CHCEM PRETIAHNUT SVOKRU

svokra

Ahojte. Ma niekto skusenosti zo svokrou? Moja ma 50 rokov ale je to kus. Viem ze zo svokrom im to v manzelstve dlho uz trosku nefunguje na 100%. Neviem ci spolu sulozia alebo nie. Ale neviem ako na nu aby nebol cirkus v rodine. Opit sa ju neda lebo alkohol vypije mozno 2 krat za rok. Ma nieko navod ako na to alebo skusenosti? Dakujem za odpovede.
Zdravím všetkých. popíše niekto o tom ako dostal svokru do postele ?? Či to bola náhoda a tak . Dakujem
??? nikto nic ??? co sa deje nikto niechce pretiahnut svokru alebo nikto ju nepretahuje?
Ja som u nej maloval,videl. Som ze ma stale pozoruje.tak ked isla do bazena sa ochladit osiel som za nou
A ako to pokracovalo? Doslo k niecomu?
Napise niekto, pri akej prilezitosti sa mu podarilo zlomiť svokru na sex ?
Moja svokra si urcite vsimla ze ju pozorujem.. Ritku tie uzasne prsia a mam pocit ze istu dobu trosku aj provokovala a schvalne sa otacala aby som mal dobry vyhlad.. Zatial to je na ocnom kontakte a mojich snoch ale verim ze raz sa posunieme dalej.. Alebo hlbsie? *87*
A kolko rokov ma svokra ?
A svokor sa ako sprava ? Este ju prasi alebo ju zanedbava ?
Ahojte. Popiseme o svokre? Ktory si to s nou rozdava? Posta.
Napíš ako si to rozdáva so svokrou a ako ktomu prišlo
Vie o tom ze ju pozorujes,? prvokuje ta,?
podla mna je to jednoznacne, ma zaujem...
A co ti v tom brani ju pretiahnut ? Ja mat taku moznost ... A kolko ma rokov?
Opýtaj sa manželky.Tá ti poradí*3*
Opýtaj sa manželky.Tá ti poradí*3*
No aj ja by som rad svokru pretiahol. Ale to zostava nesplneny sen. Z jej strany je to urcite vylucene.
Ja som moju videl na nada plazi aj sa mi trocha postavil. Picku aj prdel mala pekne vyholenu a na pohlad tesnu. :-)
Cau napis ak chces ja trtkavaˇ svokru uz 5rokov
ako si zviedol svokru ? ..dakujemz ainfooo
Ja som moju exsvokru dostal do postele. Tiež som sa obával, ale všetko bolo také jednoduché ako v Mrázikovi. A myslím že aj ty sa tým trápiš zbytočne. Ženy sú úžasné bytosti, vycitia z pohľadu ak po nich chlapi túži. Ak ti chce dať tak ti istotne dá. A ak je pruritanka, tak ti nedá, aj keby neviem čo... Nezáleží na tom či je to svokra, švagriná, susedka, 20ka či 50nička... Vždy sú to žienky. Daj jej na javo svoj úmysel, zadívaj sa jej do očí a neuhni pohladom. Buď k nej milý, dotkni sa jej,najprv len tak akože spontanne. Istotne vyčítaš z jej reakcií ako ti je naklonena. Ak podrží aj ona očný kontakt, alebo sa usmeje, máš z poly vyhraté. Potom jej môžes siahnuť aj na kolená, zadok či prsia. Opatrne, ona ti rada naznačí ktorým smerom a akým tempom sa máš uberať. A rada na zaver, ak ti dá, nemaj veľké očakávania a už vôbec nie výčitky. Veľa šťastia a hlavu hore.
Zdravim ja mam tiez zalusk na svagrinu je neskutocne pekna ked vidim ten zadocek v tangach vzdy sa mi postavi boli dotyky len neviem ako jej to povedat ze ju chcem pretiahnut
začni ju opatrne obchytkávať... alebo urob to tak aby ťa videla nahého,,,
ani ja neviem ako na moju svokru
- *9* predsa ko....m! - také ľahké - a potrebujete súhlas od celej ČSSR, ČSFR, CZ+SK??
nepotrebujem suhlas, len neviem ci aj ona to chce a ako ju zlomit
- a kto to má vedieť? - Amatéri? - daj tu jej foto, adresu, tel. číslo a ver, že oni Ti to zistia
myslel som, ci niekto ma skusenost a ci ho odmietla a nechala si to pre seba.
to si naozaj myslis, ze je na to univerzalny recept?
kasli na to. Ked ju nepretiahnes aspon budes mat nadej, ze je normalna.
A este mas stale dve zdrave ruky, predpokladam