jak jdou chronologicky za sebou a v každém vlákně perlíš ty.
Slovo SEZNAMKA ti nic neříká?
A myslíš, že když napíšeš, že tam budeš v 19 hod. a příspěvek-inzerát dáváš v 19:03, že někdo kopne do vrtule a vydá se proti času, aby to v 19 hod. stihl?
Slovo SEZNAMKA ti nic neříká?
A myslíš, že když napíšeš, že tam budeš v 19 hod. a příspěvek-inzerát dáváš v 19:03, že někdo kopne do vrtule a vydá se proti času, aby to v 19 hod. stihl?
Dnes cca 19.30-20h budu honit u Bartoňáku v Rakovníku na břehu od silnice klidně by se mohl někdo přidat!
U přehrady ve Strachotine? Nejlépe navecer
Kdo záhonů na hrázi přehrady mezi Strachotína a Šakvice má?
Ahoj já jezdím směr Roztoky Křivoklát jsou tam fajn lesy na honění
Ahoj ja jsemz okolí cernosice radotin sejdeme se
Ahoj honiči! Tak dnes tak honit pod peřinou nebo někde v sauně rád honování v sauně Labyrint na nahé v ne.vsichni nazí ale většina stydlivá si schovává pero do maličkého ručníků to v létě na Seberaku je lepší ale stejně se vždy najdou individua která chodí sem tam v kratasech ale i v dlouhých kalhotech a chci jak debilove. Tak to byla Praha a co Ostrožská nová Ves? Už se těším jak budu v létě jezdit na štěrk a chodit kolem jezer nahý s ptákem v ruce snad potkám naháček taky s ptákem v ruce
Já ještě jezdím mezi Beroun a Roztoky do lesíků mohli by jsme se třeba domluvit někdy?
Kam se chodí honit v okolí Jihlavy, Třeště, Telče? chodíte i v zimě?
Já chodím honit do parku v Olomouci a už mě tam párkrát viděli.
já dost často honím mezi obcema Kačice a Nová Studnice, je tam taková lesní cesta naproti hájovně
Poradí mi nekdo kam si to jít udělat v okolí Uničova?
často jezdim trasu česka třebová letovice brno rad se vyhonim před zenou popřipade muzem
Ahoj vím že jste to psal před sedmi lety ,ale sem z c.t. a rád někde prisednu k Vám do auta a budu se koukat ...velice rád ...já bez zkušenosti...díky za odpověď 😊
Kde se v brně da venku v klidu honit a byt při tom pozorovanej poradi někdo?
kdo se chce divat jak si ho honim muzes byt muz nebo kdo zena boskovicko
Ahojky jsem 27 letý zvrhlík nejdu slečnu nebo zralou ženu která to má kousek do Nymburka aby se přijela podívat jak si to pěkně udělám a jak mi to cáká když bude chtít může přijít i blíž dnes v 00:30 v Nymburce v opuštěné budově v loděnici já 27 let 187cm 89kg 18cm/5cm M Jirka
napiš do zprávy, možná bychom se domluvili
Honivám často v autě na trase Letohrad, Uo, Litomyšl, Polička, Jimramov a Nové Město na Moravě. Chce se někdo přidat? Rád se podívám i na milující se pár. Dejte o sobě vědět.
Nějaké pěkné klidné místo v okolí Velké Popovice, Stránčice, Světice ... ?
Tak třeba já :) lesiky jablonec
Kromerizsko?zena na divani?nic vic pokud nebudes chtit
Velmi rád onanuji v přírodě. Je to vzrušující pocit prohánět si bimbase a nechat se šmírovat!
Poslední dobou trávím dost času honenim v přírodě. Věcinou někde zastavím a pak i několik hodin honim. Naposledy jsem stál hned u silnice a doufal jsem že mě někdo nachyta. K čemuž skoro í došlo hned za mnou zastavil frajer s krásnou blond partnerkou. Nevím jestli věděli co dělám, ale já se v jejich společnosti pěkně udělal.
