Partia zien a sluha

Nájde sa partia zien vo veku 35-60r z Prahy

Zdravim :) som 25 rocny subik a veľmi ma vzrusuje predstava sluzit partií žien na dámskej jazde napríklad ako darček pre jednu znich :) pritahuju ma viac zeny v zrelom veku idel 35-60r ma! Vysoku stihlu postavu a kratke hnede vlasy... pochadzam zo Slovenska ale zijem v PRAHE
Vyzliecť sa pred ženou aj mna laka.
Alebo nahá obsluha na dámskej párty.
Alebo sa zahrať na fotografku a modela.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Už som to skúšal, je to zaujímavý pocit vyzliecť sa do nahá pred ženou ktorú vidíš prvý raz v živote a potom jej plniť želania.
Žena ale nikdy nechce to čo by si chcel ty tak pozor na to.
..šlahni si to do Zoznamky šup šup
Zdravim :) viem že pre niekoho to môže byť otravjuce vidiet takéto príspevky v fórach ale som chalan a kebyže to dam do zoznamky bude to hneď až na 6 strane a behom nasledujúcich 2 hodín si to už nikto nevšimne keďže to bude na 15 strane a Topovatbsa mi to zase nechce...
Nuz a takych ako Ty je tu milion a manu pocit ze to ich je najdolezitejsie a Ty este dokazes napisat topovat sa mi necbce tak to tu radsej s prepacenim za vyraz zahltis picovinami ktore su Tebe prospesne aspon tak to vnimas.Tak ako ten chmulo nedavno co si chcel honit cez telefon.Chlapci trocha rozumu a pis tam kde to patri.A ked to prejde dozadu znova napis.Vsetky zeny sa trhaju o sluhu ved v praze je blaze ta si tam naraz nejaku sikovnu cesku a liz jej anal ako spravny sluha.Vela stastia.
pre orange
1+
....................................................................................................................................................................