Ja som bol raz zvedavy na jednu zenu starsiu odomna mozno 40r. Byval som na ubytovni pri pezinku a ona tam byvala tiez, rozvedena sexy milfka. Nosila volne letne saty a opalovala sa na zahrade no posobila dost odmerane...iba odzdravila a nic. No nechavala pootvorene dvere na izbe ked tam nebola...bola to hned izba vedla mojej. Lakalo ma tam nakuknut no bal som sa ze ma niekto nacape, ale raz som sa odvazil a len tak som pozeral po izbe rozbuchalo sa mi srdce a hned som vysiel a spravil som dobre lebo odrazu sa zjavila na chobe tak som mal stastie. Na druhy den som si vsimol ze sa opaluje tak som mal moznost ist zas do izby... uz som bol odvaznejsi lebo aj keby sla hned hore trvalo by jej to mozno 2 minuty...nakukol som a hned som otvoril male dvierka na skrinke bolo tam jej spodne pradlo... sexy cipky vzory, tanga uplne sexy pradielko... mal som chut ho tam ostriekat no napadlo ma ze vy s toho mohla spravit halo tak som neriskoval... kto vie ako by reagovala to ma zaujima do dnes. Tak som si pradielko len ovonal a pekne ulozil spet....
koho môžem diskretne pozorovať v Ružomberku?
Niekto Po ? Ci pozorovatel alebo na pozorovanie?
vsimli sme si ze nas pozoruje chlap oproti z domu po veceroch vas nazor?
Ahoj i mne moja nedavno hovorila ze nas pozeroje nekdo s oproti bytovki ..mi sme na prizemi a on na 3.p
Ano? Krása.tak sa mu ukážte alebo ho zavolajte na kávu a predvedte sa mu zblizka.to by som urobil ja
tvarime sa ze nevieme o tom...
V podstate ja mám rád aj aj. Mám rád keď sa na mňa niekto kuka, aj keď sa hrám so sebou. A tak isto sa rád pozerám na iných.

zvedavost
cuckold skusenosti ????