Přitahuje mne stále více představa .. Ty,nejlépe starší pasiv čekáš večer na dohodnutém místě kam není vidět, já přijdu v dohodnutý čas, přistoupím k Tobě zezadu, oslovím tě že jsem to opravdu já jak jsme se dohodli, ty vidíš jen mou ruku jak chytá tvůj penis a začínám ti ho honit. Zároveň cítíš, že druhou rukou si začínám honit i svůj. Ty neděláš nic jen já až do chvíle, kdy mám tvé sperma na prstech a ty stopy mého zezadu na sobě ....
ahoj :-) ... máš nějaké pěkné vyzkoušené místo, kde si ty krásné hříšné myšlenky naplňuješ ?
Prostějovsko?? Tovačov, Kosíř, Plumlov (Záhoří) nebo někde jinde..? ;)
Ahoj hledám někoho před kým bych pohonil Rakovník a okolí
A co někdy teď vím ze je to staré 3 roky mas chuť ještě
Taky bych rad nekoho potkal a treba se i pridal.Chodim honit sam do lesa a je to hodne vzrusujici.Nekdo z ceskolipska?
Ahoj rád bych pohonil před někým nebo s někým v Rakovníku a okolí najdu konečně někoho? Klidně i seniora
Bydlim v Praze teprve od dubna. Rad bych cekal nekde v krovi na smluvenem miste kde budu klecet a honit siho. Ty bys jako nahodou sel ke krovi jakoby vychcat a s perem v ruce bys me tam nacapal a stoupl by sis prede me a prikazal at ti ho honim a kourim. Delal bych vse co bys prikazal.
Ahoj,kolik ti je? A už jsi to zažil? Mně to láká
Ahoj chodím si ho honit do lesa u Rakovníka nepřidá se někdo? klidně i senior
V pátek asi pojedu Praha - Velká Bíteš
Někdo v okolí na společnou hoňku v lese?
Samozřejmě podle počasí, kdyžtak nemám problém jet Kolín, Havl.Brod nebo Chotěboř, Ždár.
Někdo v okolí na společnou hoňku v lese?
Samozřejmě podle počasí, kdyžtak nemám problém jet Kolín, Havl.Brod nebo Chotěboř, Ždár.
Jsem ve ždirci dojedes me hlo dat do pusinky ?
Ahoj moc rad bych se zkusil vyhonit před ženou venku :) Brno a okolí :)
Ahoj rád bych zkusil pohonit s někým venku Rakovník a široké okolí. Najdu někoho klidně i seniora
Rakovník a široké okolí chodím si ho honit do lesa nechce se někdo přidat? Vzrušuje mě když mě někdo pozoruje a potom si to udělá taky. Díky za odpovědi
Někteří se nás ptáte o co se konkrétně jedná, o jakou techniku vzrušení a uspokojení. Tak je to přesně toto viz kompilační video pánové. Každá žena potřebuje k takovému výstřiku jinou stimulaci. Některá se dokáže sama přivést k vystřikům a potěšit vaše oči, jiná k tomu potřebuje ptáka a nebo ty vaše šikovné prsty. Každá a každý si přijde na své
PÁNOVÉ
Holky z wellness školky
Jaké to bylo, když jste poprvé vyhonili jinému nebo se nechali prvně vyhonit ..
Taky se už těšíte na jaro? Vystavit nahá těla jarním slunečním paprskům a pohodově si na čerstvém vzduchu zaonanovat!!!
A nekdo z ceskolipska by nebil,kdo chodi honit do prirody jako ja?
Utery 7.2. rad bych honicku v aute, zitra po 15h v Hradci Kralove...pridas se?
Patek 3.2. mezi 17 - 19h honeni na Trase Nove Mesto na Morave - Policka - Litomysl? Pridas se/pridate se? Do zprav pridej misto a cas.
Ahoj někdo do přírody ne bo v autě v okolí Rakovníku i širší okolí?
Rad se chodim v lete opalovat nahy do prirody a samosebou i onanovat.Je to krasny pocit vzruseni..s byvalkou jsme to radi delali nekde u reky ci v lese.Rad bych zazil bisexualni hromadny sex venku...Praha okoli 
Rad se chodim v lete opalovat nahy do prirody a samosebou i onanovat.Je to krasny pocit vzruseni..s byvalkou jsme to radi delali nekde u reky ci v lese.Rad bych zazil bisexualni hromadny sex venku...Praha okoli 
Ahoj, honí se někde v ústraní v Šárce ?
