Questo post è stato eliminato dall'utente.
Čauko, napíš mi správu môžme ísť spolu
Info o tom ako to tak preboha a či sú tam aj samostatne ženy , správu poprosím
Ahojte .. chystám sa tento týždeň cca streda .. prida sa niekto .?
Ahojte . Rád by som sa dal dokopy s nejakým párom . Nájdem? Niečo vymyslite .
V sobotu 8.2. Sme boli s manželkou vo vírivke vonku a prisadol si k manželke chalan a pekne ju vyprstoval. Ak si tu daj vedieť
Chceme ist dnes 28.12 na ,, štefansku zábavu" do Senca.... máte skúsenosť ? Ďakujeme
Bol tento rol už niekto na večernom kupani bez plaviek? Aka byva účast? Dakujeme
Ahojte my parik ideme dnes vecer do Senca na wellness :) plánuje ísť tiez nejaký sympaticky parik dnes ?
Wellnes večer býva iba v piatok a v sobotu :) :) :)
Ahojte.
Pôjde niekto tento rok na wellness večer do aquaparku senec? Predpokladám ze prvy termin bude niekedy v októbri.
Pôjde niekto tento rok na wellness večer do aquaparku senec? Predpokladám ze prvy termin bude niekedy v októbri.
No, ja sa uz velmi teším. Chodím kazdy rok.
Je to neskutočne skvela forma relaxu, a samozrejme pekných žien na ktore je neskutočný pohlad
Je to neskutočne skvela forma relaxu, a samozrejme pekných žien na ktore je neskutočný pohlad
Ahojte, našla by sa fajn žena, ktorá by so mnou dnes večer navštívila wellness ? ☺️
ženu môžeš vziať úplne vpohode... je tam výrazná prevaha párikov nad samotnými mužmi. Chodievam pravidelne, a áno, nájde sa aj jeden dvaja očumovači, ale páriky sú zakažným vo výraznej prevahe... z mojej skúsenosti je to väčšinou len o relaxe, pohode...ak očakávaš nejaké orgie, budeš sklamaný, odvážnejších párikov býva úplne minimum...
Ahojte, plánujeme ísť s priateľkou. Chcem sa len opýtať, či je aj reálne, že sa počas večera uvoľnia aj nejaké lehátka na odpočinok? LEbo keď sme boli pred niekoľkými rokmi, tak takmer vždy boli obsadené takým slovenským spôsobom "hodím tam uterák, aj keď tam práve neležím".... vopred dík za odpoveď
Aj ja sa chystam vecer 🙂🙂zoznamim sa s niekym? 🙂
Nemyslim si, ze je to prave miesto, kde sa da zoznamit. Boli sme s milacikom a dost nas prekvapilo, aka je tam "masovka". Vela ludi, pri saunovom rituali natlaceni ako sardinky, chybala tam taka pohoda a intimita... pacilo sa nam slobodne plavanie
ak by mal niekto predstavy, ze tam niekoho zbali a zazije o 5 minut rychlovku v saune s neznamym/neznamou hmmm 

to sa asi nestane. Ale ak tam pridete so svojou laskou, mozete zazit cokolvek
Preplnené klaustrofobické saunové rituály presahujúce kapacitu sauny. Keď vyložia ovocnú misu, vrhne sa na ňu stádo kobyliek a pôsobí to tak typicko slovensky. Všetci sa tam tvária tak bezpohlavne. Samozrejme nesmie chýbať nejaký ten miestny korpulentný “zabávač”, ktorý všade bol, všetko videl a má potrebu stále tliachať. A rovnako ľudia neznalí správnemu spôsobu saunovania, či ženy zakrývajúce si prsia, lebo veď práve na ne je celý Senec zvedavý. Takže jediné šťastie je mať so sebou svojho miláčika.. a napríklad ocitnúť sa v Hamane po 23 osamote🙃.
Ja som kvôli tomu tam prestala chodit. A radšej zájdem do Maximusu do Brna.
Ahoj chodia jasne ja tu pracujem napis spravu poviem ti viac ;)
Párik sa nepridá.
Pridajú sa len samé upotené párky.
Rozumej- Pridajú sa pritrtnutí podivíni čo ich žiadna nechce, tak sa úlisne tlačia k cudzím párom, očumujú, vnucujú sa a obťažujú ich pri romantike vo dvojici. (edited)
Pridajú sa len samé upotené párky.
