Ste tam aktuálne niekto práve teraz ?.ako to tam vyzerá
No, bol som dnes o 20:00 a úprimne si tu neviem predstaviť ani že by som sa vyzliekol do naha ani že by sa tu dalo čokoľvek dospelé zažiť. Milión deti, milión dôchodcov. Asi by som naozaj vyzeral divne a aj by som sa tak cítil ...
Dnes / Zajtra v noci niekto sa ist kupat?
My určite chceme sex
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato.
No pekne. Asi si ju poriadne nestrazil.
Questo post è stato eliminato.
Jo. A potom si sa zobudil :)
Chystá sa tam niekto dnes ? Chceme tam ísť dnes.
Kto kalameny ? Chystáme sa
Včera vnoci sme boli super bolo 😋
Ahojte, som Leo teší ma 🤫 Ja by som sa ku vám rád pridal, keď pôjdete opäť smer Kalameny. Ozvite sa mi, kľudne.
Co bolo super kupanie alebo sa tam daj aj nieco zazit ? 😊
Chceme ist v najblizsej dobe aj karavanom
Keď tu budete budem rád ak má kontaktujte rád by som sa pridal bývam odtiaľ 5min. Cesty :)
Ahojte, dajte vedieť kedy. Pridal by som sa.
Chystá sa niekto v dohladnej dobe?
Chystáme sa tam niekedy teraz určite využijeme aj saunu čo tam je :)
Tu saunu prevadzkuje moj kolega, ma ich viac po slovensku....
Nejaký par co býva poblizku a chodí sa tam kúpať, alebo z dedinky vedla ??
Ty si vazne myslis, ze tu najdes par, ktory bude ochotny ist v noci do nejakej sauny s partiou ozratych pubertakov ?
medvede neodpisuju na otazky
Kto sa chystá na Kalameny?chceme tam ísť prvy krat...
Bol si? Aj ja by som chcel skúsiť
Ak sa umúdri počasie tak by sme večer asi išli zrelaxovať. ….
Ja mám skúsenosti z danej lokality, niekoľko krát tam bol . Krásne prostredie a zaujímavosti
Koniec prázdnin pár k páru poprípade samotná žena dnes ? Môžme ťa vziať snami
Len ja nie som v páre, muž som a vy nehľadate len muža, či ak máte priateľku, susedu, že k nej, bol bi s ňou pár
Uvedomujes si aj, aky si kkt ? Ale za pokus nic nedas, ze ?
Určite nue väčší ako ty
Cauko kto dnes na pramen par sólo žena
Ahojte dneska pár na Kalameny alebo samotná žena ktorú zoberiem po ceste tam aj naspäť ... Píšte 😂😊😊
Koncom Jula sa chyatame na par dni do Lúčka, tak by som rad zabehol aj na Kalameny
Ahojte, išiel by niekto v noci teraz pred Vianocami?
čo tak liptovský ján? chodí tam niekto?
ahoj chodime obcas do kade
chladnejsie ako kalameny.ale pohodicka
chladnejsie ako kalameny.ale pohodicka
Kašlite na Kalameny, ak chcete niečo zažiť. Tak Lukavica pri Žarnovici je na to ideálna... 😍
Idem to teda omrknúť. Lepšie skúsiť ako iba počuť.
Od prírody po termálny prameň sa dá všetko zažiť je tam veľa možností
To sme zažili aj my,cez prázdniny je to tam hrôza,preto chodíme mimo prázdnin,keď je kľud.
Áno,aj my tak chodíme,ale cez týždeň.
V kete je to tam plné, ideálne do ternalu je v období október ÷marec ,na iné činnosti celoročne
Už teraz nie,možno ešte cez víkendy,my chodíme cez týždeň.
Neodporúčam,teraz je to tam des.
No teraz cez prázdniny je tam ľudí veľa aj cez noc,hlavne ožratej mládeže.
