Holka nechce sex

Mám problém, moje přítelkyně nechce sex

Moje holka to prostě nechce. Já jsem na sexu závislý a potřebuju to každý den. Už jsem kvůli ní udělal ústupky a spokojil bych se i se sexem obden nebo jednou za tři dny. Ale jí se sex nelíbí a stačí jí to jednou za tři týdny. Nevím co s tím, náš vztah to hrozně rozežírá. Už jsme spolu dlouho a já vyzkoušel spoustu věcí aby "změnila názor". Nevíte co by se dalo udělat, aby to začala mít ráda? Je jí 22, neumí eroticky přemýšlet a nikdy v životě nemasturbovala...
Tak jí nech být, najdi si jinačí :)
NikyaDomey
NikyaDomey Inattivo 9 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jedná se o vzájemnou přitažlivost,lásku a schopnost se umět uvolnit.
Bože Ty jsi debil *1*..........
Každej chce sex. Záleží na tom s kým. Tedy: každej chce sex s někým, kdo se mu líbí, kdo ho vzrušuje.
-V prvé řadě máknout na sobě, a to platí i pro ženy. Pupky, špeky, čistota, účes...potřeba to zkouknout. Zapřemejšlet na co letí
.-Další podstatná věc je chování celkově. Když mě někdo nebaví až vytáčí, může vypadat jak chce dobře, ale stejně nemám zájem.

Osobně mám otestováno:
1) nebavila mě, tak jsem koukal po jiných, sehnal si milenku.
2) Najednou koukám, že se mi zase líbí - měla totiž milence a začala se jinak chovat, oblékat a tak.
3) Asi i já jsem se trochu pozměnil ( jinak bych milenku nesbalil), takže se mnou zase chtěla spát i ona.
5) ukončili jsme milence a za čas skončili zpátky v bodě a)....