Rozumej- Pridajú sa pritrtnutí podivíni čo ich žiadna nechce, tak sa úlisne tlačia k cudzím párom, očumujú, vnucujú sa a obťažujú ich pri romantike vo dvojici. (edited)
Ja sa chystam dnes, koho tam stretnem? :P
kto sa dnes chystá/pridá na večerný wellnesík? zrelaxovať, pokecať? :) žena/párik?
Ideme v piatok, sme parik 45 a 50 , sportove postavy
My se chystame na nocni wellness, nejvíce ludi je asi v piatok, od 22.00 se to začíná vyprazdnovat jak odcházejí ti co byli na normálním wellness. Dá se řešit ve virivkach a parní sauně a bazenoch. Pokaždé tam jsou nějaké páry co sexujou. Neviděl jsem že by personál něco řešil. Ak se chysta nějaký muz může se k nám pridat...
Ide dnes niekto do senca na prvy welnes vecer?
O ktorej hodine priatelia je ideálne tam ísť? Kedy večer to začína?
Ahoj, my ideme s priatekou tuto sobotu. Obaja sme mladi pod 30r. s peknou postavou :) Nedavno sme boli na nasom prvom nahom wellness v Permone a velmi sme si priali, aby si to nejaky iny par zacal vedla nas rozdavat. Nakoniec sme si to spravili len sami. Tentokrat by sme mohli mat viac stastia, hm? :)
Este aby som upresnil, chystame sa tentokrat do Senca. :)
Pekne zozadu to bolo v tom potoku vnutornom :)
My chodievame na Moravu. Je tam suoer,ale tiež tam asi len my dvaja sexujeme.
Áno :-). Aj ja som bol. Boli taký veselí a bezprostrední.
Personal riesi "babranie sa" ktore vidi, t.j vacsinou vo vnutornych vyrivkach. Ak sa deje nieco dnu v saunach, resp. vonku v bazene personal nevidi, neriesi.
Zdravim, ake mate osobne skusenosti? Ake to tam byva? Byva vela ludi? piatok vs. sobota? Deje sa tam nieco? Dakujem
Mozem ta zobrat ;) Co ty na to?
Ano spominam si, tusim mal aj dlhsie vlasy a kerku...Dobre bolo v piatok :)
Ty si asi mylis wellness vecer s amaterskou stretavkou. My, narozdiel od teba vieme, ze sme v saune a nie na swingers. Urcite tam budeme oslovovat cudzich ludi. Kvoli takym otravnym, ako ty, to tak potom vyzera, ze kadejaky uchylaci otravuju na miestach, urcenych na relax.
Sú to fakt divný ľudia. Takých tam je žiaľ neúrekom.
Ahoj bolo veľa ľudí?
Tento piatok sa chystám aj ja a rád by som s niekým pokecal
Tento piatok sa chystám aj ja a rád by som s niekým pokecal
chodia tam sami pupkaci a stare pari
V zime sa dá v aqua skôr ako v lete
. Von sa do mrazu spravidla nikomu nechce, ale bazén s teplou vodou tam je - stačí preplávať cez tie visiace pásy. Ideálne, ak je fakt zima a voda sa odparuje, potom máte aj intimčo hmlový záves. Horšie bolo, keď to začalo byť práve zaujímavé a z hmly na brehu sa vynoril dáky údržbár
. Našťastie potom v tej hmle znovu zmizol. No a wellness - vonkajšia vírivka je fajn aj v lete. No a samozrejme vnútorné vírivky, tam páriky víria ako zajačiky, len, samozrejme, nesmie byť nával.
Krásny večer prajem. Chodím občas aj ja na večerné. Idem aj v piatok 17 ho. Je tam super atmoska. Viktor.