Bol som teraz cez tyzden od polnoci do 3.00 bolo skvelo nie az tolko ludi pred polnocou sa moze aj vyprazdnit uz je to individualne kazdy den asi
Cez deň tam určite nahý nebudeš,by Ťa hnali odtiaľ bičom,chodia tam deti.
Rovnako ako večer,stále dosť ľudí,cez prázdniny ani nechodíme.
hneď teraz kúpanie kalameny ide sa pridať ktokoľvek ?
teraz v noci ku mne a kamosovi sa pridá niekto ?
Cawte chysta sa niekto v bliskej buducnosti na kalameny😉
Chystáme sa s manželkou niekedy cez sviatky v noci 😊
Teraz tu je bozsky klud a prazdno...2.ludia vo vode 🙂
Šiel by som , nejakú partičku zmotat s párikom?
Poprosim vas, v noci od cca 23 do nejakej 2 je tam uplna totalna tma alebo je tam niekde nejaka poulicna lampa co tam robi teosku svetla alebo je to tam riadne osvetlene?
Ide niekto dneska na noc ? Pár alebo baba poprípade skupina ?
Nejde o to, ze by som sa bal. Skor ci je tam ako tak sukromie. Ked uz tam budem tak by som sa radaej vykupal nahy...
Neboj,medveďovi určite vadit nebude,keď budeš nahý
My sme tam raz zazili aj take ze si rozsvietenu celovku hadzali cez pol jazierka..chodime do vody v plavkach ale vecinou to dame po vhvilke dole..ked aj pojdes nahy..nik nic nebude riesit
My osobne chodime nahý. Takže tých pár sekúnd kým dáš dole župan alebo osusku a prejdeš ku schodikom šup do vody nikoho nešokuješ. A vo vode ta po tme nevidno. To by musel byt nejaký uchil čo na teba svieti z brehu ale to sa nám ešte nestalo. Ked si nás aj všimli že ideme nahy tak kus ticho potom šum a zas sa staral každý o seba. My si tiež nikoho nevšímame v klude si nájdeme miestečko pokecame poplavame ideme sa vyhriat ku prameňu a nik nič nerieši ….
A co třeba se domluvit na zítra ?
Dnes kalameny , nachádza sa tam niekto ?
Dnes v noci niekto kalameny od 22:00?
Aka tepla voda je v tomto prameni, je to teplejsie, ako v Grobe ? V noci sa tam kupe bez plaviek alebo to je take pomiesane ?
Podľa aktuálneho obsadenia , voda ma zhruba 1 m na výšku takže v noci pohoda bez plaviek za rozumného počtu kupujúcich sa a samozrejme bez pár výnimiek z baterkami pri vode , voda ma 33 stupňov priemerne takže ak ste neboli myslím že by sme sa tam dnes mohli stretnúť 😅
40 ludi, tak je fakt o nicom ...
Išiel by som dnes kalameny , pridá sa niekto ? Podľa cesty aj vyzdvihnem 😈
Zažili sme to,preto chodíme už len mimo prázdnin a cez týždeň.
Pridáte sa dnes niekto do kalamien na noc ?
Bol som prvý krát minulý týždeň večer po 20tej. Bolo tak 8 ludí a postupne odchádzali až som tam ostal sám.
Tak som si dovolil zhodiť plavky a trošku si zaplával. Super pocit to je. Potom prichádzal jeden mladý párik tak som ich obliekol radšej napäť nech sa nezlaknu že som nejaký divný.
Neskor prišli ešte 2 pári jeden mladší, druhý starší. Ja som sa dal radšej bokom. Bolo tam ticho klud, super relax. Asi tento týždeň zopakujem.
My sa tiez chystame..ale niesme bi
Nepridá sa niekto k páru na sobotu? Večerné kúpanie
Našli ste niekoho? Bolo veľa ľudí? Dnes je tu zatiaľ kľud, momentálne asi 10 ľudí.
Niekto dnes? Rad by som sa pridal. Kľudne nápis.
Prida sa k nam nejaky par cez sviatky na nocne kupanie?
Ahojte..bol niekto teraz niekedy v noci? Je tam stale tolko kriku alebo sa to ukludnilo?
