nevěra.

následně problémy po nevěře ze strany manzelk

Podívej se na netu na prášky, které ti zajistí pořádnou erekci a prodlouží výdrž jak dlouho budeš chtít.Manžel nevydrží nějak dlouho, ale když, jsem jednou přivedla dom dvě kamarádky, tak měl od kámoše tabletky TAPADOX nebo TADAPOX a vzal si jen půlku a všechny nás zničil.Občas si dá čtvrtku a říká že vydrží jak dlouho chce a působí to 3 dny.Stojí mu jen když chce.
Hrajete sis ohněm pánové. pamatujte že každá ale úplně každá ženská je kurva. jen když jí k tomu dáte příležitost. Ta moje mrcha to má v sobě a snad za to ani nemůže. To ovšem nemění vůbec nic na tom, že je to kurva největší.Přál bych všem se kterejma mrdala aby si potykali třeba s HIVčkem nebo podobnou fajnovostí která provází podobné děvky.
Pánové je to rajcovní zážitek ,fakt bych to přál každému vyzkoušet.ale s chlapama spolehlivýma je to tu bída
Taky mne tato představa šíleně rajcuje,ale žena o třetím nechce ani slyšet!!!
tak zkuste přibrat do trojky muže/je teda těžký slušnýho sehnat/ a poznáš to co tě tak vzrušuje na vlastní kuži. máš asi v hlavě tu představu jak ji píchá jinej a proto jsi tak brzy.Zažij to ve skutečnosti je to super