Mavam sex velmi casto..takmer denne..ale uspokojujem sa sama aj tak. Skor ked je na mna vacsia zataz stresu..v praci..viac povinnisti, alebo ked som nervozna orgazmom sa upokojim. Takze niekefy raz denne, niekedy 3 krat denne, niekedy ani raz, ked mam moznost aby ma spravil vtedy manzel. Ale urcite bez aspon jedneho orgazmu denne nevydrzim. Bolo by to trapenie pre mna aj moje okolie, lebo potom som podrazdena ked nemam.
Suhlasim aj ja. Ked nemam denne orgasmus, som podrazdena a to nehovorim ze sa robim denno denne aj cez moje dni. Ked som nervozna, vystresovana doprajem si rozkose. Bud to je raz denne alebo teraz pred stedrym dnom aj 5 razy. 10 minut s roztianutymi nohami mi pomoze aj na 2 hodiny. Chlapi si polestia a my si aspon doprajeme potesienia medzi nozkami
Každý deň 3 až 5krAt Honim jelikos som single teraz
Questo post è stato eliminato dall'utente.
tak si myslím že "sem tam" si každy chlap aj vyhoni sam občas,, či už ženaty či heterak.. či už tajne či pri pečku či na webke s niekym či aj reálne s niekym len málokto to prizná,,, a aj "počet" či "interval" je u každeho asi iný,, v závislosti od veľa okolnosti,,, ja tak priemere 2-3x do týždňa,, ale nieje to pravidlo.. no "fantazia predstavy" su všelijake pri tom ;)
Krasna...idem sa urobit aj ja :D
Ja 3az4 krat do tyzdna a k tomu este sem tam sex s manzelkou...sem-tam. Keby som si to nerobil sam tak uz som davno rozvedeny,alebo by som mal frajerku
Ja si honim skoro každý deň. Je to vzrušujúce prst v ritke a kokot v hrsti. 
Choď už na iné stránky. Tvoja činnosť je trápna, unavná , nič nehovoriaca! CTRL..kntrl ..copy..
Čo tak použiť delete??
Farizejsky dvojtvarny mudrlant čo??! Nie kto..ale čo ! Chces byť múdry a dôležitý. ??
......... prestaň...bo už vytacas dosť ....
Ja to enem v dobrom tiež nie som svätý ale tvoj nick...slušný tanec v trojke a úvahy o všetkom kam sa zapojil..je trápne, dehonestujúce a detinské.grc ..shit, szar..hovno
Čo tak použiť delete??
Farizejsky dvojtvarny mudrlant čo??! Nie kto..ale čo ! Chces byť múdry a dôležitý. ??
......... prestaň...bo už vytacas dosť ....
Ja to enem v dobrom tiež nie som svätý ale tvoj nick...slušný tanec v trojke a úvahy o všetkom kam sa zapojil..je trápne, dehonestujúce a detinské.grc ..shit, szar..hovno
Skoro kazdy den... vecer a aspon hodinu
Ja tiež pomerne často, každý deň alebo obden, a to som si myslel že nie je veľmi Ok, ale je veľmi fajn zistenie že nie som jediný. Super
Ja si honim každý deň,niekoľkokrát. Priemerne 3-5x za deň každý deň v týždni 365 dni v roku. Niekedy je to aj viac a môj osobný rekord je 12x za deň a ešte bol aj sex. Čo sa týka sexu,tak so ženou to bolo asi 4x hneď za sebou. Honim ale stále. Prihlásim sa sem,vidím krásnu ženu a už musím. V práci, na ceste autom, doma, na nákupoch, proste všade a je mi jedno kedy. Vždy sa nájde kút,kde sa dá zašiť. Niekedy si prípadná ako chorý. Ale tak proste zbožňujem ženy a ich tela :)
Tak 3x týždenne, keď sa dá aj viac, aj po sexe a niekedy šlohnem žene umelaka a ... :)
Ja aj 3 x denne podla situacie...
Honičov je tu spústa, aj na spoločnú honku, ale keď som sa tu snažil založiť takú skupinu v okolí Žiliny, tak sa prihlásili dvaja, z toho jeden len len raz. Na dohodnuté stretnutie už neprišiel... Jedno spoločné honenie prebehlo podľa dohody, ale nakoľko je to muž pracujúci v GB, tak sa to nedá riešiť. Nájde sa niekto, kto by to skúsil zorganizovať so mnou??
Podla toho aky ma zena cyklus :) ak je vysec tak priblizne kazdy den alebo obden sa odpingnem. Zbytocne nemusi hucat v guliach :)
Takmer kazdy den a ked som doma cely den tak aj 2-3 krat za den
Denne 2 - 3 krat stale mi stoji niekedy sa v noci zobudim a vyhinim si
sex skoro kazdy den a honenie 3krat do tyzdna
No ja tak jeden až päť krát podľa toho či je s kým písať a aké fotky ľudia pridajú. :) Ale najradšej mám uchylne písanie a pri tom honenie :D
ja si honim vtaka kazdy den...
Aj ja si honim každý den. Vtáka
Ja denne 

To aj ja :-* :-* 

Ahoj nechcela by si pomoct rad by som dosiel ktebe
ja mam taky problem ze si dokazem vyhonit iba ked sa na mna pozera nejaka zena... tak som si nato zvykol ze sam bez pohladu inej zeny sa nedokazem spravit... mate podobny problem aj vy??
??? - a ako často sa ti to darí zrealizovať?
no podari sa mi to versinou vzdy... ked som nadrzany nic ma nezastavi. :D.. tu a aj na skype uz mam niekolko zien ktore sa radi pozru ...
Ja niekedy aj trikrat za den. Zvlast ked su tu pekne fotky
Každý deň, bud rano v sprchd alebo večer .
ahojte
ja musím každý deň strašne ma to priťahuje si honiť
ja musím každý deň strašne ma to priťahuje si honiť
Mňa tiež veľmi rajcuje denne honiť....
Kazdy den 1-2krat aspon.............;)
spravne tak to ma byt ja tak tiez
ja napríklad aj teraz...ale určite viac než 6krát týždenne okrem sexu :D
aj já 2x za deň -a to som starší
chlap
Ako kedy.Niekedy aj 3x za týždeň a niekedy aj 3 týždne nič.

Aklo často sa uspokojujete?
Myslim tak, ze ak nemate po ruke manzelku :)
Ja tak 3x tyzdenne s tym, ze cez tyzden sa este sousta :)