Stále je tam viac ľudí v plavkách ako bez. To nie je nudaplaz ale termálny prameň. Ale hlavu vám nik neodtrhne keď budete nahý. My tiež podľa situácie a osadenstva buď plavky alebo ak to tam vyzerá na normálnych ľudí tak bez. Normálnych ľudí myslíme všetkých tých čo sa tam prídu odreagovať bez toho aby tam boli extrémne hlučný a čo nám najviac vadia su ty čo tam všetko fotia a dávajú to na soc. siete….
My sme boli včera, úplná pohoda.. bolo nás tam asi max 8 ľudí až nakoniec nikde nikoho. A čo musím pozdvyhnúť, že krásne čista až priezračná voda.
My sa chystáme niekedy cez týždeň ale asi až večer
Inac spustili bezprostredne pri jazierku kalameny aj saunu da sa objednat na nete na 3 hodky
Plavky ako uznas za vhodne..vecina ludi je tam v plavlach. Tiez sa chystam
No jedine v noci tam ist,lebo inak je to tam ozaj hlava na hlave
Dnes vecer (v noci) nejaky par?my zrejme po 22.30
Ahoj..ano ja idem dnes s kamaratkou cca 23.00 az 23.30 ideme 🙂
Ahojte, boli ste? A ako? Ľudí veľa, či dalo sa?
Budu na luckach hned vedel domluvíme se ?
Chodi tam ještě někdo sexovat ?
Hellou..no čo ako bolo? Oplatilo sa?
No presne som si aj myslel, že tak nejako ste dopadli. Asi fakt treba počkať, kým skončí leto, sezóna a uživať si to tam počas chladnejších večerov jesene, ako teraz s puberťakmi, kt.majú v žile
Nenechajte sa odradiť zlými komentármi. Strávili sme tam viac ako 24 hodín. Ďakujeme krásnemu páriku mladému za zazitok. Keď ste tu ozvite sa. Áno bolo tam celkom plno ale po polnoci sa to uvoľnilo. Bolo tam kopec pubertiakov ako píšete ale zase radosť pozerať na ich krásne telá. Žiadny fetaci nič. Určite sa vratime
Ahojte..niekto dnes na kalameny? Idealne po polnoci 🙂
Idem jasné dúfam že tam bude fajn
Tak v sobotu sme sa zas previezli na kalameny a musím povedať že sa to tam kus ukludnilo. Bolo síce dosť aút karavany na parkovisku čo boli väčšinou poliaci ale vo vode bolo pár ľudí kľud pohoda tak sme si to krasne vychutnali pri mesiaci v splne ktorý krasne dopĺňal tu atmosféru. Za nás to bolo v pohode.
Ahoj je teď někdo na kalamenoch ?
Určite bude,plno ožratých puberťákov,určite si užijete
Tam si teraz veru neuzijes,nebudeš mať šancu.
Kalameny, spoločné nahé nočné kúpanie v sobotu v noci nájdem niekoho kto sa pridá,....
Vcera bolo fajn..az na tu cestu..jedno auto tam aj vytahovali
Kalameny-asi uz nikdy viac,alebo iba cez týždeň boli sme tam v sobotu okolo 19.00,ale horor je slabé slovo,hlava na hlave,rovno sme sa otočili a išli preč.
No nič,asi si dáme budík a pojdeme v noci
Áno máš pravdu,to bude najlepšie.
A hlavne by som povedal, že je to tam teraz také nepohodlné (síce pekne prerobené) ale o pohoda relaxe reč byť nemôže, nakoľko hlboká voda a žiadne miesto na také to usadenie sa a relax. Jediná výhoda tej hlbšej vody, že dá sa čokolvek pod hladinou🙃
No mozno ze nie,my skusime cez tyzden.
Áno máš pravdu,asi len v noci potom ísť.
My sme rovno otočili a išli preč,lebo to bola sobota a stále prichádzalo viac áut,skúsime cez týzden ešte.