Kde to je ten Temešvár a most u Fomei?
kterej hubenej chlapík s velkým ocasem by si ho předemnou vyhonil i s výstřikem?mě štíhlého kluka to moc rajcuje. Strakonice
Dnes Sadská bory nebo Kersko jestli některá chcete přijďte zašmírovat
Ahoj. Nasel by se v okoli Melnika nekdo,kdo by se rad dival,jak si to delam sam? A treba by mi i pomohl? I ja bych se rad dival. Ty aspon 45let. Mejte hezky den. Ondra
Ahoj! Letos jsem si v přírodě několikrát zaonanoval. Je to velmi příjemný pocit vzrušovat se pod širým nebem. Ve dvou případech mě dokonce někdo pozoroval. Žel počasí takovým praktikám již nepřeje, tak bych tímto rád oslovil nějakého pohodáře s vlastními prostory, se kterým by jsme se čas od času sešli v soukromí a společně si zaonanovali. Nejlépe z Olomouce a okolí.
Zítra Chotutice Radim Plaňany na kopci u vysílače vycákám se některá divačka nebo co se ráda přidá k 27 letému zvrhlíkovi?
Zítra Chotutice Radim Plaňany na kopci u vysílače vycákám se některá divačka nebo co se ráda přidá k 27 letému zvrhlíkovi?
Rakovník a okolí někde venku po honit s někým nebyl by tady někdo?
Vracel jsem se z Německa potřeboval jsem hrozně čurat zastavil jsem na hraničním parkovišti vyběhl z auta na kraj lesíka rozepnul kalhoty vytáhl ptáka a uvolnil se čural jsem dlouho koukal jsem kolem sebe a vidím asi deset metrů ode mně stojí mladý kluk kalhoty spuštěne kzemi opřený o auto dívá se na mně a honí si pěkně tvrdeho ptaka já ho viděl celého on mně ne tak jsem se natočil aby mně viděl co bude delat...já stále čural on zrychlil honku mně to vzrušilo že jsem začal také honit.. mladej začal stříkat když jsem ho viděl jak mu teče sperma po ruce... výstřikl jsem taky hlasitě jsem vzdychal... bylo to super....
Někdo okolí HK a Dvůr králové??
Ahoj nekdebv ostrave?
Potkáme se a pohonime?
Potkáme se a pohonime?
Někdo z okolí Holešova a BpH na společnou hoňku......
Kde se dá potkat chlapa k vykouřeni v plzni
ahoj,třeba pod mikulášskym hřbitovem,nebo přímo na hřbitově,nebo i
Rakovník a okolí ještě bych rád vyrazil někam do přírody pěkně se vystříkat nechce se někdo přidat?
ahoj. sice už je tvůj inzerát starý ale zkusím to.. Venku už je nevlídno, ale přesto bych tě taky rád potkal a honil.. Můžeme se domluvit.. Kdekoli.. Nápady mám..
Nekdo z liberce okoli 62l bi onanie
Rakovník a okolí rád bych našel někoho před kým nebo s kým bych se venku vyhonil a pěkně vystříkal najdu někoho?jsem pojízdný můžu přijet
Najdu kamarada na onanii lbc ja 62l bi ty 68l bi doma nebo venku milos
A na Zlínsku by se našlo nějaké místopředseda kam se chodí masturbovat?
Je to bida...ve Zlíně bych mozna o necem vedel....
Poděbrady Nymburk Sadská chodím do přírody najdi mě
láká mě před někým nahý honit venku.chtěl by se někdo divat a třeba přidat?ol pv okoli
Tak jsem byl ted dva dny po sobě na jezerech v Tovačově... nejprv slunění, občas nějaky to brouzdání ve vodě a než sem se rozjel domů tak sem se krásně udělal.
Karlovy Vary ??? Nějaký honič ?? Přidal bych se jsem venku pořád když je teplo odpocivam a honim
Ve Varech se honi na Jame v Otovicich a behem festaku všude v centru :-)
Najde se tu někdo kdo by pohonil třeba i vzájemně v okolí Holešova?
