Questo post è stato eliminato dall'utente.
Vadaš zajtra?
bude otvorený, čakajú Ťa
Vo Francúzsku ich je kopec a majú aj Američania plno.
je tam niekto z amaterov tento víkend ?
Ktorá žena alebo pár sa chystá do Štúrova ? Píšte poštu pls
Zajtra niekto ? Celý deň tam budem, kľudne ss :)
Ktorá žena alebo pár sa chystá do Štúrova ? Píšte poštu pls
(edited)
Dnes 11.6. žena alebo párik na nuda pláži na Vadaši ?
4.7. po 15:00 hodine idem na nudapláž žienka pár skym Sa dá pokecať?
ahoj kroru slecnu tam mozem stretnut v piatok ???? pripade par ???
tiež sa tam chystám, dá sa niečo podniknúť?
Žena alebo pár ktorý sa nachádza momentálne v Štúrove a chcel by sa stretnúť s mladým 18 ročným chalanom? Pošli mi správu
Teraz som na vadasi kto sa pridá
caute
ako to vyzera na Vadasi, byva tam stale plno, vsetky lehatka obsadene hned pri otvoreni ?
Mozno cez vikend prideme si oddychnut.
ako to vyzera na Vadasi, byva tam stale plno, vsetky lehatka obsadene hned pri otvoreni ?
Mozno cez vikend prideme si oddychnut.
vcera sme boli. plno bolo maximalne.
len skoda ze majitelia vadasu na nas tak se... kakaju. Ani najmensia snaha urobit pre navstevnikov nudy nieco ustretove. Myslim tym zvysenie kapacity a v pripade priazniveho pocasia natiahnut sezonu aspon o prvy septembrovy vikend. teraz sa ukazuje aj dobre pocasie a sviatok praje predlzenemu vikendu ale vostvrtok uz bude retaz na brane.
len skoda ze majitelia vadasu na nas tak se... kakaju. Ani najmensia snaha urobit pre navstevnikov nudy nieco ustretove. Myslim tym zvysenie kapacity a v pripade priazniveho pocasia natiahnut sezonu aspon o prvy septembrovy vikend. teraz sa ukazuje aj dobre pocasie a sviatok praje predlzenemu vikendu ale vostvrtok uz bude retaz na brane.
aj my sme boli 28.8 na vadasi uz hned rano po otvoreni nebolo si kam dat veci ale bolo super a super ludia pohodicka lepsie ako u textilakov
My ani nikam inde nechodime len na nudu ked sme vo Vadasi. Len pozor pri vychadzani, ze sa treba obliect :):)
Nazdar slečny cely týžden budem relaxovať na vadasi od 20 do 26 . 8
Mozeme dať caficko a nezáväzný pokec
;)
Mozeme dať caficko a nezáväzný pokec
;)
Krásny deň,je to tu poloprázdne.
V sobotu bolo plno nebolo si kde lahnut cez tyzden je to pobiednejsie
Ide niekto tento vikend? Tyzden nazad bolo uzastne v sobotu horuco
Ahoj rad spoznam pohodovy par co chodi na nudu cbodievam pod stan keby sa niekto nasiel mohli by sme si pekne uzit v trojici len hetero pary pekne leto vsetmym
Ahoj. Kto ide na nudu 25.6, sobotu? ;)
Viete poradit ako to tam byva v sobotu je to moc preplnene ci da sa najst miesto? Bo v tyzdni je to celkom ok
V piatok 17.sa chystáme do Štúrova na nudapláž nepridá sa podobný pár ,muž.
Ahojte budete aj zajtra na vadasi? Rad chodim na nudu 0949 392 704
Skoda ze v piatok ja idem v sobotu to by som sa rad pridal
bol uz niekto v sturove ?
nieco nove alebo po starom ?
zaujima ma najma zvysenie kapacity, lebo tych par lehatok je zvycajne obsadenych hned po otvoreni.
nieco nove alebo po starom ?
zaujima ma najma zvysenie kapacity, lebo tych par lehatok je zvycajne obsadenych hned po otvoreni.
na nude vobec ziadne zmeny,ani to nezvacsili ako o tom bola rec,,,vsetko po starom...
Veru vsetko po starom ale tak ja chodim vzdy hned rano tak sa mi utrafi
Tak co ludia kto sa chysta na otvorenie popripade ma nejaka zena chut ist somnou budem rad
Ja sa tam zastavim vzdy ked idem tym smerom je tam super aj ked je to male,len mi vadi ze tam nemam s kym ist. Ak by al niekto chut budem rad spolocnosti.
No nebolo by zle spravit stretavku amaterov vo Vadasi
aj my sa chystame ako kazdy rok je tam super
Ahoj, kedy idete, rád vás spoznám ;)
byvalo tam vraj super, chodievala tam kamaratka z Lucenca, snival som o tom ako ju tam stretnem v nudazone ... a neskor si budeme opisovat pri kave nase pocity po stretnuti bez plaviek.
aj my se tam boli raz.take trosku malicke.ale celkom sa nam to pacilo.oddychli sme si.nebola taka tlacenica ako v textilackych bazenoch.
Uz sa tesim na sezonu bol som tam tri krat minuly rok a bolo super aj ked take mensie.
bude aj tento rok nudabazen?tento rok chcem navstivit
ešte je stale zatvorené ?

Vadas Sturovo
Nudaplaz