Som rada ze nie som jedina ktora tu napise ze sa tam da uzit ak je ta spravna partia a miesto a pre panov ktory tam nic nevidia ,dakedy by stacilo usmievat sa a prihovorit sa stava sa casto ze pani su tam velmi odmerany a pohlad vraha tak sa necudujem ze nic nevidite 😉🙂
jjéééééj, ale a by som sa prihovoril,ale neviem,ci to je vhodne ,ci prave ta zena alebo par to chcu, to je dost tazké fakt dostat sa do nejakej hanby
:-)
Lili0311: napis nejake znamenie ako ta spoznat tam,nejaku indiciu,neviem,nieco. sem alebo do SS, seriozne, vdakaaaa
:-)
Lili0311: napis nejake znamenie ako ta spoznat tam,nejaku indiciu,neviem,nieco. sem alebo do SS, seriozne, vdakaaaa
Nejaka damska spolocnost by sa nenasla na dnes vecer? Nebol som tam este nikdy.
My sa tiež dnes chystáme do Senca
Tak to budeme aj my tiež mame trocha farby na tele 

ide niekto tento vykend ??? s kym sa vydime ???
Funguje to tak doteraz? 😊..............................
Funguje to tak doteraz? 😊......................................................
19.10. Som tam šiel sam....hned po príchode som si siel dať Fínsku saunu .nik tam nebol ,tak som si rozprestrel plachtu a relaxoval nahý.....mal som neskutočnú chut vypustiť paru,tak som si ho začal hladit a pomalinky honit...po par minútach sa otvorili dvere a zjavila sa v nich nadherna žena...stihlunka,menšie prsia,príjemná tvárička.bez zaváhania si rozprestrela plachtu na tom istom stupienku len na opačnej strane sauny a ľahla si na chrbát nahá oproti mne....netusim či to bol zámer,alebo náhoda....par krát som na ňu mihol pohľadom a bolo mi jasne,že teraz v tejto saune potečie semeno :).do par sekúnd bol nádherne napumpovany a vystúpili na ňom všetky žily....som presvedčený,že počula ako si ho na nej honim....tieto zvuky vlhkej ruky a vlhkého vtaka sú nezameniteľné ;)....... našla si sa v tomto texte?napis ;)
Ahojte....koho tu dnes stretnem? ;)
Ahojte. No ja tam pracujem a musim povedat tie vecerne kuoania su krasne. Kazdy nahy nikto nic neriesi. Len to upratovanie potom. Chlapi treba striekat na partnerky nie na kachlicky
😁😁😁 Boli sme so zenou a iba jedny na druhych poskulovali a nist sa nedialo...
Senec je uuuuplne o nicom! A navyse je uz teplo, tak kaslite na wellness a sup ho do Rusoviec na cerstvy vzduch
Ahojte, boli sme vcera prvy krat na wellness vecery a lutujeme ze sme nechodili castejsie, super atmosfera, tolerantni saunujuci a super ceremonialy. Bol to predposledny vecer zamerany na ceremonialy tak okrem erotickeho ducha to malo aj trochu umelecke caro. Bazeny a sex vo virivkach je super, mozno je tam malo odvaznych ludi ako my ale dafajme ze sa to zlepsi :-) Tesime sa na novu sezonu. PS hladame parik co si to vedla nas uzival vo virivke...
Ahoj, cital som tvoj prispevok na fore, tykajuceho sa navstevy nocneho saunovania aquaparku v Senci tento piatok.
Neviem teda, ci sa chystas sama, alebo s priatelom ako parik..
V kazdom pripade, je pre mna nesmierne vzrusujuce nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke.
Co tak spolu zazit trosku adrenalinu?
Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
Predstava je asi taka, predom sa dohodnut na nejakom case, pripadne signale kde sa akoze nenapadne sretneme. V ktorej virivke, ci to bude jedna z dvoch zasitych vnutornych, alebo vo vonkajsich bazenoch..
Tvarit sa akoze nic, a pritom pod vodou sa nenapadne jemne dotykat, stale intenzivnejsie a intenzivnejsie.. samozrejme, hranice urcujes Ty, nie, znamena nie.. :)
Ak som ta zaujal, rad rozvediem debatu dalej.
Tesim sa na odpoved.
Martin
Neviem teda, ci sa chystas sama, alebo s priatelom ako parik..
V kazdom pripade, je pre mna nesmierne vzrusujuce nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke.
Co tak spolu zazit trosku adrenalinu?
Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
Predstava je asi taka, predom sa dohodnut na nejakom case, pripadne signale kde sa akoze nenapadne sretneme. V ktorej virivke, ci to bude jedna z dvoch zasitych vnutornych, alebo vo vonkajsich bazenoch..