Je škoda, že se nejen tady ve fóru, ale i na chatu jen kecá a o reálném honění s někým nebo před někým v přírodě, si můžeme jen nechat zdát.
Není to pravda, funguje to suprově... Nebo jsem měl velikou kliku, ale vždy to dopadne dobře... Zatím
Nevím, spíš jsi tedy měl zatím štěstí a přeji Ti to... Aspoň, že v cizině to funguje jinak a na pláži se s tím kluci nepárali...bylo na co koukat... :)
Také to mám rád v přírodě. občas chodím po lesích s ptákem venku. Chtěla by se nějaká přidat? Jsem z KV.
Prostějovsko?? Někdo kdo mě chce šmírovat nebo koho bych mohl já? Muž, žena, pár... ;)
V prirode je to nadhera,taky bych rad kdyby byl nekdo z ceskolipska
Skorkov ? Benzinka 4 kameny na R10?
Ahoj, ukažu ženě nebo páru jak si to dělam Hodonin a okolí, kyjov , holíč, skalice uherske hrradiště atd. na přaní mužu ukazat i jak si to dělam do zadku i fist
Chodím v Hustopečích k Bečvě a nebo v Miloticích k rybníkům opaluju se koupu se a procházím se nahý pak si to vždy někde udělám... Kdyby se chtěl někdo přidat nebo se jen dívat dejte vědět ;-)
Tam jsem občas taky a dělávám to stejně. Je to tam super.
Včera jsem byl a dobrý, hezky jsem se udělal
Chomutovsko? Nějaké místečko ve městě nebo v lese?
Asi nemáš chuť se sejit pohonit?
Jen se chci zeptat jestli chodiš za tu bandu honit rád bych se podíval.
A co někdo na Vsetínsku,našel by se na společné honění?
A chceš jen muže? Já bych se taky ráda podívala... :)
Ahoj chceš mne někde naxhytat jak si ho horním?moc rad se nechal nachytat
Já beru holky! Kdyby jsi se vyskytovala na Kladensku, tak se můžeme domluvit.
Ahoj,ja bych ti to klidne rad ukázal není problem.A nebo by jsme i mohli spolecne,to už by bylo na tobe;-)
Klidně se můžeme domluvit někde spolu ;)
Chlapy a okolo Jablonce nad Nisou zna nekdo misto?
Včera večer když jsem se vracel domů z práce o půl 11. Zašel mezi dva baráky, kudy chodím běžně, trochu připitej chlap. Vypadal že půjde chcát, zvedl si triko a ruku měl na poklopci. Pak si mě všiml a tak začal dělat že nic, šel chvilku předemnou a zatáčel přesně do uliček, kudy chodím. Pořád se ohlížel a pak se zastavil. Ruku měl pořád v kapse. Já ho předešel a on mě následoval. Pokaždé, když jsem se ohlídl, ruku měl v místě poklopce. V tu chvíli jsem se totálně vzrušil a napadlo mě prohrábnout si rozkrok. Zrychlil a zašel pod strom který byl předemnou. Vyndal ocas a dělal že chčije. Když jsem zahlédl obrys stojícího klacku došel jsem k němu a Koukal se jak si po něm přejíždí prsty. Bylo mu okolo 40. Táhl z něho alkohol a péro krásně stálo v hnízdečku chlupů. Vyndal jsem to svoje začal si hrát taky a v tu chvíli chlápek vystříknul. Lítalo to z něho na všechny stany. Poté jsem ho chytil za ten mokrý ocas a zrychlil tempo honění dokud jsem se nevystříkal taky. Schoval jsem si péro a odešel, zatím co si on oblizoval prsty potřísněné mrdkou. Doufám, že týpka ještě někdy potkám.
To by som chcel zažiť. A vziať ho do pusy...
Ja také bych rad ............se podival............
ahoj..obcas chodim masturbovat na Dubine do lesika
Jaké to tam je? Je tám více lidí, nebo jsi tám sám, nebo s někým?
Jsi spokojený. s tím co tam prožíváš?
Jsi spokojený. s tím co tam prožíváš?
wow, tam chodím taky.. půjdeme spolu?