Presne tak,to sme aj my hovorili,bolo to len na škodu,teraz celé Slovensko okupuje toto miesto,tak len po 22.00 aj my len bez plaviek.
Kto sa zajtra prida,cca 17:00,zena alebo par,ja solo m
Vcera medzi 23:00-1:00 bolo suoer..minimum ludi,klud,voda fajn 🙂🙂
Ja tam chodim furt na nahaca...
Aj ja sa chystam dnes vecer na kalameny
Napíšem ti vlastnú skúsenosť. Áno žije to tam ale takou formou že je tam samý mladý človek okolo 20 - 30 kusov ktorý sú v štádiu "opitý" sú vo vode, na brehu a stanujú tam, môžeš zabudnúť na nejaký ten relax, ticho, kľud a niečo iné vo vode, moja skúsenosť z posledných návštev, už to nie je to čo tam bolo, ak má niekto iný názor ako ja, je to možné ale to čo som napísal je realita.
Je to presne tak ako si napisal,aj my sme mali taký zážitok,že jeden starý corgoň sa ožral do bezvedomia a musela prísť po neho sanitka,v lete je to tam otras,žiadna pohoda,len hulákajúca mládez a ožrani.
Ahojte ako to tam je? Funguje to?., chystam sa dnes s kamoskou .-:) Dik
Ze by sme sa prisli pridat?...ci sa len robi bordel?
Dnes sa chystam vecer...bude tam niekto??
Uz sa tam dá v pohode kúpať?je tam dost vody?
Nechystá sa zajtra niekto cez deň ?
ahojte dnes doobeda cez obed niekto sa prida?
Dnes niekto bude na kalamenoch? Chystame sa
Chystam sa zajtra vecer to ist pozriet
A kadu v liptovskom jane ste neboli skusit?
Liptovský Ján je celkom zimná voda heh🙈 ale dá sa tam v lete tiež čokoľvek zažiť 🙂
Odporúčam bol som v sobotu o pól noci pecka ja a 3 nahé mladé Česky a 2 Češi pecka bolo ..:) keby častejšie to tam bolo večer tak veseloooo.-:)
My sme tam boli pred tyzdnom vecer okolo 20.00,bolo tam zopar ludi,isli sme bez plaviek,postupne sa to vyprázdnilo,boli sme ale cez tyzden,cez vikend je tam asi viac...
uz len to chyba aby tam uchylaci chodili...
no co uzchybicka se vloudila....
Nechystáte sa niekto dnes sem? :)
je to super, len by to tam mohlo byt hlbsie, aj galerku mam odtial :)
celkom sranda, ked vonku -5, voda okolo +30, okolo sneh a chladny vietor, nikde nebolo ani zivej duse, tak som zhodil plavky a siel na holo :). uplne iny pocit to je. a ten pocit ked clovek vylezie von do zimy :D
Ahojte , ako sa tam dostanem ? Je to niekde vedla cesty /dediny ? Kde su este take pramene ? Pri Nitre nie niekde ?
Nahodou nejaky parik ktory tam bude v utorok
Presne ako píšeš. Najhoršie je vyliezanie z vody. Ináč boli sme v sobotu 19.11. okolo 16hod. bolo tam cca 15 ľudí a len my sme boli nahý. Ale slúži ku cti všetkým, že sme nezaznamenali žiadne negatívne reakcie. Asi si ľudia uvedomujú, že to je na takých miestach prirodzené a sami sa nevyzlečú len z ostychu.
Vecer tam chodi vela mladych si uzit...ale prijemne prostredie..
Super miesto .Cez den textil ale uz sa stalo ze aj cez den nahe kupanie .Treba nech sa zíde viac ludi co sa budu kupat nahý.Aj dnes sme boli okolo obeda.
Rad sa pridam na nahe kupanie
Bol niekto poslednu dobu? Ako to tam vyzera v noci?🙂
Ideme tam teraz tak dúfam že cez týždeň tam je menej :)

Kalameny - Termálny prameň
- kto má osobné skúsenosti?