Tvarit sa akoze nic, a pritom pod vodou sa nenapadne jemne dotykat, stale intenzivnejsie a intenzivnejsie.. samozrejme, hranice urcujes Ty, nie, znamena nie.. :)
Ak som ta zaujal, rad rozvediem debatu dalej.
Tesim sa na odpoved.
Martin
Som bisexual a hladam seniora v Senci nad 55r na spolocny relax
hoj .. niekto dnes do senca ?? kocka parik ?? dik
Chystam sa tento tyzden tak som zvedavy.
Inakk neviem ako dakedy,ale chodim do Senca na welnes večery pravidelne,ale nie je tam ani náznak od nikoho že by tam nieto sexoval,alebo tak. Cital som rozne fora,ze tam mnohi robia toto a hento,a ze v sprchách atd. Ale nic absolutne nic, mozno iba smelé páriky vo vírivkách,ale nic viac
ahoj .. kocka par na dnes do wellnes .. TT SC
Áno
Teraz sme odtial prišli . Bolo super
Urcite pojdeme aj nabudúce ;)
Teraz sme odtial prišli . Bolo super
Urcite pojdeme aj nabudúce ;)
U nas mate saunu aj virivku, chodia k nam len a len páry a nemusite dufat ze sa nieco erotické stane, u nas je sex vsade. Takze ak naozaj chcete zaziť kefovačku v saune alebo vo virivka tak jedine u nas!!! Melody club vyškovce...
zajtra ci pozajtra niekto,nechcem ist sam
radi by sme to tam odskúšali - ešte nespoznané, - len aby sa vo wellness nepohybovali primitívni a čumilskí plavkoví chmuľovia
Neboj, personal tam plavkovych nepusti
Nedá sa podchytiť nejako aj personál...aby sa tam mohla zorganizovať super swingerska...na tajnáša
wouu - to už by bolo ako "raj v Senci"
Pridite v piatok niečo podnikneme
tak teda niekto v piatok pride ? nech si to dohodneme. napr. o cca 20:30 na nejakom mieste priamo vnutri.
ale je potrebné prísť ako pár... !!!
Bolo by to fajn...ale je tam počas týchto večerov zakázané akékolvek erotické správanie
bol som tam vzdy mimo tychto vecerov, vacsinou zaciatkom tyzdna a vzdy sa tam dalo nieco.
tak ak nas bude viac prídeme určite sa zabaviť
Ja sa dnes chystám :) Rada by som prijala ženskú spoločnost :)
My mladi párik, ideme na wellness do Senca na Valentína 14 februára večer, pridá sa niekto ?
Ty si chlap, nie mladý párik, tak tu nepíš drísty, za to že do sáun chodíš očumovať páry, radšej sa douč gramatiku materinského jazyka.
V týchto zariadeniach je to dostatočne preplnené samotnými chlapmi stredného veku a podivínmi bez partnerky, a to aj bez takýchto oznamov na amatéroch. Wellness neni swingers a nemýl si to ani s ošťatými záchodkami v centrály.
Na Valentína sa predpokladá že na valentínsky wellness pôjdú páry a chcú mať romantiku. Mentálne spôsobilý chlap by sa cítil trápne ak sa sáčkuje k párom, ale stroskotanci z amatérov si žijú vo vlastnej mentálnej lobotómii.
V týchto zariadeniach je to dostatočne preplnené samotnými chlapmi stredného veku a podivínmi bez partnerky, a to aj bez takýchto oznamov na amatéroch. Wellness neni swingers a nemýl si to ani s ošťatými záchodkami v centrály.
Na Valentína sa predpokladá že na valentínsky wellness pôjdú páry a chcú mať romantiku. Mentálne spôsobilý chlap by sa cítil trápne ak sa sáčkuje k párom, ale stroskotanci z amatérov si žijú vo vlastnej mentálnej lobotómii.

Aquapark SENEC -WELLNESS VEČER
Stretavka v Senci v ramci wellness vecera
Co takto zalozit skupinu ludi, ktory by spolocne navstevovali wellness vecery v SC v aquaparku
viac o akcii
http://www.aquaparksenec.sk/wellness-vecer.html
v podstate ide o volny pohyb po aquaparku bez plaviek vstup do bazenov a do wellness.
Nejake napady ?