Caky jsem z trebice muzeme se domluvit pres vzkazy
Má někdo tip na místo v okolí Bruntálu, na příjemné pohonění? Třeba i ve dvou....
Přijeď na Hradecko a vše zažiješ
Cus, rad bych taky smiroval :-) Kam chodis?
HK za Temešvárem, Oplatil a nebo Pardubice za Albertem.
Kde je ten Temešvár? Jinak za Albertem dobrý :)
V Pardubicích za Alberta. Pokud chceš domluvíme se
Jj. Honĕní péra venku je super. Kdo si honí na Džbánĕ?
taky bych rád před někým pohonil
taky bych rád před někým pohonil
Ahoj, někdo z jihu čech?Kdo by rád v přírode?
Jo rád, jen kde, co tady: http://www.bezplavek.cz/drupal/naturismus_skalicny_pisek
Pavel
Pavel
Nová Ves u Litovle - někdo zítra dopoledne na spol. koupání a opalování?
Možná i víc .)
Možná i víc .)
Moc rád bych někoho pozoroval jak si to dělá v přírodě.Morava....
Nekdo z Brna?
Ahoj moc by se mi to líbilo.Jak by sis to představoval?Ještě jsem to před nikým nikdy nedělal.Moc mě to vzrušuje.Klidně přijedu.Můžeš se mi trochu popsat?
valassko, roznovsko? rad bych nekoho "nacapal" a treba pomohl 
kdo ze Zlína a okolé..zahonil bych ve více lidech.....
Ahoj nekdo z decina kolem 50ky
Ahojky chodim do oldrichova v decine potkam nekoho ja v damskem leginky a tanga nekdo kdo se chce udelat?
Také jsem to už párkrát zažil, že jsem společně venku pohonil s chlapem... Je to fajn.... Nejlepší je to na Oplatilu u Pce
Také jsem to už párkrát zažil, že jsem společně venku pohonil s chlapem... Je to fajn.... Nejlepší je to na Oplatilu u Pce
Ahoj,někdo z Liberecka na společné honění nebo jen šmírování???
Ahoj take hrozne rad chodim do prirody kde se svleknu do naha a honim si penis a uzivam si to...predstava ze mne nekdo pozoruje mne tak vzrusi ze hlasite vzdycham a strikam si sperma po tele.... Rad bych kdyby se nekdo pridal Rbk.a okoli..
A dívala se na tebe? Hrála si s její mušličkou?
Ahoj. Někdo v Praze s podobnou zálibou? Rád bych potkal někoho s kým bych mohl společně pohonit a možná i víc. Okolí Kunratického lesa nebo Šeberáku?
chodím nahotit na seberak muzem spolu
Ahoj. Rád chodím do přírody nahý honit. Rád bych s někým. Kam chodíte okolo Brna?
Ahoj rád chodím honit do lesa okolo Rakovníka nepřipojí se někdo?
někdo na kutnohorsku?? pohonil by někdo?
Taky bych si ho někde rád vyhonil, Litoměřice a okolí, když by byla nějaká slečna nebo paní bylo by to super která by se dívala :)
Chtel bych nekdy prekourit bezdomovce nekde ma s tim nekdo zkusenost nebo laka to nekoho? Nechal by se?
o nějakém místě na Třebíčsku nikdo neví?
Ahoj šel by se někdo podívat jak honím Rakovník a okolí?
Ja chci take rad chodím a občas i do rakovnika
někdo na nahé opalování nahoře na sádraku OPAVA vyhoním vyhulím nastavím
V okolí Hodonína chodíte kam ?
Rád bych se někde v Hodoníně setkal.
taky jsem z okolí Hodonína
Ahoj! Chodí někdo onanovat na nudapláž pro chlapy Olomouc-Poděbrady? Rád bych masturboval ještě s někým!
Ahoj, u Olomouce je někde nudapláž pro chlapy? Můžes poslat souřadnice?
Ahoj podíval bych se nápis v kolik kde
Chodím taky do Bělského lesa. Už párkrát se na mě z povzdali koukali dva starší taíkové.Velmi se ostychali, a masturbovali aniž si je vyndali kalhot na venek. ale na konec přece oba přišli na dotek. Byl to moc hezký večer..