Nakonec jsme to radši odpískali, protože žijeme jen jednou. A já si tedy nestěžuju*14*
To u nás už to došlo tak daleko že já byť sem dřív o sex s ní hodně stál, tak já už bych sám odmítnul, to věčně ukecávání a snažení se mi to tak zošklivilo, že už bych to ani nechtěl. A stačily na to dvě dcery a z ženy je hysterická frigiditka... dřív to šlo každý den... a těch praktik, no a teď to máme třeba jednou do měsíce rukou mnohdy ani to ne.
Sexuoložka radí že se mám jako muž doma víc snažit.. po půl roce a žádný výsledek, nemít ty děti, večer se stěhuju, i samotnému by mi bylo líp.
Tohle je od těch ženských snad největší sviňárna, ona své má...a nějaký pokus o kompromis?..ale jo no jasně...blbé ksichty a výmluvy, to by bavilo jen hluchoněmého. Já bych se bohužel taky přikláněl k tomu vyměnit,... snažit se jí to vysvětlit je o ničem, kdo prostě věřit a slyšet nechce stejně neuvěří a poslouchat nebude.
Vyjma toho vztah to skutečně dokáže rozleptat velmi rychle.
Kdysi sem přemýšlel kde se berou ty inzeráty "mladá maminka s dvouletým rošťákem" už to vím:-/
Buď to střevo vymeň, nebo půjde po žních k Turkovi, ehm ke mne *2*
Půjč mi ji na víkend a vrátím ti ji jako nymfomanku *75**75**87*
To samé mám i já. Je to ve mě boj. Nechat vše po 18letém manželství a jít někoho hledat. Nevím co s tím a nikdo mě stejně neporadi. Do její hlavy nevidím. Když se zkouším ptát co zatím je a proč už to není jak dřív. Odpoví : prostě nemám chuť a nenalehej. Je to spíš na dlouhou debatu. Jestli má někdo zájem si o tom psát. Chci si psát jen ale s tím co tohle chape. Chlapske řeči typu vyměnit je blbost. Když mám někoho rád přece ho hned neodkopnu. Musí být nějaký způsob *39*
ahoj,nejlepší řešení,pokud se nechceš dlouhé roky trápit,najdi si jinou.Když na to není ve 22,nebude jí to bavit nikdy.
Tak ji výměn za jinou.....já to udělal a ve je ok
Pokud se kvůli tobě nechce snažit, tak tě nemá ráda.
Přesně tímhle jsem si prošel před dvěma lety. V té době jsme byli s přítelkyní třetím rokem a jak píšeš, vůbec na sex nemyslela. A to já zase hodně. Hrozně mi to vadilo, x-krát jsem jí to řekl a když už to vypadalo, že by se to mohlo zlepšit, vydrželo jí to jenom chvilku. Taky nikdy nemasturbovala sama, nevím proč, nechápu to. Před těma dvouma rokama už jsem se s ní chtěl rozejít. Nebyl jsem to schopný dál snášet, nešlo to vydržet. Sedl jsem si s ní o vysvětlil jsem jí svoji situaci jak to vidím dál. Tehdy mě poprosila, abych jí dal ještě šanci a já se nechal přemluvit. A můžu říct, že to dopadlo skvěle. Vzala si to k srdci. Začala přemýšlet o sexu. Prostě se nějak odblokovala, asi si to uvědomila. Začala si sama od sebe kupovat sexy prádlo, naučila se mě svádět, chtce to i třikrát, čtyřikrát do týdne. Dokonce teď už i masturbuje sama. Chci tím jenom říct: Naděje žije, pokud by byla ochotná uvědomit si to a zamakat na sobě.
To znám, ale u opačného pohlaví. Chodila jsem s klukem, který byl super. Hezký, chytrý, hodný, ale nestačil mi v posteli. Chtěla jsem to mnohem častěji než on a i když jsem ho tehdy milovala nešlo to překousnout. Musela jsem to ukončit, protože jsem si prostě připadala neuspokojená. A vůbec toho nelituju. Teď mám úžasného přítele, který mi v posteli naprosto vyhovuje a je to bomba.
Můžou v tom být taky prášky - antikoncepce. Radil bych třeba na 3 měsíce vysadit. Ovšem je potřeba myslet na to jak si dát pozor. My jsme bez prášku už asi 5 let.
Jestliže jste v tomto směru oba tak jiní,tak se také přikláním k názoru na změnu.V mém bývalém vztahu to po cca deseti letech začalo být podobné a nakonec nám to přestalo klapat úplně.Chyběla intimita a stali se z nás jen kamarádi.Prostě jsme si přestali být blízcí.Teď máme každý svůj vztah a jsme spokojeni.
Rychle se rozejdi, ale hned !!!
No to má frajer teda hodně dobrý *3*
Tak to zase ne, tím jsem si fakt jistý. Ona prostě neumí sexuálně přemýšlet. Nemá potřeby.
Ta moje po 12 letech manželství sex nechce. Je to již více než 5 měsíců, co bylo naposledy. A když jsem se snažil zpestřit to nějakými praktikami, jako třeba análek, tak to jsem hned nechutné prase.
sex s s tebou nechtela protoze te treba podvadela
No jde o to, že ta moje no nikdy vlastně sama nechtěla, neměla chuť. I když se nudila v posteli, stejně by ji nikdy nenapadlo, že by třeba mohl být sex. A mě jde o to, jak ji naučit, aby na to dokázala myslet.
To je jako by jsi psal o té mojí:-). No .... ja se o to pokouším už dlouho. Ale je to přesně jak píšeš. To není o tom že něco chce a neco ne. Ona o tom vůbec nepřemýšlí. Podle mě na sex vůbec nemysli. Asi jako kdyby se někdo divil mě, že mě nenapadne si zajít odpoledne na operu :-)
Tak to je pravda, mám doma stejně. Sex byl jen občas a teď, když máme dítě, tak už není vůbec.
To se někdy stane,vždyť pár procent populace to tak má... sex chtít bude jen pro zplození dětí ... s tím se smiř....