čauky, chlapi o nějakém místě na Třebíčsku by jste nevěděli?
nějaká akce ve Zlíně...?...dejte vědět kde a kdy...
čau, nevíte o nějakém místě v Třebíči nebo okolí kde se honí rád bych se přidal
Ahoj vsem, spolecna masturbace v Brne - nevite nekdo, jestl se nekde da spolecne...?
až půjdeš někdy honit , dej echo rád se přidám
Šel bych taky s někým pohonit v okoli Kostelce nad Labem
Ahoj, jsem z Kladna a rád bych tam přišel na čumendu a třeba i víc :-) Kde je to místečko?
Jako téma dobrý, ale pochybuju, že se tady dá s někým domluvit v reálu.
Já se už dvakrát domluvil a bylo to vzrušující. Miluju to napětí přitom
Ahoj.Kde v Koline bych mohl neco takove videt,nebo zazit?Je tu nekdo takovy?
Ahoj radi by jsme s zenou neco podobneho zazili.
ahoj někdo v okolí rakovníka na honění někde venku?
Našel by se tu nekdo mladsi z HK, kdo by si ho rad venku pohonil? Kdyztak piste do zprav :)
a co v okolí Kladna chodí někdo někam honit?
Ahoj Ostravsko novojičinsko, taky sem tam někde odpustim páru. Ale ve dvou se to lépe táhne! :-) ;-)
Taky mně to bere...já OV...51...
Rakovník a okolí někdo na honění někde venku?
Nechce někdo dneska společně pohonit v přírodě? Třinec, OV, FM?
Ahoj můžem se domluvit a sejít se nekdy
Ahoj najde se tu nějaký starší chlapec nebo děda co chodí honit do přírody?Trebic
Cau asi uz si ztratil zajem, skoda mohli jsme sh pekne uzit
ču, tak určitě se najde já taky Třebíč stačí se domluvit a bylo by super kdyby nás bylo víc, tak chlapi z Třebíče uděláme nějakou akci
Ahoj jsem 37l kluk hledám někoho před kým bych se svlékl někde v přírodě a vyhonil si ho najde se někdo z Rakovnicka? Klidně i senior, seniorka. Díky za odpovědi Petr
AHOJ MOC RAD POHONIM A NE JEN TO JA 39 BI ŽENATEJ
Něco podobného mě taky láká, potkat se někde v přírodě ....
Nekdo v okoli J.Hradce v prirode honi? Rad se pridam.
Ahoj najde se nekdo z brna??? Laka me nekoho videt :-)
Taky rád chodím v lesíku bez kalhot a už se stalo že mě vyhonili

Ahoj my občas chodíme dovádět do zámecké obory v Lysicích na Blanensku, je to docela vzrušující když nás někdo přistihne a nenápadně nás pozoruje.
Ahoj co kdybych si u toho vyhonil pero :) nic vic :)
Ahoj najde se nějakýstarší chlap 50 a víc co rád chodí honit do přírody nebo se rád dívá a potom začne honit nebo se mu líbí když ho někdo při honění vidí.
Staci se domluvit kdy a kde ja Trebic
Zajeď se podívat na Hrádek, tam budeš ve svým živlu. Tam je hodně starších chlapů
Ahoj který Hrádek myslíš?Já jsem z Vysočiny konkrétně Třebíč
Rozhodl jsem se, že občas zajdu pohonit za Alberta v Pardubicích. Kdo se přidá?
Zajdeme někdy? Zahonit třeba :)))
V tom lesíku hned za Albertem. Co se tam pravidelně scházet?
Teď chodím v parku s čůrákem venku mezi stromama a mrtě mě to vzrušuje...
rad bych se nekde venku svlekl donaha a pred nekym si ho vyhonil...zabreh,mohelnice,olomouc
Jo tak to by se mi líbilo a já bych se koukal a pak ti ho nádherné vykouril
co se pohonit u Červené Vody někde v lese
ahoj, s párem bych rád pohonil
chci se dnes venku vyhonit kdo se chce divat mam cas od 15 hod boskovicko
No proč ne. Mám rád, když je při tom napětí. Pak je to super.
ahoj,skoda ze nejsem z pardubic,lakalo by me si ho pred tebou honit...
Když jsem jel nedávno autem a potřeboval si odskočit, sjel jsem na lesní cestu. Stálo tam nějaké auto, ale nikdo v okolí nebyl vidět, tak jsem zarazil a šel cca 20 metrů od auta k nedalekému křoví. Jelikož to bylo dost akutní tak jsem rozepl kalhoty, vyndal vocas a vypustil ten silný proud. Byla to skvělá úleva. Já vůl si ale nevšiml že o kus dál stál postarší chlápek v maskáčích kterého asi potkalo to samé ale moc mu to nešlo. Otočil se bokem ke mně, jakoby by nechtěl abych viděl jak chčije ale nechtěl se vzdát pohledu na mě. Registroval jsem jak koutkem oka pokukuje. Pak jsem zahlédl jak si přejíždí prstama po péru. V tu chvíli se mi zarazilo chcaní, sevřelo se mi hrdlo a nemohl jsem moc dýchat. To byl ten okamžik, kdy jsem zjistil, že mě ta situace vzrušuje a jak jsem cítil tepat krev v těle, cukalo mi hned v klacku. Stál jsem tam jak sloup s trvrdým pérem v ruce a nevěděl co dělat. Týpek se nesebral, neodešel a začal si ho honit. Udělal jsem dva kroky dopředu, stáhl si kalhoty víc a začal si hladit žaluda. Byl jsem v tu chvíli tak nadržený že mi bylo jedno, jestli tam někdo přijde. Ten chlap si držel ptáka a přišel blíž tak na 3 metry, v tu chvíli jsem ucítil pronikavý zápach z jeho kalhot. Když si dvakrát mohutně flusnul do dlaně, položil si do toho žaluda a pěkně začal honit. Najednou zrychlil a vystříkal se. Měl to na ruce na stehně odkud to šetřel a pořád se Koukal na mě. Netrvalo dlouho a já stříkal taky. Pak jsem ho schoval a odjel domů, kde jsem si celou situaci znovu vybavoval a vyhodil se znovu. Takhle jsem přišel na mojí úchylku a zálibu v jednom. Jaký jste měli první zážitek vy?
Vazne krasne,bylo to super vid. Ja dkoro tosame jen byl takovy slasdky dedousek honil mi ho taky a knoural pusinku jednu pusinku,,,,,nechal jsem ho a krasne mu vymrdal pusinu uf reknu ti te bile huste mrdky byo a on jen jooo juuu jeste.Skvele byl vonavy mekoucky uchylacek,za tyden jsme se na sebe primo vrhly,i libacka plakal stestim kdyz jsrm mu plnil pusu.
Waw. To já se tam už nevrátil. mám zkušenost, že podruhý už to není nikdy takové.
rano jedu od Jihlavy na Prahu a pokud mi pisneš tak se svliknu a vyhoním 606 210 002 je li zájem
V pondělí jedu Praha Brno :) uzijeme si ?
taky to rád dělam, kde je ten park?
ahoj..kde ty videa na tom odkaze najdu...?
kde to je? A co tam lze potkat?
Napis mi mailem, vymenime zážitky i zkusenosti.
uchylky@centrum.cz
uchylky@centrum.cz
Ahoj ja havířov ale rom jestli nevady
Taky bych s někým venku pohonil , třeba i nahotil . Ostrava .
Kam chodíš?Já OV,BI,51..........
ja Chodim nahotit do Atošek kde je nuda plaáž ale chodivam s druhe strany kde se neplati bud zajdus někim nebo klidně i vetšiskupinku chlapu mně většiskupina chlapu nevadi sem take Muuž s Ostravy mně 51/196/76/17cm bi dole vyholenej
Brno a okolí... Jsem ještě docela začátečník v těchto venkovních hrátkách s jinými muži, ale strašně mě láká nějakého nachytat, jak si honí a nebo se rovnou domluvit na společné hoňce venku... Chodíte někam? Domlouváte se, kluci?
Dnes se chci projít tady v tomto okolí (48.8441925, 17.1447809) kdyby se chtěl nějaký chlap přidat. Je to v Hodoníně a něco po 19h.

Masturbace chlapů přírodě
Kam zajít pro zážitek v Pardubicích?